Hei alle sammen,

Håper dere alle gjør det bra og nyter festsesongen og maten. I dag skal jeg gjennomgå jordbærparfyme fra The Body Shop. Les videre for flere detaljer.

Pris: £ 8,50 for 30 ml. Produktbeskrivelse: Delikat duft huden din i en fruktig floral aroma, med forsiktig utbrudd av jordbær og sukkerrør essens for å skape en unik frisk duft. Det er uimotståelig. 1. Eau de Toilette 2. varig duft 3. Fruktig floral aroma 4. Unikt frisk duft 5. Kaldpresset jordbærfrøolje 6. Fellesskapet sukkerrør essens fra Brasil 7. Søt jordbær duft.

Min erfaring med Body Shop Strawberry Eau De Toilette:

Parfymenes emballasje er veldig søt. Den kommer i en glassflaske med en sølvfarget hette. Parfymen i seg selv er rød i fargen, og den er synlig gjennom glassflasken. Navnet på merket skrives ut på flasken.

Denne EDT har en fantastisk jordbær duft. Lukten er søt og mild.

Jeg kjøpte denne parfymen for noen dager siden fra The Body Shop-butikken sammen med noen andre ting som body lotion og deres såper. Jeg kunne ikke motstå meg selv fra å kjøpe dette siden den har en så søt emballasje.

Det er dyrt etter min mening, men jeg ville fortsatt prøve. Jeg sprayet denne parfymen klokken 9 om morgenen, og det første inntrykket jeg hadde, var av en søt fruktig lukt som ikke var overveldende.

Nå er den triste delen at jeg nesten ikke kunne lukte den klokken 1, det var ikke engang i 4 timer. Jeg sprayet det tre ganger på den dagen, og dette er absolutt latterlig. Jeg liker sterke dufter som varer lenge. Jeg er svært skuffet over denne parfymen. Det er bortkastet penger for meg fordi jeg brukte 8 pund på dette.

Pros av Kroppsbutikken Strawberry Eau De Toilette:

  • Søt jordbær duft.
  • Lett tilgjengelig.

Ulemper med kroppshandelen Jordbær Eau De Toilette:

  • Svært mindre oppholdskraft.

IMBB Rating: 3/5 Ville jeg tilbakekjøpe / Anbefale Body Shop Strawberry Eau De Toilette? Absolutt nei! Jeg elsker dette merket, så jeg kan prøve andre parfymer, men ikke denne.

Kroppshandelen Vanilla Eau de Toilette Kroppsbutikken British Rose Eau De Toilette Kroppsbutikken Satsuma Eau De Toilette The Body Shop Harvest Raspberry Eau De Toilette Kroppshandelen Shea Eau De Toilette Calvin Klein CK En Eau de Toilette Versace Crystal Noir Eau de Toilette Spray Nike Woman Eau De Toilette Davidoff Cool Water Tender Sea Rose Eau De Toilette

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: