Hei skjønnhet!

Hvordan har du det i dag? Dette er den tiden av året når alle jentene med fet hud er bekymret syke og setter opp ting for å ta vare på den ekstra oljen på huden deres! Ja, i dag skal jeg dele noen tips med deg som vil hjelpe deg å lette ut din bekymring og gi deg en vakker, sunn hud denne sommeren.

Somre etterfulgt av monsoons er den verste sesongen for jenter som meg som har fet hud. Dette uregelmessige varme klimaet gir huden min sitter, breakouts, på grunn av overdreven hudfettighet. Overflødig olje som akkumuleres på ytre lag av huden, fører til utvikling av hudormer, whiteheads, kviser og hudirritasjon. Fet hud har store porer og hud har et grovt utseende. Det er ingen tvil om at det går langsommere enn tørr hud. Det krever bare litt ekstra forsiktighet. Så la oss starte jenter.

Noen tips for fet hud:

• Rens ansiktet to ganger om dagen. Ikke overdreven rensing, da det kan gjøre huden ekstremt tørr og utløse oljeproduksjon. • Prøv å bruke lunkent vann for å vaske huden, da det hjelper med å løse olje bedre enn kaldt vann. • Bruk gelbaserte rensemidler i stedet for fløte. Prøv å lete etter salicylsyre, sitronsyre og glykolsyre i rensemiddelet ditt som hjelper til med å redusere døde hudceller som tetter porene og fører til kviser. • Ikke skrubbe for mye. Exfoliate 2-3 ganger i uken med et mildt rengjøringsmiddel. Du kan til og med lage din egen hjemmelagde skrubbe ved å male 2 ss havre grovt og kombinere den med aloe vera gel. • Bruk en ansiktspakke med oljebalanse som kontrollerer overskudd av talgproduksjon. Bruk en god slam eller leirebasert ansiktspakke etter skrubbing for å stramme huden og kontrollere overflødig olje. Alternativt kan du bruke blandingen av besan og kjernemelk som din naturlige oljebalanserende ansiktspakke. • Gå lett med sminke. Unngå å bruke tungt fundament som tetter porene. Fjern sminke før sengetid og bruk kun lette produkter. • Fuktighetsgivende er også svært viktig selv for fet hud. Bruk vannbasert, lett fuktighetskrem etter å ha vasket ansiktet. • Ikke hopp over toner. Du kan bruke et rosevann eller en grønn te-basert toner. • Solbeskyttende lotion må påføres før du går ut i solen og på nytt på nytt hver annen time. • Unngå overflødig søt eller stekt fettholdig mat, da de fører til overskytende oljeproduksjon og utbrudd. • Redusere inntaket av karbonerte og luftige drikker. Bytt dem ut med fersk masse frisk frukt og grønnsaker i form av juice og salater. • Somre gjør huden din dehydrert og gir dermed overflødig olje for å balansere fuktighet. Prøv å konsumere så mye vann som mulig. 3 liter er den nye normen. Du kan fylle deg med mye kokosnøtt vann og kjernemelk.

Bortsett fra de dyre produktene vi kommer inn i markedet for oljekontroll, kan vi også bruke mange naturlige produkter:

sitroner: Sitron er rik på sitronsyre og hjelper til med å absorbere overflødig olje. Det er også et flott antiseptisk og astringent for huden din. Bland citronsaft med kaldt vann og bruk på din oljeholdige hud. La det stå i 10 minutter og vask det av.

Honning: Bland like deler av sitronsaft og honning. Legg til noen dråper melk og bruk denne blandingen på huden din før du bader. La i 10 minutter og deretter forsiktig massere og vaske den av.

mandler: Grind noen mandler og legg til noen dråper honning til den. Påfør denne limen på huden din, la den stå i 10-12 minutter og vask deretter med lunkent vann.eple: Skall huden av eple og kutt i mindre biter. Gni eplestykket på huden din og vask etter en halv time.

Aloe Vera: Ta aloe vera gel og sett den i kjøleskapet. Påfør det 2-3 ganger daglig på ansiktet.

Jeg håper disse tipsene vil gjøre livet enklere, og du kan nyte en frisk, glødende oljefri hud i sommer!

Bilde 1, 2, 3, 4, 5.

Makeup for fet hud 15 Ansiktsvask for fet hud 22 Beste SkBest Fuktighetskrem For Fet Hud 6 beste fuktighetskrem for fet hud Summer Makeup Tips Topp tips for fet hudpleie Oljeskinnrensingsmetoder Makeup for fet hud Beste fuktighetskrem for fet hud Fab India Skin Care Haul Aroma Blends for skjønnhet og hudpleie Beste under øyekrem for mørke sirkler: Spør IMBB Aroma Magic Under Eye Gel gjennomgang: Mørke sirkler og rynker AromaMagic Enzyme Peel Pack gjennomgang: fet hud og åpne porer

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: