Hei kjære damer,

Bytter gir i dag fra sminke til hudpleie. Dagens gjennomgang er på et produkt fra den merkede britiske merkevaren "Pixi."

Produktbeskrivelse: En 15-minutters ansiktsbehandling i et rør, Pixis lerbaserte Glow Mud Mask stjerner, renser kaolinleir og havsalt for å trekke ut innebygde urenheter og raskt gjenoppta hudens klarhet. Med en cocktail av botaniske ekstrakter - blant annet beroligende aloe vera, foryngende rosmarin, lysende ginseng og healing jojoba - for øyeblikkelig å "opprettholde" mangelfulle hudflekker og bidra til å forhindre fryktede breakouts. Perfekt når huden din er opprørende - eller du trenger en rask oppstøtingsstråle - dette lindrer, hydrater og decongests, for å avsløre en klumpete, glødende hudfarge. Det er et must-have tillegg til enhver hudpleie samling.

Hvordan å bruke: Bruk PM. Påfør et tynt, jevnt lag for å rense huden, unngå øyeområde. La på i 15 minutter. Skyll av grundig og klapp tørr. Bruk 2 til 3 ganger per uke, eller som en spotbehandling når det trengs. For best resultat, følg med Glow Tonic.

Hovedinnhold:

Pris: GBP 18 = INR 1700 for 30 ml.

Min erfaring med Pixi Glow Mud Mask:

Den Pixi Glow Mud Cleanser har ganske kult følge. Siden jeg ikke lette etter en rengjøringsmiddel, men en maske, trodde jeg at jeg ville prøve denne.

Masken kommer i et grønt, plastklemt rør med en skruehett. Det samme kommer pakket i en pappkasse. Alt er i den typiske Pixi grønn skyggen. Det jeg virkelig setter pris på på emballasjen er at røret hadde et segl på toppen - slik at produktet er friskt og ikke manipulert med. Jeg tror dette er et must, spesielt for hudpleieprodukter. Røret har en liten åpning - det gir deg god kontroll når produktet blir dispensert ut.

Masken er en leire / bentonittmaske. I motsetning til de fleste leiremasker som kan være en smerte å klemme ut av røret, var dette faktisk ganske enkelt. Den har en myk, jevn tekstur. Som jeg har nevnt tidligere, gir røret deg full kontroll over produktet som blir dispensert ut.

Det er lett å spre seg på huden - akkurat som en krembasert maske. Likevel er jeg redd, litt går ikke langt. Du trenger betydelig mengde produkt hvis den brukes som en full ansiktsmaske. Grunnen til at jeg nevner dette er fordi den også kan brukes som en spotbehandling - for akne eller pigmentering. Ærlig, 30 ml røret vil ikke vare deg for lenge hvis det brukes som en full ansiktsmaske. Du vil få ca 5, maks 6 bruker ut av det.

Teksturens struktur er veldig jevn og myk - det er ingen grittighet til det - som de fleste leiremasker i markedet. Når det er brukt, selv når det tørker på huden - er masken fortsatt jevn. Du får ikke sprekker eller en sprø følelse. Det er også ganske enkelt å ta av. Du skyller det med vann - leret kleber seg ikke for mye til huden. Det er ikke vanskelig å få av huden din - som de fleste leiremasker.

Så den første gangen jeg tok den ut, måtte jeg faktisk legge den inn igjen fordi boksen tydelig sa "bruk PM", som jeg synes litt merkelig fordi produktet ikke inneholder noen syrer som ville avskrekke en å bruke den på dagen. Men jeg fulgte fortsatt instruksjonene og kjøpte den ut på kvelden igjen. Du bruker den over hele ditt nyvasket / tørket ansikt. La det tørke i de neste 15 minuttene. Du vil føle stramming av huden urettferdig masken.

Legg inn 15 minutter - skyll det av og tørk huden din. Pixie anbefaler at du følger opp med Pixi Glow Tonic. Jeg går vanligvis med Biologique Recherche P50 Lotion. Og så følg den opp med en rik fuktighetskrem.

Resultat: Maskeapplikasjonen resulterer i ren, klar hud som ser ut og føles rolig og porene virker krympet, i det minste de på kinnene mine gjorde det, om ikke de på nesen min. Overflødig olje på huden din er tydelig fjernet uten å strippe huden eller få det til å føles tørt eller "tett". Ingrediensene spiller en klar rolle i resultatene her, den døde sjømudden, hyaluronsyre, havsaltet - de tilfører hydratisering eller hjelp til å beholde den, og de bidrar også til å opprettholde mineralbalansen i huden. Aloe vera i masken hjelper roen betent hud. Den faktiske leire hjelper til med å absorbere overflødig olje fra huden og hjelpe den til å bli mer balansert. Maskinen passer best for oljeaktig til kombinasjonshud, men vil fungere for alle som er utsatt for akne og blemishes.

Er resultatene av masken - Mirakuløs? Nei egentlig ikke. Mens du ser at huden blir tydelig forbedret med hver bruk, vil det ikke gjøre at dine flekker forsvinner over natten. Så juster dine forventninger tilsvarende.

Det kan også bare brukes på blemishes / acne som en SOS for å forbedre tilstanden til huden i stedet for å bruke den som en all-over-maske.

For å oppsummere dette for deg:

Pros av Pixi Glow Mud Mask:

 • Kremaktig tekstur.
 • Sprer seg lett.
 • Hydrerer huden.
 • Opprettholder hudens oljebalanse - fjerner overflødig olje uten å fjerne huden.
 • Regulerer overdreven sebumsekresjon.
 • Styrker det epidermale skjoldet.
 • Hud føles myk, smidig, klarere og lysere.
 • Ikke bryte meg ut.
 • Non-comedogenic.
 • Hjelper med å forbedre hudtekstur og utstråling.
 • Utmerket tamper-proof emballasje.
 • Uten parabener.
 • Grusomhet fri.

Cons av Pixi Glow Mud Mask:

 • Duften - for folk som har et problem med duft i hudpleie.
 • Tilgjengelighet.

IMBB Rating: 4.5/5 Jeg føler at dette er en god maske og fungerer bra for huden min. Jeg setter pris på hvordan merkevaren har brukt grunnleggende ingredienser som er kjent for å jobbe for visse forhold i huden og har rikelig med forskning bak dem. Det er ingen markedsføring spin eller et "unikt navn" eller "unik ingrediens" blir spioneringen for å få deg til å se 20 år yngre. Netto resultat, produktet leverer på sine krav og du er ikke igjen å gjette om du burde ha betalt det beløpet eller ikke! Ville jeg tilbakekjøp / Anbefal Pixi Glow Mud Mask? Ja, jeg anbefaler.

Pixi feilfri og porøs primer Pixi Glow Tonic Exfoliating Toner Pixi Glow Mud Cleanser Pixi Nourishing Lip Polish Pixi av Petra Flushed Sheer Cheek Gel Avani Mineral Therapy Mud Mask Dirty Works Den Ultimate Detox Mud Mask Peter Thomas Roth Irsk myr mud rensing svart maske

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: