Hei IMBBians,

Lip balms er en nødvendighet for alle. Det finnes flere tilgjengelige på markedet, men vi elsker alle Baby Lips fra Maybelline. Jeg bestemte meg endelig for å plukke en leppebalsam fra Baby Lips-serien, og dagens gjennomgang er på "Hydrate" -versjonen.

Produktbeskrivelse: Ingen mer grunnleggende leppebalsam. Vår eksklusive formel fuktgjør leppene i full 8 timer med SPF 20 leppebeskyttelsesbalsam. Maybelline Baby Lips Balm Hydrate - New Baby Lips leppebalsam fra Maybelline New York gir intensiv omsorg og 8 timers hydrering, og er nærende for baby myke lepper. Den klinisk testede formelen har SPF 20 for å la leppene føle seg myke, betinget og omsorgsfull. Pris: €3.49

Hvordan å bruke: Påfør leppefarge ved å starte i midten av overleppen. Arbeid fra midten til ytre kantene på leppen din, etter konturene i munnen din. Deretter glir du over hele bunnen av leppen.

ingredienser:

Min erfaring med Maybelline baby lepper Hydrate Lip Balm:

Jeg har skaffet leppebalmer og jeg vil ha det overalt hvor jeg går. Jeg flyttet videre fra tonede leppebalmer til leppestifter for noen få måneder siden. Jeg har kjøpt klare leppebalmer og forlater alle fargene til leppestifter. Jeg kom over baby lepper hydrat leppebalsam og hva annet, bestemte jeg meg for å kjøpe den.

Leppebalmen kommer i en opprullingspakning. Fargen er blå og hetten er gjennomsiktig, og du kan se produktet i den. Luken er solid og lukker med et klikk. Leppebalmen kommer i en forseglet pakke, og dette er et pluss for meg.

Leppebalmen har en hvit kule og når den påføres, kommer den som en klar leppebalm. Den har en mild sitrus-y duft, men det varer ikke i mer enn noen få minutter.

Denne leppebalmen gjør at leppene ser blanke ut og med et blunk eller lys, kan leppene glitre litt. Jeg er ikke en fan av dette fordi det påføres over en leppestift, det gir en blank effekt mens jeg foretrekker matt finish.

Leppebalmen danner en tynn film over leppene og er litt klebrig. Denne leppebalmen gir veldig godt vare på tørre lepper. Selv om det ikke helbreder helt tørre lepper, gjør det dem myke. Denne leppebalmen nærer og hydrater leppene. Det gjør leppene glatte og myke umiddelbart. Men for ekstremt tørre lepper gjør det ikke noe for å helbrede de tørre flakene.

Denne leppebalmen gjør at leppene er myke og fuktige i rundt 5-6 timer, hvorefter gjenpåføring er et must. Det tørker ikke ut leppene i denne tidsrammen, og jeg elsker absolutt det. Leppebalmen er også beriket med SPF 20, og dette er en ekstra bonus for å beskytte leppene mot de harde UV-strålene.

Fordeler med Maybelline baby lepper Hydrate Lip Balm:

  • Gjør leppe myk og næret.
  • Gjør leppe hydrert og fuktet.
  • Beriket med SPF 20.
  • Tørker ikke ut leppene i 5-6 timer.
  • Mild citrusaktig duft.
  • Forseglet emballasje.
  • Rimelig og lett tilgjengelig.

Ulemper med Maybelline baby lepper Hydrate Lip Balm:

  • Føles litt tung og har en klebrig tekstur.
  • Legger til glans og dermed ikke egnet over en matt leppestift.
  • Ikke bli kvitt tørre flak.

Ville jeg anbefale / tilbakekjøp Maybelline baby lepper Hydrate Lip Balm? Ja! IMBB Rating: 3.8/5

18 Maybelline baby lepper å velge mellom Maybelline Baby Lips Coral Flush, Cherry Kiss Maybelline Baby Lips Lip Balm-Pink Lolita Maybelline Baby Lips Candy Wow Raspberry Maybelline Baby Lips Lip Balm i Vannmelon Glatt Fordel Benebalm Hydrating Tinted Lip Balm Carmex Moisture Plus Ultra Hydrating Lip Balm Blistex Happy Lips Strawberry Lip Balm

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: