Hei damer!

Fortsett med min superfordeling fra KIKO, i dag tar jeg med deg KIKO Highlighter Beam of Light # 02 Sand. Jeg har ikke mange highlighters i min kitty og ønsket å prøve en, så kjøpte dette.

Påstander: Bakt høylys med fine mikropearls for en strålende hudfarge. Den luftige, silke-myke tekstur blandes ekstremt lett og er svært byggbar. Avhengig av mengden som er brukt, kan du lage et blikk som er delikat med en pearly glans eller mer intens. Highlighterens kompakte størrelse er praktisk.

Ta den i håndvesken din for rask berøring i løpet av dagen. Tilgjengelig i to strålende farger: 01 Krem 02 Sand

Hypoallergenic = Formulert for å sikre minimal forekomst av allergiske reaksjoner. På komedogen. Uten parabener.

Pris: GBP 5

Min erfaring med KIKO # 02 Sand Beam of Light Highlighter:

Highlighter kommer i en liten, rund panne som har en se gjennom lokk til den. Pannen er pakket inn i en pappkartong. Pannen består av myk, fløyelsaktig plast og er svart i fargen. Pannen vil definitivt tiltrekke seg smuss og støv. Lokket er veldig stabilt og kan derfor transporteres rundt for reiser. Ingrediensene er nevnt på baksiden av pappkartongen og skyggenummeret er skrevet øverst. Skyggenummeret er også nevnt på bunnen av highlighter-pannen. Selv om navnet er nevnt på nettsiden, er det ingen steder å se på highlighter potten eller kartongen.

# 02 Sand er en mild gul, gylden fargestifter. Den har denne sølvaktig fargetone, som ligner på de fargede øyeskyggene som er en "i" ting i markedet i disse dager. Man må vri på fingeren eller penselen over høylytten. Tekstur er veldig jevn; Jeg ville ikke si mykt siden disse er bakte highlighters og den grunnleggende highlighter-baren er vanskelig. Det har også svært små glimmerpartikler som ikke er tydelig synlige, men finmalt i formuleringen. Derfor er det ikke grusomt eller grovt. På grunn av at glitterpartiklene holdes tett, gir det en forstørret effekt til glitringen av høylytten. Det er på ingen måte krittete eller tørre! Blanding er super lett.

Kommer til pigmentering! Det er galmet pigmentert. En absolutt minimal mengde er nødvendig for å få ønsket effekt. På grunn av den forstørrede glitrende effekten og den fulle øyenskyggen, kan du lett gå overbord. Derfor vær veldig forsiktig! Begynn med å søke veldig lite, da dette lett kan bygges opp til høyere toner. Også, bare et forslag; Jeg var vant til å bruke fingrene for øyenskygge, rødme eller til og med highlighters, men denne vanen ville skape blunders i tilfelle denne høylyseren. Det er så fremtredende i ansiktet ditt at du må bruke en highlighter børste for å få den slanke, fremhevede kinnbenet effekten med best mulig blanding.

Oppholdsstyrken er god - 5-6 timer etter hvor det bare er et tynt lag av glans. Det ser ut til at du har brukt bare glimmerpartikler, da fargelyset på highlighteren fades bort. Det er ingen applikator utstyrt med den. Det er heller ikke vanntett. Jeg bruker den til å markere mine kinnben og like under øyenbrynbenet mitt. Elske måten det lyser opp i ansiktet!

Pros av KIKO # 02 Sand Beam of Light Highlighter:

• Mild, gul - gullstråler • Myk tekstur • Glatt applikasjon • Minimale glimmerpartikler • Gir belysningseffekt • Stor pigmentering • Blendbar • Kan bygges opp til høyere toner • Reise vennlig

Ulemper med KIKO # 02 Sand Beam of Light Highlighter:

• Ingen applikator tilgjengelig • Man kan gå over bord, hvis ikke påført forsiktig • Tilgjengelighet i India

Vil jeg anbefale KIKO # 02 Sand Beam of Light Highlighter? Ja, gå for det!

Ville jeg tilbakekjøpe KIKO # 02 Sand Beam of Light Highlighter? Ja, helt klart!

IMBB Rating: 4.9/5

KIKO # 104 Pastel Pink Soft Touch Blush Kiko # 205 Golden Coral Infinity Eyeshadow Kiko 207 Mat Papaya Infinity Eyeshadow Kiko Infinity + Sparkle Eyeshadow - 408 Turkis Kiko Water Eyeshadow # 203 KIKO Kosmetikk 225 Indigo Blue Water Eyeshadow OPI kan ikke finne min Czechbook, Samoan Sand, Pink-ing Of You Nail Lacquer Maybelline Baby Lips Crystal Beam Of Blush Lip Balm Sephora Collection MicroSmooth Bakt Luminizer - 02 Light Beam Fordel høy bjelke Best Face Highlighters å velge mellom Coloressence Shimmer Highlighter Streetwear Instant Highlighter i Gold Light

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: