Hudton: Middels brunbrun Lepper: Tørr

Hei jenter, ☺

I dag skal jeg vurdere Nivea Ruby Red Care og Color Lip Balm. La oss komme inn på detaljene.

Pris: INR 200 for 4,8 g Produktbeskrivelse: Nivea omsorg og farge rubinrød, omsorgsfull leppebalsam gir langvarig fuktighet med sin doble kjerne: indre pleie kjerne med panthenol og ytre fargekjære indre kjerne intensivt bryr seg og ytre fargekjerne gir fantastisk, subtil rubinrød farge til leppene dine.

Min erfaring med Nivea Ruby Red Care og Color Lip Balm:

emballasje: Nivea Ruby Red Care og Color Lip Balm kommer i en fin blå farget pappemballasje med alle detaljer. Den faktiske leppebalmen kommer i et pent, hvitt, lite rør som er lett å bære rundt. Emballasjen er veldig enkel, men likevel fin.

Skygge: Denne skyggen heter Ruby Red, og det er en veldig pen rød nyanse, som navnet antyder. Dette er den typen skygge som passer til alle hudtoner. Det er en lys skygge som ser veldig vakker ut på leppene. Jeg elsker slike nyanser! Denne nyansen er godt pigmentert for en leppebalsam, men trenger noen swipes for fin fargebetaling. Det kan gjemme pigmenterte lepper pent.

Tekstur og kvalitet: Jeg elsker Nivea lip balms fordi de er veldig glatte og myke. På samme måte som alle andre leppebalmer, er denne også veldig glatt. Derfor glir det lett på leppene. Men den nye tingen er at den har en hvit kremaktig kjerne som gir mer glatthet. Det gir en fin fargetone til mine lepper. Hvis jeg lager den opp, ser leppene mykere og skinnere ut. Fargen ser søt ut og gir en sunn glød til mine lepper. Denne leppebalmen har en mild duft; Jeg tror det lukter Nivea krem.

Formelen er veldig lett og jevn. Det føles ikke klissete. Det gir øyeblikkelig myke, glatte hydraterte lepper. Det helbreder mine tørre lepper og gjør dem myke og sunne. Den helbreder også lekkede lepper og gir en stor lettelse til dem. Denne leppebalsam virker godt i vintersesongen. Også, fargene går ikke inn i de fine linjene eller flippene i leppene i det hele tatt. Siden det er en leppebalsam det overfører, blir det ikke helt fade bort fra leppene.

Oppholdsstyrke: Denne leppebalmen forblir på for lenge på leppene, dvs. rundt 5-6 timer, og det holder leppene mine myke selv etter at fargetone fades bort. Også farge forblir på leppene mine pent. Det kan ikke overleve et gjennomsnitt riktig, men det kan fortsatt overleve litt snacks. Det eneste problemet er at det ikke har en SPF.

Alt i alt: Det ser så pent ut og det virker perfekt på mine tørre lepper som en god, hydratiserende leppebalsam. Det holder også leppene myke lenge. Jeg elsker også denne røde nyansen. Denne formelen er ganske lik deres gamle leppebalmer, men har en bedre oppholdsstyrke.

Pros av Nivea Ruby Red Care og Color Lip Balm:

• Ganske, reisevennlig emballasje. • Rimelig og lett tilgjengelig. • Den vakre røde nyansen passer nesten alle hudtoner. • Anstendig pigmentert for leppebalm. • Ikke inneholder skimmer. • Glatt tekstur glir lett på leppene. • Gir en sunn, naturlig fargetone til leppene mine. • Fukter og myker leppene sterkt. • Healer tørre, lekkede lepper. • God oppholdsstyrke. • Kan overleve litt snacks.

Cons av Nivea Ruby Red Care og Color Lip Balm:

• Lagring er nødvendig for at den ekte fargen skal vises. • Ingen SPF.

IMBB Rating: 4.7/5 Vil jeg tilbakekjøpe / anbefale Nivea Ruby Red Care og Color Lip Balm? Jeg elsker denne skyggen, så ja til begge.

Nivea Rose Care og Color Lip Balm Nivea Red Care og Color Lip Balm Nivea Fruity Shine Pomegranate Tonet Lip Balm Nivea Fruity Shine Pink Guava Lip Balm Nivea Double Effect Eye Make-Up Remover Palladio Ruby Red Herbal Lip Gloss KIKO 809 Ruby Red Ultra Glossy Stylo Lipstick SPF 15 MAC Ruby Woo leppestift Beste røde nagellakker å velge mellom Charlotte Tilbury Red Carpet Red Matte Revolution Leppestift

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: