Hei dearier,

Hvordan behandler sommeren deg alle? Jeg er sikker på at du alle må nyte sesongen med lyse farger, blomster og ferie.

I dag skal jeg dele forskjellige bruksområder med fargerikt skjønnhetsprodukt 'Blush'. Blush øker skjønnheten av kinnene. Med hudskyggen vi er velsignet med, må vi velge riktig skygge av rødme. Men noen ganger slutter vi å kjøpe produktene som kanskje ikke passer til vår hudtone. Men Tada!! Du trenger ikke å kaste skyggen av rødme som ikke er til nytte for kinnene dine, prøv å bruke dem på følgende måter:

1. Bruk den som øyenskygge:

Ja, jeg har personlig gjort dette. Ikke bekymre deg hvis rødmen ikke gjør mye for kinnene dine, prøv det som en øyenskygge eller bland den med forskjellige farger eller bruk det ene på dekslene.

2. Bruk den som en leglans: Ja, du leser det riktig. Alt du trenger er Vaseline for dette. Bland rødmen med vaselin. Påfør det på leppene dine. Wow, du vil bli fornøyd med dine blanke lepper. 😉

3. Bruk den som en leppefarge: Du trenger øyekrem for dette trikset. Bland rødmen med øyekrem og ja, du har en matt leppefarge som vil se fantastisk ut på leppene dine. Du kan også bruke en glans rødme for å forbedre puten ved å bruke den i midten av leppene. Du kan også bruke en matte rødme å matte en matchende leppestift.

4. Bruk den som en tilpasset neglelakk: Ta blushpulveret og bland det med klar / transparent neglelakk. En tilpasset neglelakk er hva du ender med. Påfør det på dine vakre negler og voila, skyggelagte negler er klare.

5. Påføring på panne: Dette er en lykke for bleke skinnede skjønnheter. Bruk av rødme på pannen (meget mindre mengde) gjør ansiktet lysere. Et stort panne kan bruke mørkere rødme til å konturere pannenes sider for å gjøre det ser mindre ut, skygge i utgangspunktet delene av ansiktet du vil gjemme, med en mørkere rødme.

6. Bruk den til å skjule den doble haken: Bekymret / ikke så glad med den doble haken? Ikke vær så snill, du daber bare en liten mengde mørkere rødme langs haken din, umiddelbart, du vil se at det ikke er noen dobbel hake lenger!

7. Bruk det dekke de blemishes og arr: Når du ikke har en concealer hendig, bruk en rødme på kinnene, dette vil i det minste skjule den bleke eller kjedelige huden og blemishene i noen grad.

8. Bruk den til å blande brunfargen: Sommer og solbrenthet er som ram - lakhan. 😛 Hvis du vil gjemme de tan linjene, bare bruk rødmen og bland den med tan linjen.

9: Siste tips og en dristig Påfør blush på spaltningen for å markere den når du har på deg dype nakkeutstyr. Dette vil trekke oppmerksomhet og det vil øke din hotness-faktor. 😉 Prøv å bruke en iriserende rødme med litt glans til det.

Håper dere fant disse tipsene nyttige. Ta vare og nyt sommerene.

Hvordan bruke Blush for forskjellige ansiktsformer? Hvordan konturere ansiktet ved å bruke Blush Hvordan velge riktig rødme Slik får du ungdommelige hender Hvordan velge riktig parfyme Hvordan bruke Pencil Eyeliner - opplæring Slik løser du Common Makeup Mistakes Hvordan bli rettferdig naturlig Slik bruker du Liquid Foundation med Flat Top Kabuki Brush Hvordan velge Foundation Shade for Skin Hvordan bruke Kremblush Hvordan konturere ansikt med sminke Bildekilde 2 4

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: