Hei alle,

I dag vurderer jeg en neglerbeskytter fra Wet n Wild. La oss se hvordan det gikk for meg!

Pris: INR 135 Produktbeskrivelse: Purse Pride! Ny forbedret formel og emballasje! High-shine finish i hver farge tenkelig! 3-fri: Ingen formaldehyd, toluen eller ftalater Fortsatt # 1 selger neglelakk i markedet!

Min erfaring med Wet n Wild Wild Shine Nail Farge Protector - Clear:

Denne spikerbeskytteren kommer i en lang og slank flaske. Applikatoren er lang og enkel å bruke. Jeg liker flaskens form. Det er reisevennlig. Staven er lang nok til å belegge neglene ordentlig. Designet er veldig praktisk å bruke og hjelper meg å male mine negler lett.

Den polske er heller ikke for tykk eller for rennende. Jeg liker konsistensen av denne spikerbeskytteren. Det glir veldig glatt på neglene mine. Den har en veldig jevn og kremaktig tekstur. Det blir ikke klumpet i det hele tatt. Dessuten har det ikke dannet det tørre, sprø laget rundt halsen på flasken, noe som er så fint.

Det gir min negler en svært sofistikert glans som forblir den samme gjennom hele uken. Vanligvis har klare polerer en tendens til å miste glansen etter noen dager, men dette er en vinner. Den forblir satt uten kippe eller sprekker for hele uken. Det beskytter mine negler mot å bli skadet og gjør dem også sunne.

Dessuten tørker det veldig raskt! Det tar neppe omtrent 20-30 sekunder å tørke ut. Og du trenger bare en enkelt strøk for en vakker glans. Jeg er ikke sikker på i hvilken grad det beskytter mine negler, men så langt har jeg ingen klager med dette produktet.

Oppsummering fordeler og ulemper,

Fordeler av Wet n Wild Wild Shine Nail Farge Protector - Clear:

Veldig enkel emballasje. Fint og mykt børstehår. Går polsken jevnt og jevnt. Konsistensen og teksturene til denne neglelakken er veldig kremaktig og glatt. Ikke en veldig tykk polsk. Gunk ikke opp rundt halsen på flasken. Gir en veldig fin glans til neglene dine. Gjør dem så sunne. Ikke chip eller visne bort i en uke. Beskytter neglene mot eventuelle skader. Bare ett lag er tilstrekkelig.

Ulemper med våt n Wild Wild Shine Nail Farge Protector - Clear:

Ingen jeg kan finne

IMBB Rating: 4.5/5 Vil jeg anbefale Wet n Wild Wild Shine Nail Farge Protector - Clear? Ja!

Våt n Wild Wild Shine Nail Colors - Kittet Pink, Lavendel Creme, Blazed, Kaleidoskop, Matte Top Coat Våt n Wild Color Icon Glitter Enkelt forvrengning Våt n Vannfargeikon Vices Glitter Single Våt n Wild Farge Ikon Groupie Glitter Single Eyeshadow Flormar opptil 7 dager skinn og farge nagel emalje 039 søte drømmer Colorbar Nail Treatment Hard som negler vs Lakme Spa Line Protective Base Coat 9 Mindre vanlige, men svært brukbare måter å bruke Klart neglelakk Lakme Absolute Gel Stylist Nail Paint - Rosa Champagne KleanColor hvitløk negl vekst behandling

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: