Hei damer!

Har du problemer med å fullføre alle disse flasker med balsam? Fret ikke, i dagens innlegg vil jeg opplyse dere alt om den alternative bruken av hårbalsam som er veldig bra og fungerer godt også. Les videre for å få vite om dem.

Som en kutikkmykner

Vår gode ol Vaseline kan gjøre dette effektivt, og så kan vår balsam! Bare gni den inn og rundt neglene dine når du legger deg til sengs, og det vil virkelig myke kantene perfekt.

Å fjerne bandasjer og midlertidige tatoveringer

Bandasjer kan smerte mye mens du fjerner. Bare bruk dukke av balsam på den og din bandasje vil komme av lett og du kan gjøre det samme med midlertidige tatoveringer også.

Å Rengjøre Makeupbørster

Ta en bolle med varmt vann, vanlig penselrenser og legg til 1 skje hårbalsam til den. Vask som vanlig. Dine børster ville være like rene og myke som nye.

Å Vask Undertøy og Delikatene

Balsam fungerer som et stoffbalsam på delikatene dine. Bare legg 2 ss av balsam til vaskebøtte og nyt de myke og friske luktede delikatene av deg.

Som en barberingskrem

Du vil ikke bruke en kjøpt barberkrem, eller du er ute av en? Ikke vent, balsamflasken som ligger rundt på badet ditt, vil gjøre det samme trikset og det for mer effektivt.

Unshrink A Sweater

Så hva hvis du krymper ullen genser, vil det trolig være i stand til å komme til sin opprinnelige form etter dette trikset! Legg til en balsam av balsam til en bøtte fylt med varmt vann. Sett inn genseren. La den stå over natten. Ta det ut, klem ut det ekstra vannet og strekk det. Heng den for å tørke.

Detangle håret ditt

Legg til permisjon og vann i forholdet 1: 8 i en sprøyteflaske. Spray og bruk en kam for å fungere på tangles ut fra røttene dine ned.

Skjønnhetsbruk av babypulver Ulike skjønnhetsbruk av Blusher Skjønnhetsfordeler og bruk av melk Skjønnhetsfordeler og bruk av sort pepper Min oppdaterte hårpleie rutine Behandle håret ditt med litt pleie og kondisjonering med Patanjali Herbal Mehandi Hjemmelaget Hår Conditioners Med Kitchen Ingredients Hvordan gjenopplive Tørket ut Mascara og Alternativ bruk av Mascara Wand Rimelige alternativer til kostbare øye makeup børster Bildekilder: 1, 2, 4, 5

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Jul 16 2019