Hei IMBBians,

Før jeg starter anmeldelsen, la meg vise deg det nye sortimentet ved Colorbar, kjent som gelé og skinnleppe. Jeg plukket opp alle 5 nyanser, takket være mine fantastiske sjefer for muligheten. Jeg har festet bildet av rørene og stikkprøven av alle de 5 nyansene side om side for at du skal bestemme valget ditt. Ok, så fortsetter jeg med anmeldelsen, jeg vil begynne med skyggen 001 Red Jelly. Høres ut som yum ... ikke sant? Les videre for å vite om produktet lever opp til navnet 😛

Pris: Rs. 675 / - for 3,8 ml.

Produktbeskrivelse:

Min erfaring med Colorbar Jelly and Shine Lip Gloss - 001 Red Jelly:

Colorbar fortsetter å beholde den ytre sølvpapirkartongen med alle detaljer om produktet, og starter med emballasjen. Skyggenavnet og -nummeret er nevnt på et fargekodet klistremerke på ytterkartongen. Røret er som det vanlige glansrøret av Colorbar, ikke noe fancy, bare et gjennomsiktig rør med skyggenavnet, nummer og datoer nevnt på bunnen, på et klistremerke.

Staven er litt lang med en svampespissapplikator. En dukkert opptar egentlig ikke nok produkt, så en tykkere svamp ville ha vært mer ideell.

Tekstur er super blank og mer som en tykk klissete sirup. Videre er pigmenteringen på håndsprøven så lett; forestill deg hvordan det er på leppene. For mine pigmenterte lepper kunne jeg ikke vise deg fargen på leppene; det bare ikke vises. Det er som ingen pigmentering på leppene. Selv en tonet leppebalm gir mer farge til leppene.

Hvis du er super kresen om å tilpasse leppelyset med leppestiftskyggen, kan du gå videre og kjøpe dette. Også, hvis du har babyrosa lepper, kan dette komme opp som et hint av farge på leppene. I leppeprøven har jeg søkt Elizabeth Arden Red Door Red og toppet den med rød geléglans.

Oppholdsstyrken er ganske greit, alt fra 3-4 timer, hvoretter leppene forblir fuktet, men fargen på fargene forsvinner. Ærlig, jeg er ikke særlig imponert over pigmenteringen spesielt.

Nå, hvis du er ute etter noe så rent og skinnende, fortsett og velg skyggen din.

Pros av Colorbar 001 Red Jelly Gelé og Shine Lip Gloss:

  • Hyggelig emballasje.
  • Super skinne.
  • Fuktighetsgivende.
  • Godt utvalg av nyanser tilgjengelig i dette sortimentet.
  • Ideell for de som liker super ren glans.

Cons av Colorbar 001 Red Jelly Gelé og Shine Lip Gloss:

  • Ikke verdt prisen, altfor ren.
  • Ikke for pigmenterte lepper.

IMBB Rating:

3.5/5

Ville jeg tilbakekjøpe / anbefale Colorbar 001 Red Jelly Jelly og Shine Lip Gloss?

Personlig sett ville jeg aldri tilbakekjøp denne skyggen, men hvis du liker super rene glosser; eller du er altfor kresen om å matche glansen med leppefargen, gå videre og kjøp den.

Beste Colorbar Lip Glosses å velge mellom Colorbar True Lip Gloss - Pink Stain Colorbar True Lip Gloss - Coral Craving Colorbar Perfect Pout Lip Gloss - lekfull Colorbar True Gloss Lip Gloss - Fresh Pink Colorbar True Lip Gloss i Naken Lily Colorbar Rose Reflektere Glatt Glass Lip Gloss Sephora Glossy Gloss - Red Jelly

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: