Hei søt,

Stopper jakten på concealer virkelig? For meg har det aldri! Jeg fortsetter med å se etter skjulere og aldri bli helt fornøyd med en. Det er som å finne en mann for et arrangert ekteskap. LOL. Jakten fortsetter til du når den perfekte! Jeg plukket opp en annen concealer fra Natio fordi den hevder å "Camouflage"; det var nok til å trekke meg mot dette. La oss se om dette var den ene eller ikke!

Produktbeskrivelse: Denne anti-blemish-behandlingen blander seg med huden din for å camouflere rødhet og angrep. Formulert for olje- og kombinasjonshudtyper, gjør dette Natio Young Tinted Spot Cream også friske uønskede breakouts for å gi deg følelsen trygg og problemfri.

Beriket med gurkemeie for å hjelpe tone og helbrede hud og appelsinolje for å rense og oppdatere, jobber denne Natio Young Tinted Spot Cream å skjule flekker mens du bryr deg om hud for å gi deg følelse av frihet og trygghet.

Bruksanvisning: Påfør en liten mengde til problemområdet og bland forsiktig.

Min erfaring med Natio Young Camouflage Tonet Spot Cream:

Jeg visste ikke at Natio også tilbyr concealers. Øyeblikket jeg så dette, ønsket jeg det! Jeg falt for påstanden "Camouflage" som ble skrevet dristig på røret. Røret er en slank, mini en som er super reise-vennlig og ville ikke okkupere mye plass i din forfengelighet heller. Den kommer i en lysegrønn farge som har en grunnfarge på grå. Det er et invertert rør og når emballasjen er omvendt, trenger du ikke å slite med å klemme ut produktet. Men med dette møtte jeg det problemet. Jeg måtte klemme hardt for å få produktet ut. Det er et nytt produkt, fortsatt jeg måtte gjøre det. Prisen er rundt 600 dollar, og jeg tror at mengden er litt mindre; Røret ser stort ut, men jeg tror ikke det er fullstendig fylt.

Det jeg ikke likte på dette er at det ikke gir noe skyggeområde. Det er bare en standard nyanse. Når du ser dette, ser det ut til at det ville passe indiske hudfarger, men når du bruker det på flekkene og dab litt, så kan du se den virkelige skyggen på huden din. Den tonede spotkremet har en tykk konsistens og kan lett påføres direkte på ufullkommenhetene med dysen. Spotkremet må blandes. I det øyeblikket jeg begynner å blande det, begynner det å bli lettere og hvitere. Jeg har god hud, men det ser veldig lyst og hvitt ut. Jeg mener, hvis det ikke passer min hudtone, hvordan passer det til andre? Det skjulte rødheten på mine blemishes helt og det blandet med huden min veldig bra.

Rødheten blir helt kamuflert, som det hevder. Men jeg kunne tydeligvis se hvite merker på ansiktet mitt der jeg hadde dratt kremet. Så hvis det forteller, det gir en naturlig dekning, det gjør det ikke fordi jeg lett kunne se merkene. Og jeg måtte fylle opp med det løse pulveret mitt, så dette kan definitivt ikke brukes alene. Den dårlige delen er at når jeg ruller på løspulveret, blir litt av den tonede plassen krem ​​fjernet med penselen. Og dette varer bare i 2-3 timer og så kan jeg se mine karakterer igjen. Det var en anstendig en, men jeg ville helst foretrekke en god concealer som samsvarer med min hudton helt over dette.

Pros av Natio Young Camouflage Tonet Spot Cream:

• Tilgjengelig i butikker og på online portaler også • Fin, slank rør som kan bæres rundt lett og vil ta litt plass i din forfengelighet • Den tonede spotkremet er tykk, så det gir veldig fin dekning • Det gjemmer helt og holdent blemishene og rødheten på mine zits

Ulemper med Natio Young Camouflage Tonet Spot Cream:

• kommer i bare en skygge som er veldig rettferdig; Ikke egnet for indiske hudfarger • Det ser veldig hvit ut, og du kan enkelt se på de områdene der spotkremet påføres • Det gir ikke "naturlig dekning" som påstått fordi den må fylles med et løs pulver for å gjøre det nøytralt • Slites av innen 2-3 timer og mine flekker vises igjen; en concealer ville gjemme seg bedre • Mengden er svært lav

Ville jeg tilbakekjøpe Natio Young Camouflage Tinted Spot Cream? Nei, det ville jeg ikke. Selv om det ga en fantastisk dekning, ville jeg plukke opp en concealer som akkurat samsvarer med hudtonen min og forblir lenger.

IMBB Rating: 3.2/5

Konklusjon: Å gjøre dette i en nyanse var en dårlig idé! Hadde Natio tilbudt flere skyggealternativer, ville dette vært en av de beste spotkremene.

Natio Line og Wrinkle Renew Roll-On Eye Serum Natio Orange Blossom Hand Cream Natio Wellness Hand Cream SPF 15 Review Natio Young Oil Free Moisturizer Natio Wellness Hand Cream SPF 15 10 unge elegante frisyrer til sport på bryllup og fester Estee Lauder Double Wear Maksimal Cover Camouflage Makeup Clinique Moisture Surge Tinted Moisturizer Med SPF 15 Skjønnhetsformler på spotbehandlingen Best Blemish Clearing Creams

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: