Hårtype: Bølgete, tørre og frizzy

Hallo jenter,

I dag vurderer jeg Dove Hairtherapy Intense Repair Daily Hair Vitamin. Les videre for mer informasjon om dette produktet.

Produktbeskrivelse:

Pris og antall: 70 PHP eller 100 INR for pakning med 6 kapsler.

ingredienser:

Min erfaring med Dove Daily Hair Vitamin:

Jeg har vært overfor mye hårfall i disse dager. Håret mitt ble så grovt og tørt at jeg bestemte meg for å hugge dem og fikk et kort hårklipp, men trengte fortsatt noe for å gjøre håret mitt bedre. Jeg så disse vitaminkapslene fra Dove i en nærliggende skjønnhetsbutikk og ble så glade for å prøve disse ut. Jeg har brukt dette produktet i en måned nå. Dette er min tredje pakke, og jeg håper det er godt nok til å forklare hvor mye jeg elsker dette produktet. Jeg bruker ikke det hver dag, men jeg foretrekker å bruke det hver annen dag.

Emballasjen til produktet er ganske grunnleggende. Hver pakke leveres med 6 kapsler. Selv om emballasjen er bra, men en flaskeemballasje ville ha vært bedre fordi hver kapsel inneholder mye serum i den, som er god nok til langt hår, men mengden er for mye for mitt korte hår. Så, det meste av produktet blir bortkastet på den måten som jeg ikke lagrer og bruker restmengden i kapselen. Hver kapsel kommer innkapslet i en medisin som en pakke. Kapselet er veldig lett å åpne. Bare vri på kapselens nakke og det fordeler produktet lett. Disse kapslene kommer i en ytre pappemballasje. Den ytre pakken bærer bruksinstruksjonene mens den indre pakken også inneholder noen nødvendig produktrelatert informasjon. Samlet er emballasjen hyggelig og reisevennlig.

Hver kapsel inneholder hårserum som er en klar væske som ser ut som vann og har en konsistens som er nær vann. Det sprer seg lett på håret. Halvparten av innholdet i kapselen er god nok til mitt korte hår, fordi bruk av for mye produkt gjør håret mitt fettete. Serumet har en mild og forfriskende lukt, noe som absolutt ikke er plagsom. Det lukter som friske blomster og legger til en fin lukt på håret mitt. Det veier ikke håret mitt, og det gjør ikke håret mitt fettete, men det legger til et fint volum i håret mitt.

Håret mitt ser rett ut, skinnende og bouncy etter påføring. Den glans det gir til håret mitt, er virkelig fantastisk. Mitt kjedelige hår ser livlig ut. Hvis du har kjedelig og tørt hår, er dette sikkert et mirakuløst produkt for deg. Det glatter håret mitt og bidrar til å temme frizzen perfekt, og etterlater hver streng rett og skinnende. Det holder håret mykfritt og hjelper til med å avkjenne allerede flettet hår. Det gjør håret mykt og glatt at jeg holder fingrene på håret mitt. Det legger til fuktighet i håret. Det forhindrer håret på skade. Samlet er dette et fantastisk hårpleieprodukt, og jeg vil anbefale dette til alle sammen.

Pros av Dove Daily Hair Vitamin:

 • Hyggelig emballasje, reisevennlig.
 • Mild duft.
 • Tekstur er greit.
 • Ikke-oljeaktig formel.
 • Tilfører fuktighet til håret.
 • Veier ikke håret ned.
 • Hjelper å temme frizz.
 • Holder håret på plass nesten hele dagen lang.
 • Gjør håret lyst.
 • Legger til volum til håret.
 • Gjør håret hoppende og sunnere.

Ulemper med Dove Daily Hair Vitamin:

 • Bruke overskudd av hårserum vil sikkert veie håret ned.

IMBB Rating: 4.8/5 Ville jeg tilbakekjøpe / Anbefale Dove Daily Hair Vitamin? Ja, det fungerer bra og ganske rimelig.

Dove Advanced Hair Series Forynget Volume Shampoo Dove Hair Therapy Hair Fall Rescue Conditioner Dove Advanced Hair Series Regenerativ næring Serum-in-Oil Dove Advanced Hair Series Regenerate Nutrition Shampoo 9 Hud- og hårfordeler med vitamin C-serum 7 måter å bruke vitamin E kapsler 6 beste naturlige vitamintilskudd for håravfall Vitaminer for hårvekst

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: