Hei mine flotte IMBB venner!

Jeg har savnet deg alle! I dag har jeg kommet med innlegget om noe som har forandret livet mitt. Ja, sann historie, ikke overdriver i det hele tatt! Nå som ikke vil ha klar hud? Spesielt de som lider av akne, verre enn hormonell akne. Hva om jeg forteller deg om en skjønnhet hemmelighet som jeg snublet over og absolutt sverger nå? Tromme-roll, vær så snill! Det er den alltid ydmyke, og noensinne foraktet på potet. Ja, du hørte riktig ... sasta tikaoo, ALU ?

Pris: Et helvete mye billigere enn NOEN krem eller behandling du tar.

Påkrevd ytelse: Nå kommer følgende fordeler fra å drikke rå potet juice. For enkelhets skyld nevner jeg dem alle her på ett sted. Da vil jeg fortsette med å forklare min erfaring med den.

1. Det bidrar til å balansere våre hormoner og reduserer flareoppgangene forårsaket av hormonell akne. Dette er godt nok til å hoppe på det. 2. Det spyler ut giftstoffer fra kroppen vår - det avgifter kroppen fra innsiden og fordelene er der for alle å se i form av glødende hud. 3. Det reduserer betennelse i kroppen, spesielt i leddene. 4. Det senker kolesterol, ja kolesterol. Jeg vet at vi har det trommelt i våre tanker at potet forårsaker kolesteroloppbygging. Rå poteter er ikke lett fordøyelige og er faktisk en kilde til god fiber. 5. Drikke potet juice på en tom mage hjelpemidler i vekttap. Drikk det to ganger om dagen og se din oppblåsthet gå bort! 6. Det holder leveren frisk og er en utmerket forebyggende behandling av gulsott. 7. Det holder fordøyelsessporet sunt og hjelpemidler i fordøyelsen. 8. Å ta rå potet juice med honning og gulrot juice hjelper lindrer matforgiftning.

Min erfaring med rå potet juice inntak:

Jeg var på utkikk etter naturlig og varig behandling for hormonell akne. Der kom jeg over dette middelet, og trodde at det var billig og lett, hvorfor ikke prøve det. Så la meg fortelle deg en ting ved starten - denne saften GJØR IKKE smaker godt. Jeg har innsett at hvis du bruker den i en blender, er brikkene harde og at halvfast slush som kommer i munnen, er helt yuck. Du må spenne det godt og helst bruke en juicer. Hva jeg gjorde var å blande potet juice med vannmelon juice, og drikk hele greia på en gang som et medisin. Det gjorde det sikkert mer velsmakende. Bare en mellomstor potet er nok. Jeg gjorde dette i en uke, ga en uke pause og gjorde det igjen. Jeg kan ikke begynne å fortelle deg hvilken forskjell det har gjort.

Jeg føler sterkt at selv med de damene med virkelig dårlig akne, dette middelet, ville definitivt gjøre en forskjell. Jeg kan ikke forsikre meg om at akne vil gå helt bort, men det ville være en klar forskjell i hvordan huden din ser ut og føles.

Jeg føler virkelig at du burde prøve. Dette virkemidlet har vist seg å være en velsignelse for meg, deler dette fordi jeg føler smerten av flekkete hud og vil ha så mange mennesker å vite om dette som mulig. Prøv det; du vil absolutt ikke bli skuffet.

Bildekilde: 1, 2, 3

Enkle skjønnhets tips med poteter 5 Potet Face Packs For Beautiful Skin Potato & Fuller's Earth Face Mask: DIY Purederm Potet Essens Mask Review Skjønnhetsfordeler med sneglslime Helse og skjønnhet Fordeler med oransje Helse og skjønnhet Fordeler med papaya Helse- og skjønnhetsfordeler med kokosolje Helse og skjønnhet fordeler med olivenolje Vann: Helse- og skjønnhetsfordeler Aloe Vera: Skjønnhetsfordeler Hud Fordeler med yoghurt

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: