Hei IMBBians,

Essence er en av de lett tilgjengelige og rimelige sminkemerkene i India. Da jeg ønsket å kjøpe neglepleieprodukter, kom jeg over en skrubbe og maske. Som jeg er offer for peeling av negler, var honningpleieområdet et perfekt valg for meg. Så les videre for å få vite mer om Essence Honey Care Smoothing Nail and Cuticle Scrub.

Pris og antall: $ 2,55 for 25ml Produktbeskrivelse: Peeling med honning fjerner forsiktig rester og har en mild utjevningseffekt. Ideell til å forberede neglene til manikyr.

ingredienser: Aqua (vann), glycerol, cetearylalkohol, isopropylpalmitat, olea europaea (oliven) frøpulver, mel ekstrakt, propylenglykol, natriumketarylsulfat, stearinsyre, glykinsyre (soyabønne) olje, tokoferol, palmitinsyre, cetearylglukosid, etylheksylglyserin Glukonolakton, Xanthan Gum, Hydrolysert Melk Protein, Laktose, Daucus Carota Sativa (Gulrot) Root Extract, Betakaroten, Fenetylalkohol, Caprylylglykol, Kalsiumglukonat, Fenoksyetanol, Natriumbenzoat, Benzylalkohol, Kaliumsorbat, Parfume kumarin

Min erfaring med Essence Honning Care Smoothing Nail and Cuticle Scrub:

Essence Honning Care Smoothing Spiker og Cuticle Scrub kommer i en liten plast gjennomsiktig gryte med en aluminiumskruehette. Hetten ligner på Maybelline gel eyeliners. Hetten kan lett dented. Det er all nødvendig informasjon på potten. Siden det er en gjennomsiktig emballasje, kan man kontrollere hvor mye av produktet som er igjen inne. Samlet sett er emballasjen søt og reisevennlig.

Skrubbe er kremaktig og har en honningaktig farge; det ser mer ut som en mashed banan. Det er tykt og har små korn for skrubbing. Dessuten har den en hyggelig lukt som jeg elsker. Søknaden er ganske enkel. Du trenger bare å påføre produktet og massere det på neglene og omgivende hud, la det stå i 1-2 minutter og tørk eller vask det med varmt vann.

Skrubbingen har en klebrig slags tekstur som er lett å påføre på negler og massasje. Det dråper ikke eller roter seg i løpet av massasjen. De små granulene forsøker forsiktig bort urenheter fra toppen av neglene og gir en jevn overflate. Produktet blir ikke absorbert i huden, og det må derfor vaskes eller tørkes av. Skrubbingen er veldig forsiktig på huden, og det kan ikke være et godt produkt for å fjerne kutiklene.

Skruen glatter rundt området rundt neglene og glatter også overflaten på neglene. Det fjerner eventuelle smuss eller urenheter som er til stede, og gjør neglene klare til en langvarig manikyr. Skrubbingen myker også og nærer neglene og den omkringliggende huden. Fuktighetsvirkningen er stor, og skrubben hydrerer huden forsiktig. Den eneste ulempen er at det gjør huden fettete, som må fjernes med en klut eller vaskes i vann, så prosessen er lang. Skrubbingen er ikke-slitende og et perfekt alternativ for å lage din manikyr lenge.

Pros av Essence Honning Care Smoothing Nail and Cuticle Scrub:

 • Skaper en perfekt base for neglelaket.
 • Forsiktig forsøker å fjerne urenheter.
 • Gjør den omkringliggende huden jevn.
 • Fukt huden og hydrater forsiktig.
 • Minutt granulat; mykner neglene.
 • Gjør manikyr vare lenger.
 • Fjerner lett peeling fra huden.
 • Fjerner olje, smuss eller urenheter fra negler.
 • Hyggelig duft.
 • Travel-vennlig.
 • Rimelig.

Ulemper med essens Honningpleie Smoothing Nail and Cuticle Scrub:

 • Får ikke absorbert.
 • Leaves en fettete følelse bak.

IMBB Rating: 4/5 Vil jeg anbefale / tilbakekjøp Essence Honning Care Smoothing Nail and Cuticle Scrub? Ja!

Essence Intense Nourishing Nail Caring Oil Essens Vekst øker dråper Essence Blacklove Extreme varig øye blyant Skinfood Royal Honey Hydro Cream Nivea A Kiss of Milk and Honey Beroligende Lip Care DIY Cuticle Scrub og Cream for Super Soft Hands H2O Targeted Care Hand og Cuticle Scrub Sally Hansen Vitamin E Nail and Cuticle Oil

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: