Produkt kjøpt av IMBB

Hei alle sammen!

Dagens gjennomgang handler om Eucerin Even Brighter Night Cream. Jeg er så takknemlig for IMBB og deres sponsorsystem. Jeg har kjøpt alle mine dyre Eucerin kremer gjennom dem. Takk igjen IMBB. I dag skal jeg vurdere sin nye nattkrem. Jeg er så imponert over deres kremer, at jeg bruker dem dag og natt. Jeg elsker resultatene og de gir ingen breakouts! Les videre for å finne ut mer om dette fantastiske produktet.

Produktbeskrivelse: Nærende pigmentreduserende nattkrem Denne regenererende krem ​​reduserer effektivt utseendet av hyperpigmentering for en lysere og jevnere hudfarge, over natten. Eucerin EVEN BRIGHTER Night Cream er klinisk og dermatologisk bevist å redusere de mørke flekkene og ujevn hudtone forårsaket av hyperpigmenteringsforstyrrelser. Den inneholder B-resorcinol for å redusere melaninproduksjonen og redusere forekomsten av hyperpigmentering, og glykyrrhetinsyre for å reparere solskadet hudskade. Og fordi den er beriket med nærende dexpanthenol, fuktes det intensivt mens du forbedrer hudens nattlige regenereringsprosess. Din hud vil begynne å se seg lysere og mer jevn på bare fire uker, og fortsett å forbedre over tid. • Øk hudens lysstyrke • Reduser mørke flekker og hyperpigmentering • Emner sa også at produktene "gir et strålende, sunt, yngre utseende", "gjør huden jevn og smidig" og "ikke la en fettete rester"

Koste: 22,50 € for 50 ml

ingredienser:

Min erfaring med Eucerin enda lysere nattkrem:

Emballasjen er veldig typisk. Den kommer i et badekar og et skruetopplokk. Det er ikke noe problem å åpne og lukke lokket. Det er veldig trygt. Karet er laget av plast og ikke glass som gjør det lett. Konsistensen av produktet er kremaktig og glatt. Det sprer seg lett på huden. Huden føles ikke fettete eller olje etter bruk. Et problem jeg ser her er at det ikke er fuktighetsgivende nok for min litt tørre hud. Min hud har en tendens til å tørke ut i kalde vintermåneder. Jeg skulle ønske de hadde 2 varianter i nattkremet. En for den tørre huden og en for normal til fet hud. Jeg har også sensitiv hud og det forårsaker ikke noen form for pause i ansiktet mitt. Jeg bruker en dime størrelse for hele ansiktet mitt og nakke før jeg går til sengs.

Duften er litt floral, sammen med litt kjemisk lukt. Det er ikke en sterk lukt, og det fades bort i løpet av minutter med å bruke. Så lukten er ikke så mye for meg. Produktet hevder å redusere virkningene av hyperpigmentering. Jeg har pigmentering på kinnene og haken forårsaket av akne. Arrene fra akne er en slik smerte, og jeg hater dem. Det er hovedårsaken til at jeg velger dette elementet. Mine arr varierer fra lysebrun til mørk brun farge.

Ingredienslisten ser lovende ut. Produktet inneholder B-resorcinol, noe som reduserer melaninproduksjonen og reduserer forekomsten av hyperpigmentering. Glycyrrhetinsyre for å stimulere hudens egne skadereparasjonsprosesser når vi sover (siden det er en nattkrem). Jeg har brukt dette produktet i en uke nå og har sett små endringer. Jeg ville ikke hoppe inn i konklusjoner. Jeg antar at det tar mer tid å jobbe. Akne arrene er litt redusert.

Jeg tror ikke, det gjorde huden min lysere eller mer rettferdig. Nå, det er høsten og nesten ingen sol, min hud har en tendens til å bli blekere. Så selv min hud blir lettere, det er på grunn av været og ikke kremet. Jeg håper at akne arrene blir enda lettere og til slutt forsvinner. Det er håp jeg har og vil fortsette å bruke den.

Fordeler med Eucerin enda lysere nattkrem:

• Robust og lett emballasje. • Lett absorbert i huden. • Ikke klebrig eller fet. • Lett parfymert.

Cons av Eucerin enda lysere nattkrem:

• Ikke veldig fuktighetsgivende i vintermånedene. • Duft er lite kunstig (men forsvinner innen minutter).

IMBB Rating: 4.8/5 Ville jeg tilbakekjøp Eucerin Even Brighter Night Cream igjen? Hvis det gir flere resultater som å lyse huden min ved å redusere mørke flekker, så vil jeg tilbakekjøp. Vil jeg anbefale Eucerin enda lysere natkrem? Det fungerer annerledes på forskjellige personer. Så prøv det, det kan fungere for deg.

Eucerin enda lysere dagkrem Eucerin Hyaluron-Filler Nattkrem Eucerin Hyaluron-Filler Anti-Wrinkle Day Cream Eucerin Eczema Relief Body Creme Eucerin Intensive Hand Cream Eucerin Sun Fluid Mattifying SPF 30 Eucerin Gentle Hydrating Cleanser Eucerin Aquaphor Healing Salve

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: