Becca er et så kjent merke, og de er svært populære for sine highlighters. Jeg elsker Jaclyn Hills arbeid, og jeg følger henne på alle sosiale medier. Jeg var desperat etter å prøve hennes samarbeidende hud perfeksjon i Champagne Pop, og jeg var heldig å få hendene mine på hennes palett med hennes tre skin perfectors, som er en total stjele for meg!

Denne Becca Champagne Glow Shimmering Skin Perfector Presset Palette inneholder:

  • Perle (vanlig lin hvit).
  • Champagne Pop (peachy golden).
  • Blusset kobber (coppery rose gull).

Siden Champagne Pop har blitt vurdert før på IMBB og "Blushed Copper" er en begrenset opplagsskygge, vil jeg konsentrere meg mest om "Pearl" i denne anmeldelsen.

Produktbeskrivelse: En kremaktig, luminiserende pulverhøyttaler for å lyse opp funksjonene du elsker med en skinnende finish. Oppnå en raffinert glød i noe lys med denne bestselgende highlighter. Glimrende Skin Perfector ™ Presset er beriket med ultrafine lysende perler som absorberer, reflekterer og bryter opp lys for å forsterke din naturlige utstråling. Som en kompakt full av knuste edelstener, tilpasser de flerfarvede pigmentperlene seg til hudens naturlige undertoner. De er perfekte for intens utheving eller lagring for å skape en virkelig unik glød. I motsetning til tradisjonelle metoder blander den enestående typen blander pigmenter med væsker, noe som gir en enestående, kremaktig applikasjon med balansert fargedekning. Resultatet er en høyglans, elegant glansfarge som ikke ser glitrende ut. Pris: $ 38 USD.

Min erfaring med Becca Pearl Shimmering Skin Perfector Presset:

Paletten leveres i en slank, gull rektangulær emballasje som inneholder et stort speil, noe som gjør den perfekt til reiser, da dette kan komme godt med, og du kan reise med tre highlighters i en enkelt palett. Jaclyn Hills underskrift er trykt på forsiden av paletten. Skyggenavnet og detaljene er merket på baksiden. Det er en solid, lett og kompakt.

Snakker spesielt om "Pearl" hud perfeksjon, det er mykt og kremaktig med mye glimmer, men bare riktig mengde, ikke over toppen. Det har ingen fallout og smelter inn i huden ved påføring.

Skyggen "Pearl" er en hvit hvit farge med mikro sølvglitter, som er finmalet og vil være perfekt for rettferdige hudtoner og kan også fungere for middels hudfarger. Jeg pleier å blande Champagne Pop og Pearl nyanser for å få den vakre naturlige gløden.

Jeg eier ingen hvit høylys, men jeg var glad for å få hendene mine på denne. Den er svært blandbar og kan også brukes som øyenskygge. Jeg plasserte dette på lokket og holdt alt annet nøytral og det ser fantastisk ut. Du trenger ikke mye av denne highlighter siden det er svært pigmentert.

Tekstur av denne perfeksjonen er glatt og silkeaktig uten grittiness. Det er lett å påføre på huden og fortsetter uten å være ujevnt eller ujevnt. Det føles heller ikke grovt mot huden. Perle er ganske annerledes enn de highlighters jeg har brukt før, siden det er ganske og perfekt for blek hud.

Sammenligning av pigmenteringen med andre Becca perfectors, føler jeg at alle er like pigmenterte. Denne kommer ut ugjennomsiktig når den er farget, og gir en naturlig glans på huden. En enkelt sveipe gir en naturlig glød, mens du kan bygge opp intensiteten for en kveld ute.

Jeg bruker denne perfeksjonen med en pulver børste, selv om du kan bruke den som du ønsker.

Som jeg har nevnt før, vil den passe til rettferdige til middels hudtoner. Fet hud ville ikke trenge et pulver på toppen. Du kan bruke dette på de høye punktene i ansiktet ditt, som kinnben, nese, panne for å markere dem.

Jeg vil foreslå at du bruker en lett hånd til å søke. Oppholdsstyrken er rundt 6 til 7 timer, det er for størstedelen av dagen, og det beste er at du kan koble den opp med en hvilken som helst rødfarge.

Pros av Becca Pearl Shimmering Skin Perfector Presset:

  • Vakkert skyggeområde, det er noe for alle.
  • Hvite highlightere er ikke lett tilgjengelige.
  • Glatt og kremaktig.
  • Smelter inn i huden.
  • Gir en vakker glød til huden.
  • Kan også brukes som øyenskygge.

Ulemper med Becca Pearl Shimmering Skin Perfector Presset:

  • Ingen.

Ville jeg tilbakekjøp / Anbefal Becca Pearl Glimrende Skin Perfector Presset? Ja. IMBB Rating: 5/5

Becca Opal Skinnende Skin Perfector Presset BECCA Moonstone Shimmering Skin Perfector Presset Becca Jaclyn Hill Shimmering Skin Perfector Presset - Champagne Pop Becca skinnende Skin Perfector Spotlights Trio BECCA glitrende hud Perfector Hentet skygge Opal Becca Rose Gold Shimmering Presset Skin Perfector

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Jul 22 2019