Hva snakker vi om? Kull, som er lett og svart rester av karbon og aske? Ja, jeg snakker om samme trekull. Bruken av trekull er ikke noe nytt, vi har alle vært kjent med de ulike bruksområdene av den. Det brukes til å behandle gift med kjemikalier, narkotika og slangebitt. Kull ble også brukt i første verdenskrig av soldatene som en gassmaske for å hindre dem fra forgiftning. Langsomt trekull har tatt opp skjønnhetsdiskene og har økt sin egen betydning og standard. Når jeg snakker om bruken av trekull, betyr det ikke at du gni de svarte aske på ansiktet ditt. La meg fortelle deg noen fantastiske grunner til at trekull er blitt brukt til å lage skjønnhetsprodukter.

1. Rengjør og klar hud

Kull har 200-300 ganger bedre kapasitet til å kontrollere svette og olje på ansiktet. Det bidrar til å fjerne smuss, som vanligvis er bygget opp dypt inne i huden. Kull er også brukt som hovedbestanddel i mange ansiktsvask og kremer tilgjengelig i markedet. Når smuss og olje kommer i kontakt med trekull, blir det lett å vaske bort med det.

2. Reduserer tidlig aldring

Mange av oss er på utkikk etter øyeblikkelig glød, spesielt jenter i begynnelsen av tjueårene begynner å vise tegn på pre-moden aldring på huden deres. Hvis du er ute etter et naturlig alternativ, så er kull det beste. Kull er en anti-aging ingrediens og er mye brukt i å lage kremer som brukes av damer som er 30 pluss. Det reduserer også rynker og fine linjer på ansiktet ditt.

3. Reduser størrelsen på porene

Porene har ingen alderbar, men det blir en del av livet ditt i de tidlige 30-årene. Dette er tiden du lett kan se på åpne porer nær kinnene og nesene dine. Gradvis blir størrelsene på porene økt, og det blir et avlsmiljø av mange andre urenheter. Tette porer kan være et dårlig signal for huden din. Kull fjerner smuss og lukker porene dine godt. Det bidrar også til å redusere porestørrelsen, slik at huden din puster sunt.

4. Tennbleking

Aktivert trekull eller trekull brukes også i å lage tannkrem. Selv om den er svart i sin egen farge, har den en kraftig evne til å rengjøre smuss på tennene og tar også vare på munnhygiene. Kull hjelper med å få et godt pust.

5. Reduserer blemishene

Du kan bare legge til aktivt kull eller trekull med Aloe Vera, yoghurt og gurkemeie og bland dem i en tykk pasta. Påfør ansiktsmasken på ansiktet ditt; det vil resultere i reduksjon av blemishes. Du kan gjenta prosedyren for en måned for å se de forventede resultatene.

6. Natural Exfoliator

Kull når det blandes med små krystaller av sukker eller andre naturlige exfoliator, bidrar til å fjerne de døde cellene fra kroppen, noe som gir deg en klar hudfarge. Som nevnt tidligere har den evne, 200-300 ganger mer, til å kontrollere olje. Det er en god ingrediens for personer med fet hud.

Grunnene nevnt ovenfor kan også tas opp så få grunner til å inkludere aktivt kull i kosmetiske produkter. Aktivert karbon er også kjent aktivt kull. For å få aktivert trekull, varme opp et normalt kull for å øke størrelsen og bli porøs.

Håper du fant innlegget mitt nyttig.

Bildekilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7.

Makeup Revolution London Luscious Amazing Lipstick Review Amazing Cosmetics Amazing Concealer Review Makeup Revolution London Kjære Amazing Lipstick Review Aktivert trekull for hudpleie Fabindia Charcoal Face Pack - Anmeldelse Biore Deep Pore Charcoal Cleanser Review Jeunesse Natural Charcoal Pore Strips Review Aroma Magic Activated Bamboo Charcoal 6 i 1 Pack Review Michael Todd Jojoba trekull ansiktsskrubb gjennomgang 10 Makeup-produkter jeg bruker hver dag 10 Minute Easy Sultry Black Eye Makeup Tutorial Mystic 10 Makeup Must Haves 10 Smink og skjønnhetsprodukter som jeg beholder Tilbakekjøp 10 ting jeg lærte fra min 10 måneders Makeup Stint Bare Essentials Makeup Pensler

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Jun 18 2019