Hei skjønnhet,

Jeg skal gjennomgå to leppestifter fra Chanel, som ble utgitt denne våren 2015; som en del av Reverie Parisienne-samlingen. Den har noen veldig vakre topp hakk leppestifter i det i tillegg til andre skjønnhet ting; og jeg ønsket å ta tak i dem alle. Imidlertid fikk jeg bare to leppestifter fra denne vårsamlingen. I dag vurderer jeg skyggen # 98 Etourdie, som er en Rouge Coco Shine leppestift. Samlingen har en annen leppestift "La Romanesque", som jeg skal vurdere neste gang.

Om produktet: ROUGE COCO SHINE gjør et uimotståelig ønske om lysstyrkeflom over sminke. Med sin uhyggelige berøring glir den over lepper med all sjarm og friskhet av et øyeblikksbilde. Som smelte bort som en balsam, blir dens leppeomslagende tekstur flytende ved kontakt med leppene og gir en fantastisk våt effekt med naturlig glans. Deliciously frisk og øm, det gir en uforglemmelig følelse av velvære. Lippene er innhyllet i den uforlignelige komforten av kontinuerlig 8-timers lang hydrering takket være Hydra-ømkomplekset, hemmeligheten av mykhet i ROUGE COCO-serien. Strålende med vitalitet, ditt smil tar på ren farger, fra åpen beige til mørk rød .

ingredienser:

Pris: 35 USD for 0,1 oz

Min erfaring med Chanel # 98 Etourdie Rouge Coco Shine Hydrating Sheer Lipshine:

Jeg elsker Rouge Coco Shines. Ha alltid og alltid vil. Noen kan si at det er akkurat som en leppebalm ... Vel, jeg er uenig. Det er så mye mer enn det. Det er ultimat dagtid ultra-sofistikert perfeksjon.

emballasje: Den kommer i en emballasje som ligner på andre Chanel leppestifter (unntatt Allure Velvets). Boksen er blank svart, hvor alle detaljer er skrevet. Innsiden er det svarte huset, som holder kulen. Den har Chanel-logoen på toppen. Som med andre Coco Shines er denne også slankere enn det andre spekteret av Chanel-leppestifter.

Skygge: Denne skyggen er nydelig. Periode. Det er en vakker, kult-tonet bringebær-rosa skygge, med sølvmikro-shimmere. Det virker litt mørkt i røret, men gjelder bare perfekt på leppene.

pigmentering: Det er en ren pigmentert leppestift. Den har mer glans og glans enn fargen. Men denne skyggen er ikke så lys som noen andre nyanser hvor du ikke kan se fargen i det hele tatt. Det er ikke så pigmentert som Bonhuer; men pigmenteringen av Etourdie er bare perfekt. Det gjelder ikke så mørkt på leppene som du ser i røret. Jeg trenger 3-4 swipes for tilfredsstillende pigmentering på mine ikke-pigmenterte lepper.

Formel: Formelen er ganske balmy, på en god måte. Det føles ikke tungt eller klebrig eller klebrig på leppene. Infact det er ekstremt lett. Det fukter leppene ganske bra. Det gjelder veldig jevnt på leppene. Mikro-glimmer ser ikke veldig opplagt ... Snarere gir det en veldig skinnende glans på leppene. Det tørker ikke ut leppene i det hele tatt. Det legger seg ikke inn i leppe linjer. Infact, jeg trenger ikke å prep min lepper i det hele tatt før du bruker dette. 3-4 swipes av denne leppestift og jeg er ferdig. Det er ganske buildable og bløder ikke.

Varig tid: Det varer 2-3 timer på leppene mine, noe som er ganske anstendig for en blank leppestift. Et enkelt måltid vil helt tørke det av; uten å etterlate noen flekker eller smussing av glimmer rundt leppene. Man må definitivt bruke det etter måltider. Selv etter at leppestiftet er tørket av, føler jeg fremdeles at leppene mine er myke og smakefulle i neste 3-4 timer.

Pros av Chanel # 98 Etourdie Rouge Coco Shine Hydrating Sheer Lipshine:

• Vakker, stilig emballasje • Vakker, kaldt tonet bringebær-rosa skygge med mikrosjimmere • Fuktighet lepper veldig bra • Tørker ikke ut leppene • Løsner ikke i leppe linjer • Bløder ikke • Ren, men byggbar • Flekker ikke leppene • Ingen behov for å prep leppene før påføring

Ulemper av Chanel # 98 Etourdie Rouge Coco Shine Hydrating Sheer Lipshine:

• Dyrt ... Men da er Chanel • Begrenset tilgjengelighet • Steder på kort tid

IMBB Rating: 4.7/5

Vil jeg anbefale Chanel # 98 Etourdie Rouge Coco Shine Hydrating Sheer Lipshine? Ja, selvfølgelig. Dette er en VAKKER skygge som definitivt vil se bra ut på dere alle; og du kommer til å bli forelsket i det.

Chanel Rouge Coco Shine leppestift Bilder, stikkprøver, leppeprøver 48 Chanel Lipstick Bilder, Stikkprøver, Lipstopper Chanel Joues Contraste Reflex Review, Swatch, Look Chanel Joues Contraste Blush In Love 55 Anmeldelse, Swatch, FOTD Chanel Blush Duo Tweed Effekt Tweed Rose 30 Review, Swatch, Look Chanel Plum Attraksjon Joues Contraste Blush Review, Look, fargeprøver Chanel Rouge Coco Shine leppestift Biarritz, MAC Plushglass Wildly Lush, Nice Buzz, Chanel Cream Blush Presage

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: