Hei, vakre damer

Fortsetter med Kiko Love, jeg er her med min andre øyeskygge fra deres 'Infinity Eyeshadow' Range # 244 Pearly Orchid Violet. Jeg har allerede vurdert deres # 205 Golden Coral.

Pris: GBP 2,80

ingredienser:

Mengde: 2g

Påstander: Innovativ, høypigmentert øyenskygge for vår flyttbare [CLICS] System ™ for øyeblikkelig, intens og jevn fargefrigivelse. Ekstrem dekning og kan brukes vått og tørt. Den teknologisk avanserte formelen inneholder spesielle ingredienser som garanterer høyeste ytelsesøyeskygge for fremragende resultater. Tekstur er overraskende fløyelsaktig og behagelig å berøre og med en unik konsistens for byggbar, perfekt blendbar farge.

Infinity Eyeshadow er ren, skinnende og har langvarig hold på opptil 12 timer *. Med en rekkevidde på 96 nyanser, er det en Infinity Eyeshadow-farge for enhver anledning. De er tilgjengelige i matte, satin, metallisk og ultra-perle overflater. Infinity Eyeshadow har et patentert [CLICS] System ™ vedlegg som gjør det mulig å plassere det i KIKO Eyes Clics tomme paletter. Selges separat, er palettene tilgjengelige med 1, 3, 4, 9 eller 24 deler. Innsiden kan øyeskygge fjernes og flyttes om nødvendig. Med Infinity Eyeshadow er det derfor mulig å lage en fullt tilpasset profesjonell øyeskygge-palett. Oftalmologisk testet. Allergivennlig. Formulert for å sikre minimal risiko for allergiske reaksjoner. Uten parabener.

Min erfaring med Kiko # 244 Pearly Orchid Violet Infinity Eyeshadow:

Øyenskyggen kommer i en liten rund panne, som har et lokk på den. Pannen er pakket inn i en plastskuff som sikrer den fast og brettet er pakket i en pappkartong. Man kan enten bruke pannen sammen med lokket eller fjerne lokket og sette pannen i magnetiske tomme paletter som er tilgjengelige separat med Kiko.

Ingrediensene er nevnt på baksiden av pappkartongen og skyggenummeret er skrevet på toppen. Skyggenummeret er også nevnt på bunnen av øyeskyggepannen. Selv om navnet er nevnt på nettsiden, er det ingen steder å se på øyeskyggen eller kartongen.

# 244 Pearly Orchid Violet, ser faktisk ut som en brun versjon når du ser på pannen. Men navnet på deres nettside og selve fargene avslører en annen nyanse helt. Det er faktisk en veldig lett brent burgunderskygge. Det er ingen shimmers i den. Det er heller ikke en komplett matt skygge. Den har denne veldig fine, subtile perlefinishen til den. Tekstur er veldig myk og glatt. Det er en veldig fin daglig dags slitasje. Det legger til en slags dybde i øynene. Blending klok, det er super enkelt. Også, når du går ut i solen, er det også et lite snev av fiolett i den.

Pigmenteringen er god, og det du ser her i proppene er bare en enkelt applikasjon, og fargen kan bygges til en mørkere fargetone. Oppholdsstyrken er god. Kiko hevder at det skal være 12 timer, jeg har ikke slitt det så langt. Men ja det holdt på meg for som 5-6 timer, og til slutt bleknet bort. Jeg brukte en øyeskygge base og fargen så mer intens. Også, det ser ikke ut til å falle på oljeaktige lokk, men ja, det vasker av på oljeaktige lokk mye raskere, hvis en oljeabsorberende base eller primer ikke brukes. Disse er på ingen måte vanntett.

Pearly Orchid Violet er en fin nyanse. Jeg tror rettferdig til middels hudfarget skjønnhet kan ha det bra ut.

Pros av Kiko # 244 Pearly Orchid Violet Infinity Eyeshadow:

 • Ganske daglig slitasje lys burgunder skygge.
 • Pearly etterbehandling.
 • Glatt tekstur.
 • Lett å blande.
 • God pigmentering.
 • Å holde kraft er bra.
 • Reise vennlig.
 • Ikke krøller seg.

Ulemper med Kiko # 244 Pearly Orchid Violet Infinity Eyeshadow:

 • Ikke vanntett.
 • Fades tidlig på oljeaktige lokk.
 • Tilgjengelighet i India.

Vil jeg anbefale Kiko # 244 Pearly Orchid Violet Infinity Eyeshadow? Ja, helt klart.

Ville jeg tilbakekjøpe Kiko # 244 Pearly Orchid Violet Infinity Eyeshadow? Ja, jeg vil.

IMBB Rating: 4.8/5

Lotus Herbals Pure Colours Lipstick i Orchid Kiss (645) For Classy Kissable Lips! Maybelline Colorshow Leppestift 109 Violet Fusion Sephora Collection 14 Violet Crayon Jumbo 12HR Bruk Vanntett Liner Kiko 207 Mat Papaya Infinity Eyeshadow Kiko Infinity + Sparkle Eyeshadow - 408 Turkis Revlon Super Lustrous Lipstick - Wild Orchid Nivea Pearly Shine, Nivea Camomile & Calendula KIKO Pearly Warm Rose 02 Cream Crush Permanent Farge Øyenskygge Kiko # 205 Golden Coral Infinity Eyeshadow KIKO # 104 Pastel Pink Soft Touch Blush Kiko Water Eyeshadow # 203

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: