Hei vakre damer,

Jeg har tidligere nevnt i mine innlegg, hvor mye jeg elsker fransk apotek merkevarer og deres produkter. Dagens gjennomgang er enda et fransk apoteksprodukt. Det er Effaclar mat fra den veldig berømte La Roche Posay.

Produktbeskrivelse: Dag etter dag virker ved kilden for en tosidig ytelse anti-glans + anti-forstørret porer. Med den eksklusive foreningen av:

  • Sebulyse, en ny sebo-regulerende aktiv ingrediens kraftigere enn Zink, valgt for sin evne til å hemme sebumproduksjon ved sin kilde.
  • Oljefri tekstur beriket med absorberende mikrosfærer og perlit for matt hud ved påføring.

ingredienser:

Aqua / vann, glyserin, dimetikon, isocetylstearat, alkoholbetegnelse, silika, dimetikon / vinyl dimetikon-krypolymer, akrylamid / natriumakryloyldimetyltaurat-kopolymer, metylmetakrylat-krypolymer Butylenglykol, peg-100-stearat, cocamidmea, sarkosin, glyserylstearat Trietanolamin, isoheksadecan, perlit, kapryloylsalicylsyre, tetranatrium, edt, pentylenglykol, polysorbat 80, akrylater / c10-30-alkylakrylat, krypolymer, salisylsyre, parfume / duft.

Pris: 13.80 € for 40 ml.

Min erfaring med La Roche Posay Effaclar Mat Sebo-Regulerende Fuktighetskrem:

Dette er et produkt spesielt for de med fet hud. Som navnet antyder, mattes det. Det er en sebum regulerende, mattende fuktighetskrem. Det er også ment å stramme porene, redusere utseendet til porene, jevn hudtone og gjøre huden jevnere. Den er laget med termisk kildevann fra La Roche Posay, noe som gjør den til en god myk for huden din. Det fungerer for alle hudtyper og er spesielt bra for sensitiv hud.

Jeg bruker dette produktet under mitt fundament, som en primer. Selv om jeg vanligvis bruker solkrem som min primer, plukker jeg opp Effaclar-mat når jeg føler at huden min går rogue. Når jeg føler at jeg vil få pimples snart, eller hvis huden min er for ujevn, bruker jeg dette. Jeg har brukt dette produktet i ca 8 måneder og så langt har det vært bra. Jeg kan ikke si det er 100% effektivt mot blemishes, men det kontrollerer sikkert dem.

Det som virker for meg, er mattende tekstur. Det gjør virkelig sminkeoppholdet mitt, selv når det er super svett; og beskytter huden min samtidig. Dette produktet er også en fuktighetsgivende fuktighetskrem, slik at den kan brukes uten din daglige fuktighetskrem. Imidlertid lagrer jeg det over min daglige fuktighetskrem for ekstra beskyttelse. I motsetning til de fleste matte produkter er teksturen på produktet ikke matt når jeg først tar den ut av røret. Det er en perlemor hvit fuktighetsgivende væske som blir mat når den påføres ansiktet.

Produktet hevder å forbedre hudflekten og glatte huden. Jeg følte ikke noe slikt. Den eneste gangen jeg føler det er når jeg har produktet påført ansiktet mitt. Også lukten er litt av. Produktet lukter som et sykehus, veldig medisinsk. Jeg vet ikke om noen av oss vil at våre skjønnhetsprodukter skal lukte slik.

Jeg har tenkt på at jeg kanskje ikke bruker produktet nok. Så, jeg har bestemt meg for å bruke det som min natts fuktighetskrem. Kanskje da vil det fungere fullt ut. Å sette bort uønsket lukt og falske påstander, dette er virkelig et godt produkt. Det kan ikke være en permanent løsning, men er en effektiv midlertidig løsning på flekker og sensitiv, fet hud.

Pros av La Roche Posay Effaclar Mat Sebo-Regulerende Fuktighetskrem:

  • Flott for fet hud.
  • Passer for sensitiv hud.
  • Mykgjørende.
  • Rimelig.
  • Kan brukes som primer.
  • Hydra.

Ulemper med La Roche Posay Effaclar Mat Sebo-Regulerende Fuktighetskrem:

  • Ubehagelig lukt.
  • Lever ikke fullt ut til kravene.

IMBB Rating:

4/5

Vil jeg foreslå La Roche Posay Effaclar Mat Sebo-Regulerende Fuktighetskrem?

Ja jeg ville. Uansett hvordan det gikk på huden min, tror jeg alle skal prøve. Du vet aldri, dette kan ende med å bli ditt magiske produkt.

La Roche-Posay Effaclar Duo La Roche Posay Effaclar Duo Plus [+] La Roche Posay Effaclar Astringent Lotion La Roche-Posay Effaclar AI Målrettet Breakout Corrector La Roche-Posay Toleriane mykningsskumrende gel Shahnaz Husain Shasilk Matte Fuktighetskrem Yves Rocher Sebo Spesifikke, myke eksfolierende rengjøringsmiddel Nivea Visage Oil Regulating Toner Lotus Herbals Nutraglow Daily Tinted Moisturizer SPF 25 VLCC Honey Moisturizer

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Jun 18 2019