Hei kjære venner!

I dag har jeg kommet opp med et innlegg på reisetid hudpleie. Siden sommerferien er på, føler jeg at det er mulig å dele dette innlegget nå. De fleste av oss reiser på noen måter på forretninger osv. .. så dette innlegget vil hjelpe alle reiseferdigheter.

Overraskende, mens de fleste av oss fokuserer på hudpleie i vår daglige rutine, har vi en tendens til å fullstendig overse huden vår når du reiser. Dette er faktisk tiden da vi skal ta vare på huden vår mest, ettersom vi utsetter oss for mye stress og fremmedlegemer.

Nedenfor har jeg skrevet ned et par reisetids hudpleie tips som jeg har lært og adoptert over en periode, og jeg føler at de har gjort en verden av forskjell for meg.

Så, her går ..

1. Organiser ditt oppholdsrom og pakke vel

Uh ... hvordan er dette hudpleie tips? Vel, men det er den største stressfaktoren i våre reisetider! Stress viser først på huden din. Klar forhold etablert. Jeg er selv ingen organisasjonsdronning, men jeg har innsett at hvis du planlegger å pakke godt og holde ditt oppholdsrom rent, er det enkelt og stressfritt å pakke og pakke ut. Tid lagret, innsats lagret og mye stress unngått. Alle disse vil bidra til avslapning og dermed hudens glød. Stol på meg!

2. Bruk eksempler

Samle alle dine prøver, spesielt de høyeste merkene, og bruk dem mens du er på reise. Dette vil tillate deg å bruke topp hakk produkter på din stress stresset hud og lar deg reise rett. Reisetid er den beste tiden til å prøve gode merkede prøver. Det faktum at du kan disponere på emballasjen, er en ekstra bonus.

3. Hydrat!

Drikk 2 glass vann ekstra hver dag. Dette vil bidra til å holde deg hydrert og spyle ut overflødig giftstoffer som du samler.

4. Fuktighet

Hold huden ren og godt fuktig. Når vi reiser i luftkondisjonerte rom, spesielt i fly, tog og buss, har vår hud en tendens til å tørke ut mye. Tørr hud i tvilsomme omgivelser er som en velkommen matte for bakterier. Ikke rart, mange av oss får blemishes og zits på eller kort tid etter våre reiser.

5. Sanitize

Bær alltid med, en håndavløpsmiddel og våthåndkle i din reisebolt. Jernbaner, fly, busser ... de tar ikke mye sollys og mange reiser i dem. De er bokstavelig talt avlsmuligheter for bakterier. Prøv å holde hendene så rene som mulig og unngå å berøre ansiktet ditt. Det gjør en stor forskjell.

6. Oppdater

Bær alltid en fuktig tåke, for å friske deg selv når du føler deg som den. Jeg har alltid en travel størrelse Forest Essentials Rose Hydrating tonic mist (vurdert her).

7. Følg "Forkled og hopp" -regelen

Det er en enkel regel som sier at hvis du unne deg selv i ett måltid ... sørg for at du beroliger fordøyelsen i det andre måltidet med mange salater og ferske juicer. Dette gjør at du kan nyte så vel som berolige systemet, for å forhindre overindulgence. Kroppen din og huden vil takke deg for det!

8. Invester i en reise pute

Det er ingen å si hvor mange folk før du har hvilt hodene sine på setet. Å bære en reisepute sparer ikke bare nakken fra spondylitt, men forhindrer også at din delikate ansiktshud kommer i kontakt med urene seter / vinduer etc.

9. For håret ditt

Ideelt er det bedre å olje håret mens du er på reise. På denne måten tørker den ikke ut og hele gunk blir lett fjernet. Hvis du ikke kan olje håret ditt, må du sørge for at det er i det minste skum på en god mengde hårs serum. Det gjør en like god jobb og beskytter håret mot skade.

10. Slapp av

Dette er uten tvil det viktigste tipset. Etter at du er kommet hjem, bør du helst ta en dag på din tid; Pakke ut, rydde opp ditt boareal. Ta et langt overbærende bad, skrubbe smuss unna, slather på favorittlotion, gjør en rask skrubbe, ansiktspakke, Mani Pedi-rutine ... og føle at du er født igjen. Hvis det er mulig, prøv å sove i noen timer ... og du ville være så god som ny, klar til å møte livet som en vakker sterk kvinne.

Amazing Nail Care Tips For Beautiful Hands Min reise hudpleie Hvordan epler kan gi deg vakker hud 5 Potet Face Packs For Beautiful Skin 6 Vanlige hudpleie tips Sitron Beauty Benefits Hudpleie tips og ideer 5 enkle hudpleie tips for ville-være bruder Topp hudpleie tips fra hudlærere Urban Decay Naked Skin Beauty Balm Aromamagisk vakker hudolje Ayurvedic Face Packs For Beautiful Skin Bildekilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: