Hei alle sammen!

Dagens gjennomgang handler om Yves Rocher Comme une Evidence Eau de Parfum.

Pris: $ 57 for 50ml Produktbeskrivelse: En dyp følelse av plenitude og harmoni. Det er tider når alt er klart og enkelt, når alt rundt deg utstråler harmoni og amplitude ... Disse øyeblikkene har sin duft: Komme une Evidence ... Klar, harmonisk, essensiell og dyp, det omsluttes deg i fullstendig trivsel. Det hele begynner med den ømme grønne følelsen av litt krøllete, violette blader. Deretter blomstrer rose, jasmin og wild lily of the valley lett inn i den myke kjærtegnen til et oh, så feminint blomstert hjerte. Hele hviler på et teppe av mos og patchouli, som en beroligende skygge. En følelse av søt harmoni, et veldig spesielt øyeblikk.

Toppnotater: bergamot, violette blader Hjerte notater: rose, jasmin, wild lily of the valley Grunnnotat: patchouli

ingredienser:

Min erfaring med Yves Rocher Comme Evidence Eau de Parfum:

Produktet kommer i papkasse og det har også et plastforseglingsdeksel over hele. Papirboksen er støvete rosa i farge og ser veldig elegant ut. Parfymen innsiden ser også den samme, støvete rosen. Jeg elsker emballasjen. Flasken er glass og gjennomsiktig. Hetten er rund og åpnes og lukkes lett. Sprøytemunnstykket er rosa i fargen og gir elementet av eleganse til det. Glassflasken selv er litt buet og gir det et element av forskjell.

Duften selv er ganske sterk og overveldende. Toppnotene er bergamot og violette blader. Dette er duften du får så snart du sprayer den. Dette er da jeg følte at det var overveldende.

Mellomnotene er hovedsakelig rose og jasmin. Man kan lukte den etter en stund, og det var hyggelig. Dette er den eneste delen av parfymen jeg virkelig kunne nyte. Jeg elsker roser og jasmin, og derfor visste jeg at jeg vil elske dette. Men man må vente litt tid for at de midterste notatene skal bli lagt merke til.

Samlet sett virker duften mer som en bestemor parfyme. Jeg vil ikke anbefale det til noen unge. Det første inntrykk av en parfyme er det du lukter så snart du sprayer det, og her var det en feil. Den varige kraften er rundt 4 timer eller så.

Siden det er mest blomstret, er det mer en sommer eller vår duft. Hvis du liker duften, kan du bruke den til en tilfeldig anledning og ikke en formell. Jeg vil gjerne lukte veldig mild spesielt under formelle hendelser. Dette vil også fungere for utendørsarrangementer ettersom sillage ikke vil være høyt.

Fordeler av Yves Rocher Comme une Evidence Eau de Parfum:

 • God ytre og indre emballasje.
 • Den støvete rosenfargen ser veldig tiltalende ut med rosengullmunnstykket.
 • De midterste notatene er av rose og jasmin og det beste i parfymen.
 • Best for sommer og vårdager.
 • Ulemper ved Yves Rocher Comme Evidence Eau de Parfum:

  • Ganske dyrt.
  • Lukter som en bestemor parfyme.
  • Ikke for ungdom.
  • Ikke for formelle hendelser.

  IMBB Rating: 3/5 Vil jeg anbefale Yves Rocher Comme Evidence Eau de Parfum? Denne parfymen er ikke for alle. Man må sørge for å teste det før man kjøper det. Siden parfyme er et personlig valg, tror jeg at beslutningen varierer.

  Yves Rocher Bouncy Krøller Behandlingssjampo Yves Rocher Topcoat for Eye Makeup Fixing Pearly Effect Yves Rocher Hydra Vegetal 24H Intense Hydrating Gel Cream Yves Rocher Naturelle Osmanthus Eau De Toilette Zara Nuit Eau De Parfum Chanel Allure Eau de Parfum Spray Calvin Klein Truth Eau de Parfum Spray Elizabeth Arden Provocative Woman Eau de Parfum Spray Giorgio Beverly Hills Giorgio G Eau de Parfum

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: