Dette innlegget handler om det siste tillegget til leppesamlingen min, og jeg er veldig spent på å skrive om det fordi det er en fantastisk, hydratiserende formel som er en amalgam av leppebalsam og fargepigmenter. Det finnes flere pigmenterte leppebalmer i markedet etter merkevarer som Maybelline, Covergirl og så videre, men de er ikke så langvarige eller pigmenterte som dette produktet. Fortsett å lese for å vite mer om det.

Produktbeskrivelse: Den neste generasjonen av leppebalmer har kommet. Balm Pop gir levende lepper med ren, levende farge og inneholder Jojoba og Shea-smør for å gi næring og hydrering i hele 8 timer. Tilgjengelig i seks dristige nyanser.

Pris: $7.99

Min erfaring med L'Oreal Color Riche Fiery Red Balm Pop:

emballasje: Lippestiften kommer i et stålrør og har en plasthett i fargen på leppestiftskyggen. 'Balsam' er skrevet på lokket og leppestiftskyggenavnet er nederst. Jeg liker emballasjen - attraktiv og tjener formålet.

Tekstur: Det er veldig kremaktig og glatt å påføre, minner meg om de fuktighetsgivende leppebalmene, men det blir lett påført og fuktiggjør leppene også. Man kan bruke dette med en enkelt sveipe hvis man vil bruke den som en leppebalsam alene, eller med flere swipes for å få en dypere intensitet av farge.

Farge: Som skyggenavnet er det rødt i fargen, men som det fremgår av proppene, er det ikke veldig pigmentert som våre vanlige leppefarger. Den kompenserer for dette med sine fantastiske hydratiseringsegenskaper.

pigmentering: Ikke så pigmentert på grunn av åpenbare grunner, men det er en fordel! Siden det ikke er så intenst, kan man ha den røde fargen på daglig basis. Man kan bære den for en dagsutseende, uten å se for dolled opp og for en nattklikk, kan man ha en rød leppeforing under for å intensivere fargen. Fargen i seg selv er ikke nok til å dekke min lipepigmentering, men ser fortsatt pen ut.

Shimmer and Shine: Den har en kremaktig glans, akkurat slik leppebalsam skal ha. Men, ingen glimmer for å få det til å se seg rødt eller glamorøst! Man kan bruke en klar, glitrende lip gloss på toppen for å legge til mer skinn på leppene.

Parfyme: Produktet har en veldig subtil floral duft som jeg liker siden det ikke plager meg for mye og visner bort til slutt.

Brukstid: Det holder seg lenge, men det er behov for berøringer mellom måltider; Siden det er så kremaktig blir det enkelt overført.

Konklusjon: Dette produktet er et nydelig konsept som er hydratiserende og pigmentert samtidig - dette produktet har godheten til både leppebalsam og leppestift. Den har seks nyanser å velge mellom, og alle er vakre nyanser av rød, koraller og mauves og passer til alle typer hudtone. Teksturens struktur føles lettere enn de fleste leppestifter og glir veldig lett på leppene og drenker dem i pen farge.

Fordeler av L'Oreal Color Riche Fiery Red Balm Pop:

• Attraktiv og solid emballasje • Fuktighetsgivende og fuktighetsgivende • Farge er litt ren, men fortsatt pigmentert nok til å bli slitt for en dagsutseende • For nattklikk kan man ha på seg en rød leppeforing under • Ideell nyanse for alle typer hudfarger • Har en mild, blomsterduft • Den har ganske skinn som ser subtil og pen ut • Enkelt swipe ser ut som en pigmentert leppebalm på lepper og flere swipes gjør det til å ligne en leppestift • Lett på lommen • Tilgjengelig i 6 nyanser

Ulemper av L'Oreal Color Riche Fiery Red Balm Pop:

• Farge ikke intenst nok til pigmenterte lepper • Man trenger touch ups i mellom måltider

Ville jeg tilbakekjøp L'Oreal Color Riche Fiery Red Balm Pop? Ja, og ville prøve å fylle opp alle 6 nyanser. Alle som elsker å bruke leppestifter med jevne mellomrom, men sjenert bort fra intense farger, bør kjøpe disse lekskjønnene.

IMBB Rating: 4.9/5

L'Oreal Color Riche Balm Pop Bold Blush # 420 L'Oreal Color Riche Balm - Himmelsk Berry L'Oréal Paris Glossy Balm - Innocent Coral 220 L'Oreal Paris Glossy Balm - Vintage Rose 260 L'Oreal Paris Glossy Balm - Pink Me Up 240 Chambor Fiery Rød, Eksotisk Fuchsia Ekstrem Matte Lang Slitasje Lipcolor Review, Swatch Revlon Super Lustrous Matte Lipstick - Fiery Sunset 5 andre farger enn rød å ha på bryllupsdagen din 15 røde leppestifter som gjør at du ser ut som en Hollywood-stjerne 10 tips for å bruke rød leppestift

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Jul 22 2019