Hei IMBBians,

Jeg begynte Instagram da Rati hadde lagt ut bilder på Fauxpas og hadde nevnt å følge sin Instagram-konto for mer. Fra da har jeg stalket Rati. 😀 Men med #imbbmakeupgurus lærer vi mer og mer om sminke. Jeg har fulgt et tonnevis av mennesker og har kommet over skjønnstrendene som har gått viral. Mens noen trender er verdt å prøve, fikk noen meg til å gå "Like seriøst? Hvem vil gjøre dette til seg selv? "! I dette innlegget har jeg tatt med 10 ukonvensjonelle skjønnhetstrender som gjorde overskrifter i 2016.

100 lag utfordring

Helt siden "Den polske fjellet" kom inn, ble folk galne! Mens mange lyktes, var det ikke et godt syn. Vi hadde en liten ewww slags diskusjon om fru Gupshup også. Men denne trenden stoppet ikke på polsk fjell og gikk videre til 100 lag med grunnlag, 100 lag med mascara, 100 lag med leppestift og også 100 lag med klær. Det var en video som gikk viral; Det handlet om en jente som ikke kunne komme seg ut og kvalt etter å ha gjort de 100 lagene av t-skjorte-utfordringen. Denne trenden toppet alle de galne trenderne i 2016.

Nail Trends

Negle trender vokste mye i år med matte negler og metallspeglede negler som den mest prøvde og elskede trenden. Vi hadde også vakre nagel kunst som fanget øynene våre. Men det var også rare spiker trender. Fur negler med rare pels henger ned fra fingertoppen gjorde et merke i år. Scorpion negler med baby scorpion sitter fast på neglene dine var den mest ekstreme negle trenden.

Crystal Lip Art

Hvem elsker ikke å ha den perfekte pouten! Vi har våre egne divas på IMBB som har perfekte lepper, men krystalllepper har gjort en oppføring i skjønnhetsverdenen i år. Stener, pyritter, metaller: det var så mange ting som ble prøvd. Mens alle av dem ser blendende ut, lurer jeg på hvor mye tid som blir spist mens du lager slike utseende. Og krystaller over leppene dine? Det er en nei for meg!

Halloween Trender

Jeg har sett de mest fantastiske Halloween-trenderne i år. Vi kan konkludere bare en ting fra denne trenden: sminke kan brukes til å lage en gudinne ut av deg og også bli brukt til å skape det onde og skummelt kjevefallende utseendet.

Glitter ser ut

Instagram var fylt med glitter i 2016. Fra å bruke dem til hårdelene dine for å skape glittertårer til sportslige glitrende armhuler, er utseendet her for å bli. Og når alt kommer til alt, er vi fortsatt barn inni som går gaga over glitters.

Hår Trender

Braids var i dette året! Men et av de mest sportslige utseende var å legge ringer til flettene på håret ditt. Etter at Kim Kardashian spilte dette utseendet, gikk det super viralt og jeg så de fleste kjendiser som ser på utseendet.

Falske fregner

Jeg er ikke sikker på denne besettelsen, men jeg har sett stenciler for å lage dette utseendet. Mens vi alle vil ha et perfekt feilfritt utseende, har denne trenden tatt verden med storm, og mange rullebanemodeller har sportet denne trenden. Så å ha fregner er ikke dårlig, tross alt!

Mermaid Looks

Havfruer var 'i' i år. Vi så et tonn av kvinner som sportet havfruen skinnende ser på ansiktene deres. Det var få mennesker som gikk til ekstremerne og våget å stikke fisk i ansiktene for å utøve utseendet.

Hårfarge

Mens ombre-håret utviklet en buzz i 2015, gjorde 2016 plass for forskjellige hårfarger. Bestemor sølvgrå var den mest populære fargen, og mange Hollywood-kjendiser spilte denne trenden. Mens jeg ikke vil se gammel før håret mitt begynner å bli grått, fanget den skinnende bestemor gråten min oppmerksomhet.

Menn i sminke

En av de beste tingene som skjedde på Instagram var menn dristige å vise frem til verden at de kan være rett, men kan elske sminke. Jeg er sikker på at dette brøt mange barrierer og mange kom ut og skapt vakre utseende og viste seg at de ikke er mindre enn kvinner i sminkeavdelingen. 

Så, disse var de få skjønnhetstrendene jeg la merke til. Tror du at vi fortsatt kan gjøre listen større? 🙂

10 skjønnhetsfeil og deres rettelser Lotus Xpress Glow 10-i-1 Daily Beauty Creme SPF 25 13 Brilliant Instagram Beauty Hacks som er verdt å prøve Instagram Bilder av Bollywood skuespillerinner Topp 8 Beauty and Makeup Instagrammer du trenger å følge akkurat nå! The Fashionista Diaries # 1 7 Uvanlig Makeup Look Spotted på Cannes 2016 Makeup Tutorial - Aishwarya Rai Cannes 2016 Inspirert Makeup Look Diwali 2016 Kobber og Gull Makeup Look Bildekilde: 2, 3, 4, 5, 7, 8, 9, 10, 11

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: