Hei alle sammen,

Håper du har det bra 🙂 Denne anmeldelsen kommer til å bli den siste av min Clinique cheek pop blushes, denne i skyggen "Pink Pop." Jeg hadde kjøpt 3 av disse nyanser en stund tilbake og ærlig talt var hovedårsaken til å kjøpe dem at de så så søte og girly at jeg ble forelsket i dem ved første blikk. Blushes er min favoritt sminke, mer enn leppestift. Derfor har jeg ganske store forventninger til mine rødder, og de trenger å ess i alle avdelinger - farge, pigmentering og tekstur; for meg å være fornøyd med dem. Jeg hadde sett youtubere og skjønnhetsguruer rave om dette produktet, men personlig var dette produktet en stor skuffelse for meg. Les videre for å finne ut hvorfor.

Produkt detaljer: En slitesterk, byggbar kinnfarge som gir en lys fargetone.

Hva det gjør:

Oppdag ren, naturlig kinnfargen som ser nesten pulverløs ut. Den unike, patenterte teknologien forvandler rent flytende pigment til et jevnt, silkeaktig pulver gjennom en langsom baking, noe som gir ekte farge - fra kompakt til kinn. Denne silkeblanke, sansige formelen skaper en pulserende, sunn utseende glød uten spor av pulverrester. Clinique Cheek Pops preget Gerber Daisy-motiv illustrerer sin friske, moderne stemning. Alle nyanser er lyse, men rene og byggbare. Det er 100 prosent fri for duft og oftalmolog - og allergitestet.

Pris: $21

Min erfaring med Clinique Cheek Pop Blush - Pink Pop:

Emballasje: Det er en av de mest nydelige emballasjene for et sminkeprodukt, etter min mening. Blushen er innkapslet i et klart akryl gjennomsiktig tilfelle og har et tusentrykk på den. Daisy-avtrykk er innebygd ganske sterkt, og vil derfor ikke falme raskt, men det vil til slutt falme med mange mange bruksområder.

Tekstur: Disse rødme er verken pulver eller kremaktig. Tekstur er et sted i mellom. Den har en veldig jevn og tynn tekstur. Det sparker ikke opp noe pulver når du pusser opp penselen, men de er ikke så myke som krembluss. Jeg liker strukturen i disse rødmen.

Søknad: Jeg finner anvendelsen av disse rødmen å være litt frustrerende. Du må bruke en spesiell type tett, tett pakket børstepensel for å hente opp nok produkt til bruk. Bruk av en lett, sprø børste virker ikke med disse rødmen. En god kvalitet på disse rødmene er at de gjelder jevnt og ikke går på usammenhengende. De har aldri fremhevet tørrhet eller porene på huden min.

Pigmentering: Jeg var svært skuffet i dette aspektet. Pigmenteringen av denne rødmen og spesielt de lettere farger er svært dårlig. Det må bygges opp lag for lag igjen og igjen for å få det til å dukke opp, men det kommer aldri til det punktet der jeg er virkelig fornøyd med fargen på kinnene mine. Denne kvaliteten kan være et pluss for de som foretrekker sine rødme å være naturlig utseende med en ren fargevask, men jeg elsker mine rødmer for å gi meg full farge i en sveipe. Beviset for dette er i prøven som ble lagt tungt i hånden.

Avslutt: Disse rødmen har en vakker, satin finish på kinnene. De gir en liten glød uten tilstedeværelse av noe glimmer.

Skygge: Skyggen "Pink Pop" er en nydelig kule-tonet rosa. Fargen selv er vakker, men siden den aldri virkelig bygger opp til den like halvparten av fargen du ser i pannen, blir jeg skuffet, men jeg tror denne fargen vil være mest smigrende for de med bleke til lyse hudtoner. De med dypere og mørkere hud, bør gi dette et skip.

Oppholdsstyrke: Jeg er skuffet i dette aspektet også. Fargen forblir knapt på huden min i 4 timer før den forsvinner helt. Hvis jeg har brukt den veldig tungt, kan fargen være opptil 6 timer, men aldri mer enn det.

Alt i alt, selv om disse Clinique popblushene er usedvanlig vakre og skyggeområdet er veldig bra; og dette kan gjøre en flott gave til en rimelig pris for din makeup-elskende venn, vil jeg fortsatt ikke anbefale dem, spesielt hvis du er ute etter et produkt som utfører. Hvis du må ha dette, vil jeg anbefale deg å bare gå for de dypere nyanser som de ser ut til å fungere bedre enn de lettere kolleger.

Pros av Clinique Cheek Pop Blush - Pink Pop:

  • Silkeaktig jevn tekstur.
  • Rimelig for en high-end rødme.
  • Vakker emballasje.
  • Vakker, satin finish som gir et sunt utseende til huden uten glimmerpartikler.
  • Ikke fremhever tørrhet eller porene.
  • Gjelder og forsvinner jevnt.

Ulemper med Clinique Cheek Pop Blush - Pink Pop:

  • Dårlig pigmentering på lysere nyanser.
  • Dårlig oppholdskraft.
  • Søknaden kan være frustrerende hvis du ikke bruker riktig type børste.

IMBB Rating: 3.5/5

Clinique Cheek Pop Blush Fig Pop Clinique Cheek Pop Blushers Forhåndsvisning, fargeprøver Clinique Cheek Pop Blush - Berry Pop Review Clinique Quick Blush Review - Peach-in-a-Pinch Lime Crime Haul og Preview Clinique Cheek Pop Blush - Plomme Pop Review Clinique Blush og Eyeshadow Palette Clinique Blushwear Cream Stick i Rosy Blush Enliven Kiwi og Fig Shampoo Grace Cole Boutique Wild Fig og Pink Cedar Body Lotion Tree Hut Detoxifying Fig og Olive Mediterranean Salt Scrub

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: