Hei alle sammen

Jeg har rett og langt, men tynt hår. Noen ganger må vårt hår bli bortskjemt med jevne mellomrom. Jeg har nylig kjøpt tre Khadi organiske pulver for min hårpleie regime. I dag vil jeg gjerne dele en anmeldelse på Khadi Organic Reetha Powder. Det minner meg om barndommen min, da min mor pleide å lage ren reetha sjampo for meg. Jeg pleide å gråte mye i disse dager. Deretter likte jeg alltid god, fargerik emballasje med en floral luktende sjampo. Men nå er jeg tilbake til det gamle, tradisjonelle indiske sjampopsystemet.

Produktdetaljer: Reetha er ekstremt gunstig for håret. Det er et mildt rengjøringsmiddel, som fjerner olje og smuss fra hodebunn og hår uten å ødelegge den naturlige pH-verdien.

Hvordan å bruke?

Pris: INR 190 / - for 150gm

ingredienser: Sapindus Mukurossi (Organisk Reethapulver)

Min erfaring med Khadi Organic Reetha Powder:

Jeg foretrekker alltid økologiske produkter. Kjemisk sjampo gjør håret vårt tøft noen ganger. Derfor liker jeg å hoppe over kjemisk sjampo på ferie og elsker å lage mitt eget hår sjampo med Khadi Organic Reetha Powder. Denne er ganske rimelig med en god mengde.

Khadi Organic Reetha Powder leveres i et rustfritt stålblikk. Jeg føler at hetten er litt løs enn Amla-pulverens hette. Tinnet er sterkt og tungt i vekt. Det er ikke reisevennlig på grunn av hetten. Selv om jeg ikke tror at man trenger å bære dette hvor som helst. Inne i boksen er det alle detaljer og bruksretning på papirark. Selve produktet er pakket i en plastpakke. Jeg liker å bruke produktene fra plastpakken. Det er mer trygt og enkelt. Samlet sett er emballasjen helt hygienisk. Denne ståltanken kan brukes til å lagre produkter etter at produktet er ferdig.

Khadi Organic Reetha Powder lukter som original reetha. Det er ingen kunstig lukt. Etter påføring får du lukten i noen minutter. Lukten endrer seg litt ved koking. Du kan føle den organiske kontakten overalt. Den er lysebrun i fargen. Jeg tror ikke noen ekstra farge er lagt til den.

Pulveret kommer i en fin jevn tekstur. Det kan helt oppløses i varmt vann. Jeg liker å koke pulveret med litt varmt vann og lage en tykk pasta. Også, jeg har prøvd en blanding av reetha og shikakai pulver med varmt vann. Etter å ha gjort blandingen, bruker jeg den på det våte håret og hodebunnen. Jeg holder den i 5 minutter og masserer for å skape skum. Når det er nok skum, vasker jeg det med rent vann. Du må rense riktig fra røttene til håret ditt. La håret tørke naturlig.

Denne reetha sjampoen fungerer bra for hår. På grunn av koking i vann blir reetha en god sjampo. Etter å ha brukt blandingen, ta litt tid til å massere ordentlig slik at den lammer godt. Det kan ikke lage skum som en vanlig sjampo. Det er åpenbart at dette er en naturlig sjampo, så det lammer anstendig.

Jeg legger merke til en glans og det fungerer bra for å rense håret. Jeg elsker måten hvordan det fungerer. Det gjør ikke håret mykt eller krøllete. Det kan ikke gjøre håret mykt, men legger til anstendig mykhet og glans. Den passer til mitt oljeholdige hår. Det legger ikke noe volum i håret mitt, men gjør det heller ikke til å ligge lurt heller. Det gir en god kondisjonering til håret. Jeg har aldri følt noe hårfallsproblem med dette reethapulveret. Det kontrollerer håret mitt faller. Det irriterte aldri hodebunnen min eller tørker ikke ut i hodebunnen. Samlet sett kan effekten bli lagt merke til etter en viss tidsperiode. Igjen er det et naturlig produkt, så det kan ikke medføre magiske forandringer. Det tar tid med vanlig bruk. På vanlige bruksområder har jeg lagt merke til mindre hårfall.

Noen ganger føles det lite tørt når jeg bruker tørketrommel eller varmestyringsverktøy. Det kan faktisk ikke gjøre håret mitt mykt. Det kan heller ikke rense alt mitt hår olje riktig. Jeg liker å bruke olje i håret mitt over natten. Så om morgenen, om å bruke denne blandingen som en sjampo, renser den ikke all olje fra håret mitt. Også, etter tørking, ser håret mitt fremdeles litt oljeaktig og limt ut. Derfor fungerer dette bedre uten å olje hår.

Totalt sett er det et veldig nyttig pulver for alle. Det kan også brukes som en hårpakke med amla og shikakai pulver. Definitivt var dette et godt forsøk for meg. Jeg føler at vårt hår trenger disse tre ingrediensene på en ukentlig basis. Jeg har tynt hår. Så jeg trenger alltid en hårpakke eller en sjampo som kan kontrollere håret mitt faller. Dette kan anstendig kontrollere håret mitt faller. Det er bra som hårmat.

Pros av Khadi Organic Reetha Powder:

 • Rimelig i henhold til mengden.
 • Fin blikkboks.
 • Løses lett opp med varmt vann og blandes også med kokende vann.
 • Lather anstendig.
 • Renser håret mitt riktig.
 • Ikke gjør håret slank.
 • Gjør håret anstendig mykt.
 • Tørker ikke ut i hodebunnen.
 • Kontroller håret mitt faller pent.
 • Gir en fin glans for noen timer.
 • Fungerer bra som en naturlig sjampo.

Ulemper med Khadi Organic Reetha Powder:

 • Cap er litt løs, så kan ikke bli båret rundt.
 • Tar tid til å skumme godt.
 • Kan ikke gjøre håret super mykt og silkeaktig som en vanlig sjampo.
 • Ikke legger noe volum på håret.
 • Kan ikke fjerne olje fra oljert hår.

IMBB Rating: 3.8/5

Vil jeg anbefale Khadi Organic Reetha Powder? Jeg vil anbefale det til alle de som elsker å prøve naturlig sjampo. Det kan også brukes som en hårpakke.

Ville jeg tilbakekjøpe Khadi Organic Reetha Powder? Ja, ja. Jeg elsker dette pulveret. Jeg kan ikke bruke dette på daglig basis. Likevel prøver jeg å bruke dette en gang i uken. Det kontrollerer virkelig håret mitt faller med vanlig bruk. Så, jeg vil kjøpe den igjen.

Khadi Peeling Scrub Gel Kesar Khadi Sat Reetha Herbal Shampoo Khadi Neem Tulsi Face Pack Økologisk bølgevolumforsterkningshampo Økologisk Surge Super-Intensive Daily Moisturizer (for tørr hud) Økologisk øye-øyegel Amla & Reetha Hair Oil - Gjør det selv Khadi Saffron Reetha Protein Herbal Shampoo MUA Matte Perfect Loose Translucent Powder Lotus Herbals Translucent Loose Powder

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: