Hei cupcakes,

Stiftelser og BB kremer kan virkelig spille en vanskelig rolle, spesielt når du har kombinasjonshud. Min hud begynner å frigjøre olje etter noen timer, noe som gjør ansiktet mitt altfor skinnende og loslitt. Jeg har Essence All About Matt! Oil Free Make Up, det øyeblikket jeg så det. Det hevdet å mattify huden min og det er akkurat det jeg trengte i mitt liv. La oss se om det faktisk levde opp til det er krav eller ikke!

Pris: Rs 399 for 30 ml

Produktbeskrivelse: Den nye handler om matt! Oljefri sminke gir huden din en matt effekt for å gjøre det glatt og silkeaktig mykt. Den langvarige formelen varer opptil 12 timer, og den oljefrie teksten vil ikke blokkere porene dine. Det nye tillegget til det vellykkede alt om matt! serien kommer i en matchende, kul matt emballasje.

Min erfaring med Essence Alt om Matt! Oljefri sminke opp:

Essens Alt om Matt! Oil Free Make Up kommer i hudfarge og maroon emballasje. Jeg likte den lille og slanke emballasjen. Det ville være hvor som helst under alle forhold, enten det er i vesken eller et reisesett. Det kom for en så lav pris at dette kan være det billigste fundamentet, jeg har brukt til dato, antar jeg.

Bb kremer og grunnlag fra Essence har alltid gjort en god jobb, så jeg ventet at dette skulle gjøre en god jobb også. Skyggen jeg plukket opp er den letteste blant de 3 nyanser som er tilgjengelige. Deres skygge utvalg er ganske lav fordi jeg tror med bare 3 nyanser ikke alle kan finne deres kamp.

Væsken er veldig lett i konsistens og veldig lett å blande. På grunn av sin konsistens, ser det ikke ut kake i ansiktet i det hele tatt. Dekningen er ganske mye byggbar, men til og med på slutten, ville den gi en middels dekning. Det ville mildt uskarpe de mørke sirkler og de små blemishene, men ville ikke være så effektive for store kviser og ufullkommenheter.

Det føles ikke tungt på huden og hydrerer huden veldig pent. Min hud tørker ikke ut når som helst. Det ble tro mot sine krav og fullstendig mattified huden min, det øyeblikket jeg brukte det. All oljen og overflødig glans var skjult under dette. Ansiktet mitt så naturlig og glødende opp. Min hud så frisk ut og var perfekt for videre sminke.

Den såkalte "12HR" kravet er ikke sant. Det forblir ikke lengre enn 3-4 timer, men det er greit med meg, fordi jeg til denne prisen ikke kan forvente at den skal være hele dagen. Det var en god stund og gjorde hva det sa. Så, hvis du har fet hud og begynner å se ut som en oljefabrik etter en stund med å bruke fundamentet, så må du prøve dette!

Pros av Essence Alt om Matt! Oljefri sminke opp:

 • Elegant og koselig emballasje.
 • Veldig rimelig i forhold til andre grunner.
 • Veldig lett tekstur som enkelt kan blandes på ansiktet.
 • Dekningen er byggbar.
 • Oppbevar huden min mat i lang tid på 3-4 timer; Jeg kunne ikke se olje på ansiktet mitt.
 • Har en middels dekning.
 • Det holder huden min hydrert hele dagen lang.
 • Føler ikke kake.

Cons av Essence Alt om Matt! Oljefri sminke opp:

 • Bare 3 nyanser tilgjengelig.
 • Denne er litt vanskelig å finne.
 • 12 timers krav er ikke sant.

Vil jeg tilbakekjøp / Anbefal Essens Alt Om Matt! Oljefri sminke opp? Ja, jeg vil. Jeg vil få det for det faktum at det holder huden myk for lenge. Ikke alle fundamentene gjør det, faktisk er de fleste av dem tunge og huden min blir oljeaktig om en stund. Dette er en god for daglig bruk, så vel som for anledninger hvis du ikke vil ha mye dekning!

IMBB Rating: 4/5

Konklusjon: Essence BB kremer og stiftelser er gode for hverdagsbruk. Hvis du har en fet hud, fortjener dette helt et forsøk.

Essens 01 Natural Brunette Style Eyebrow Stylist Set Essence of Beauty Bath og Shower Brush Essence Makeup Remover Wipes Catrice Alle Matt Plus - Shine Control Make Up Foundation i Naken Beige # 020 Natio Young Oil Free Moisturizer Neutrogena oljefri fuktighet - ansikts fuktighetskrem med UVA / UVB solbeskyttelse Makeup-produkter som vil gjøre at du ser ut som en Bollywood Star 20 smink tips og triks

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: