Jeg har nylig kommet over dette spekteret av masker fra Missha. Missha er en grusom-fri koreansk merkevare hudpleie og makeup merke. Her skal jeg vurdere varianten "Firming Care" fra dette området. Les videre for mer informasjon om det.

Pris: 160 INR ca / ​​2,50 USD. Produktbeskrivelse:

 • Høylimsk maske, med sterk brygging av rooibos ingredienser for å gi elastisitet, gjør huden jevn og fast.
 • Protein, jern og kalsium innhold i Rooibos te myk og fast hud. Naturlig avledet cellulose arkmask som er ekstremt tynn og gjennomsiktig, selv om huden viser seg.
 • Lyddempende maske med myk tekstur som silke.

Min erfaring med Missha Herb i nakenblad Mask Firming Care:

Det aller første som fascinert meg på å se emballasjen var - Rooibos te! Jeg har aldri hørt om det. Min kunnskap i te var ikke så god til å begynne med, men det var et interessant tillegg til ordforrådet. Rooibos te er kjent i Sør-Afrika, men ifølge Wikipedia, blir den forbruket over hele verden, og også lav i koffein og tannin, mens kompensere med andre ting. Ifølge Missha er denne teen sånn opp i huden.

Kommer til emballasjen, er det en generisk matte arkmaskemballasje, ikke noe spesielt i den. Miraket starter først etter at emballasjen er åpnet.

Jeg pleier å kjøle ned mine masker, men jeg avstod fra å gjøre fordi jeg ønsket å vite hvordan det føltes uten det. Ved åpning av pakken kunne jeg se masken med rikelig serum. Pakken var full av serum, og masken var bokstavelig talt flytende i den.

Lukten var også himmelsk. Jeg kunne ikke nøyaktig plassere det som luktet slik, men det kunne være aromaen til en nystekte juice av noe frukt med en herlig lukt. Hvis du ikke er komfortabel med forskjellige aromaer, kan det være at folk kunne holde seg borte fra dette området fordi de er så aromatiske!

Ved å ta ut masken droppet serumet. Det droppet på gulvet, kjolen min og overalt. Jeg ble tatt tilbake på hvor mye serum det droppet. Må være kjøling ville ha løst problemet, men da plasserte jeg det over ansiktet mitt etter den vanlige rutinen for rensing, toning.

Masken følte seg kald og det var så tynn, men tettheten forårsaket ikke noen problemer mens du plasserte den på ansiktet mitt. Passformen var perfekt, så perfekt at jeg holdt på å se på det grufulde maskerte ansiktet i speilet! Det var da jeg forsto hvorfor de har dem kalt n * de arkmasker. De holder seg godt til sitt navn.

Etter en periode på 20 minutter fjernet jeg masken. Jeg kunne se at serumet fortsatt var på ansiktet mitt, og det hadde ikke tørket. Jeg tappet forsiktig for det å bli absorbert.

Ansiktet mitt så frisk ut som om jeg hadde hatt en fullstendig og grundig ansiktsbehandling. Det føltes mykt å berøre, og deretter den vanlige effekten av alle arkmaskene - gløden! Totalt var det en veldig god maske.

Fordeler av Missha Herb i Nakenblad Mask Firming Care:

 • Gir glød til huden.
 • Forbedrer hudtonen.
 • Gir en spa-lignende følelse hjemme.
 • Lett å bruke.
 • Rimelig, brenner ikke lommen.
 • Rikelig med serum!
 • Nydelig lukt.

Ulemper med Missha Herb i Nakenplagg Mask Firming Care:

 • Bare en, og det ville være - serumet droppet, som en foss! Men kjøling ville løse det.

IMBB Rating: 4.8/5 Ville jeg anbefale / tilbakekjøp Missha Herb i Nakenplast Mask Firming Care? Definitivt ja til begge!

Missha Super Aqua D-Tox Peeling Gel Missha Pure Source Cell Sheet Mask Bamboo Missha Pure Source Cell Sheet Mask Rød Ginseng Missha Pure Source Pearl Cell Sheet Mask Purederm Fuktighetsgivende koreansk urtmaske Face Shop Real Nature Longan Face Mask Biotique Bio Mud Youthful Firming og Revitalizing Face Pack Jurlique Pure Age Defying Firming Face Oil Clarins Extra-Firming Mask

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: