Hudtype: Kombinasjon

Hei folkens,

I dag vurderer jeg enda en arkmask fra The Face Shop. Denne masken er fra Bio Cell-serien, som er det dyre, men effektive spekteret av arkmaskere fra The Face Shop. For å vite mer om dette produktet og hvordan det gikk for meg, fortsett å lese.

Produktbeskrivelse: Denne fuktighetsgivende masken har et naturligt klebende bio-celluloseark og et hydratiserende serum som inneholder hyaluronsyrepartikler av flere størrelser. Dermatologist testet. Formulert uten tilsatte parabener. Pris: 300 INR for 25 g.

ingredienser:

Denne masken er gjennomvåt i hyaluronsyre, som er en utmerket, hudvennlig ingrediens som gir rikelig fuktighet i huden. Denne ingrediensen finnes også i mange hydratiserende tonere og serum.

Min erfaring med ansiktsbutikken Bio Cell Moisturizing Face Mask:

Arkmasken kommer i en hvit pakke med blåfargede bobler over det. På samme måte som alle masker fra Bio Cell-serien, har denne en vitenskap-y-følelse. Det er litt større i størrelse enn "Real Nature" -masker. Baksiden av pakken har all informasjon som ingredienser, bruksanvisninger, pris samt illustrasjoner. Masken i seg selv er blå i fargen og har to beskyttende ark på hver side. Håndtering av denne masken kan være vanskelig som det er ganske delikat og det kan foldes på seg selv. Selve arkmassen er veldig gelé og kan rive hvis den ikke brukes forsiktig. Den har en veldig mild duft som går bort etter noen minutter med å påføre masken på huden.

Jeg kjøpte denne arkmasken og andre varianter fra samme område som været i Delhi har vært uberegnelig. Videre, med en travel timeplan, finner jeg knapt tid for å gi ekstra forsiktighet til huden min. Derfor vendte jeg meg til disse arkmaskene.

Jeg brukte denne masken om natten da været var veldig tørking og varmt. Jeg plasserte denne masken i kjøleskapet for å avkjøle før bruk. Denne masken leverte rikelig fuktighet i huden min, og fikk ansiktet mitt til å se mykt og hydrert om morgenen. Virkningen av masken varer i løpet av to dager, hvoretter jeg gjenopptok fullstendig hudpleie. Disse masker og denne spesielt er flotte plukke meg opp for huden.

Dette ville være en fantastisk maske for tørr og dehydrert hud. Hyaluronsyre er en ingrediens som allerede finnes i huden vår, så denne masken er mindre sannsynlig å irritere og forårsake breakouts.

Samlet sett var jeg fornøyd med denne arkmasken, selv om jeg tror at effektene ligner på Solution masken, som er halvparten av prisen.

Fordeler av ansiktsbutikken Bio Cell Moisturizing Face Mask:

  • Fuktighetsgivende og nærende.
  • Inneholder hudvennlig ingrediens hyaluronsyre.
  • Masken er sandwichet mellom to beskyttende ark.
  • Mask passer lett og klæber godt.
  • Masken er gjennomvåt i serum.
  • Gir intens fuktighet og plumper huden.
  • Fjerner tretthet fra ansiktet.

Ulemper ved ansiktsbutikken Bio Cell Moisturizing Face Mask:

  • Dyrt.

IMBB Rating: 4/5 Ville jeg tilbakekjøp / Anbefal The Face Shop Bio Cell Moisturizing Face Mask? Igjen, som med andre arkmaskere fra dette området, føler jeg at de er ganske lik The Solution mask-området, med noen få forskjeller, for eksempel typen materiale som brukes. Jeg ønsker The Face Shop kommer opp med flere masker som adresserer hudproblemer enn de de allerede har.

Ansiktsmasken til Face Cell Bio Cell Recovery The Face Shop Bio-celle Brightening Face Mask Face Shop Bio Cell Firming Face Mask The Face Shop Løsningen Brightening Face Mask Sephora Collection Ultra Moisturizing og Brightening Rose Face Mask Watsons solsikke fuktighetsgivende og lysende ansiktsmaske Glossy Moisturizing Moon Mask beroligende ansiktsbehandling Kroppshandelen Vitamin E sink-i fuktighetsmaske

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: