Hei IMBBians,

Eyeliners har muligheten til å legge til et drama for øynene dine. Du kan enten lage et daglig utseende eller tegne vinger og bli nydelig! Flytende liners er klarert fra svært lang tid, og dagens gjennomgang handler om MUA Matte Black Liquid Eyeliner. Så les videre for å vite mer.

Pris: €3.49 Produktbeskrivelse: MUAs flytende liner leveres med en silikonespiss for definert applikasjon - pluss det lange håndtaket hjelper deg med å bruke ultra-presisjon! Den supermatte formuleringen lar deg lage et klassisk definert utseende.

ingredienser: Aqua, cyklometanon, talkum, propylenglykol, Steareth-10, PVP, Cera Alba, glycerylstearat, PEG-30-stearat, metylisotiazolinon +/- CI77266

Min erfaring med MUA Matte Liquid Eyeliner - Svart:

Hver gang jeg kjøpte en flytende eyeliner, har den alltid blitt skinnende og nylig lanserte MUA noen få produkter, og da jeg så Matte bestemte jeg meg for å plukke den. Det var som en hellig gral til meg 🙂 Emballasjen er enkel. Den kommer i en typisk flytende eyeliner flaske med en vridd cap. Designene holdes enkle også. Navnet er skrevet på lokket, og det er ikke mye informasjon på flasken.

Produktet er plastforseglet og jeg elsker det! Hetten er lang og har en lang applikator med silisiumspiss. Selv om applikatoren er lang, gir den litt bevegelighet i forhold til en eyeliner penn. Du kan imidlertid lage tykke eller tynne linjer. Du kan enkelt lage en flick med denne liner. Eyeliner er dyp svart i farge. Pigmenteringen er veldig god og er jet svart. Fargen glir lett og har en god intensitet. Du trenger ikke å bygge opp produktet, og en sveipe er mer enn nok til å gi den nødvendige pigmenteringen og intensiteten. Tekstur er matt som hevdet og skaper et matt utseende umiddelbart og er veldig glatt.

Det skaper imidlertid brudd i lash linjene og du må glatte det ut. Eyeliner holder seg godt 4-5 timer og flager ut etter det. Fôret flager også ut hvis det gnides med fingrene. Eyeliner har også en tendens til å slå seg på øynets ytre hjørner, og dette kan være litt rotete. Eyeliner kan også brukes på oljede øyelokk og det forårsaker ikke noe problem. Eyeliner kan også brukes på vannlinjen, og det irriterer ikke øynene. Så, eyeliner er bra for følsomme øyne.

Eyeliner tørker umiddelbart etter påføring og er vanntett og kan fjernes ved hjelp av en god sminkefjerner. Så samlet sett er det et godt produkt, og vurderer pris og matt utseende det skaper, jeg har ingen problemer. Den eneste ulempen jeg har med dette produktet er å bryte i mellom, og jeg må løpe over det for å glatte linjen.

Fordeler av MUA Matte Liquid Eyeliner - Black:

 • Tørker umiddelbart.
 • Varer i rundt 4-5 timer.
 • God pigmentering.
 • Pent forseglet emballasje.
 • Lett rimelig.
 • Tekstur er matt og glatt.
 • God applikator for tynne eller tykke linjer.
 • Kan brukes på vannlinjen og irriterer ikke øynene.
 • Enkel applikasjon.
 • Vanntett.

Cons av MUA Matte Liquid Eyeliner - Black:

 • Flager av etter noen timer.
 • Skaper pauser i linjen og må glattes.

IMBB Rating: 4/5 Vil jeg anbefale / tilbakekjøp MUA Matte Liquid Eyeliner - Black? Ja! Hvis du vil ha en mattende eyeliner og ikke bry deg om linjene, så er produktet et godt kjøp!

MUA Professional Himmel og Jord Øyenskygge Palette MUA Matte Perfect Loose Translucent Powder MUA avkork huden din uten hudfarmer Revlon Colorburst Matte Lip Balm - Audacious Lakme 9 til 5 Rose Touch Vektløs Matte Mousse Lip and Cheek Color Elle 18 Color Pops Matte Lipstick Lar Tango Maybelline New York Hyper Matte Liquid Liner Lakme Absolute Precision Liquid Liner MAC Liquid Eyeliner i Boot Black

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: