Hei IMBBians,

Jeg elsker Q10-serien fra Balea. Jeg hadde brukt ansikts- og øyekrem fra deres utvalg, og jeg var fornøyd med resultatene. Jeg plukket opp disse kapslene i Praha da jeg så dem. Så les videre for å få vite mer om Balea Q10 Anti-Wrinkle Concentrate Capsules.

Pris og antall: $ 2 for 7 kapsler Produktbeskrivelse: Balea Q10 Anti-Wrinkle Concentrate med Shambrilla Oil og Vitamin E gir huden med verdifulle ingredienser. Konsentratet med Q10 og Ginseng ekstrakter reduserer foldedybden, øker hudens elastisitet og hudens fasthet. Dette gjør at huden ser jevnere ut når den brukes jevnlig og har et yngre utseende.

Min erfaring med Balea Q10 Anti-Wrinkle Concentrate Capsules:

Kapslene kommer i en forseglet papppakke. Strimlen inne holder de 7 kapslene. Stripen er enkel å bære og produktet er reisevennlig. Hver kapsel har tilstrekkelig mengde for ansikt og nakke til kragebenet. Kapslene er gult gull i farge og er laget av silikongummi-lignende materiale, som kan klemmes. Kapslen kan lett åpnes uten problemer, men vær litt forsiktig når du åpner, da det er sjanser for tåre og det kan være rotete.

Serumet må påføres det rensede ansiktet. Serumet er klart / gjennomsiktig og har en halv tykk konsistens. Den har en gellignende tekstur og føles klissete. Lukten er behagelig og ligner på de andre produktene fra serien. Serumet blir absorbert raskt når det påføres huden. Det etterlater imidlertid en klebrig oljelignende rest bak.

Produktet inneholder silikoner, og du kan enkelt finne ut det på grunn av fløyelaktig glatthet under applikasjonen. Jeg er ikke sikker på om silikoner har noen dårlige effekter, men tilstedeværelsen av silikoner gir bare midlertidige effekter. Jeg foretrekker å bruke kapslene i natt da de har en tendens til å bli fet. Produktet gir heldigvis ingen utbrudd eller irritasjon. Jeg bruker også serumet nær øyet og har ikke møtt noen problemer.

Jeg bruker vanligvis kapslene som en 7-dagers behandling. Produktet holder ansiktet effektivt fuktet i mer enn 8 timer og gir næring til huden. Hver morgen våkner jeg meg til en vakker hud. Jeg legger merke til at hudtonen min har lystet over tid og ser veldig strålende ut. Produktet gir også ut hudtonen hvis den brukes i en uke kontinuerlig. Jeg tror det tilbyr mer, men siden det inneholder silikoner, bruker jeg ikke det i mer enn en uke.

Serumet forverrer også svake linjer, men virker ikke på dype rynker. Jeg merket ikke noen endringer i pigmenteringen eller blemishene. Selv om produktet hevder å legge til fasthet i huden, var denne effekten knapt merkbar. Resultatene kan ses raskt på huden, skjønt. Serum gjør huden veldig myk og smidig og fyller den med nødvendig fuktighet. Men denne effekten er bare midlertidig, og innen 2-3 dager etter å ha stoppet bruken, blir resultatene fade bort.

Så, oppsummering:

Fordeler med Balea Q10 Anti-Wrinkle Concentrate Capsules:

• Får absorbert raskt. • Reisevennlig og rimelig. • Hver kapsel har nok serum til engangsapplikasjon. • Forårsaker ingen utbrudd / rødhet. • Egnet for sensitiv hud. • Reduserer fine linjer. • Lyser og gir ut hudtonen. • Gjør huden myk og smidig. • Fuktar og intensiverer huden.

Cons av Balea Q10 Anti-Wrinkle Concentrate Capsules:

• Midlertidige resultater som det inneholder silikoner. • Ingen endringer i pigmentering / flekker. • Leaves et klebrig, fettete rester.

IMBB Rating: 4/5 Ville jeg tilbakekjøp / Anbefal Balea Q10 Anti-Wrinkle Concentrate Capsules? Ja til begge!

Balea Light Body Lotion Balea Foot and Leg Ice Gel Balea Skin-tightening Body Lotion Q10 + Energy Balea Sensitive Shampoo med Aloe Vera Balea Body Soft Oil Balsam 7 måter å bruke vitamin E kapsler Lakme Perfect Radiance 4-Week Intense Whitening Capsules Treatment Elemis Cellular Recovery Skin Bliss Capsules Kroppshandelen Vitamin C Radiance Capsules Elizabeth Arden Ceramide Capsules daglig ungdom gjenoppretter øyeserum

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: