Hei gals!

Hvordan har du det i dag? Jeg er tilbake for å dele en annen nydelig nyanse med Infallible Pro-Last Lipcolor med deg. Selv om jeg føler at det er litt vanskelig på min bleke hudtone, er det også imponerende og fascinerende når det gjelder tekstur, etterbehandling på leppene mine. Jeg er ikke sikker på om jeg noen gang vil få denne spesielle neonish korallrosa nyansen igjen, selv om pigmenteringen og finishen sikkert fortjener en sti fra skjønnheter som elsker neon nyanser. Så, la oss lese videre for å vite mer om L'Oreal Paris Captivated av Cerise Infallible Pro-Last Lipcolor!

Produktbeskrivelse: Dette er den langvarige, overføringsbestandige fargen du har søkt etter. Høyintensitetsfargen glir på med en fuktighetsgivende følelse som varer opptil 24 timer. Resultatet: dristige lepper uten uttørking og ikke nødvendig å søke på nytt.

Trinn 1: Påfør høy intensitetskvalitet for ekte fargebetaling som motstår overføring, fading og blødning. Trinn 2: Påfør Pro-Seal Balm for å låse i fargen og la leppene føle seg fuktig.

Pris: $ 8- $ 12 for 0,17 Fl Oz (5,2 ml), prisen varierer mellom butikker

Min erfaring med L'Oreal Paris Captivated av Cerise Infallible Pro-Last Lipcolor:

Skyggen kommer i, som vanlig, solid plastemballasje med leppefarge i den ene enden og topplakk leppebalsam på den andre, med tette pådeksler. L'Oreal er uten tvil en vinner når det gjelder emballasje og presentasjon.

Captivated av Cerise er en vakker korallrosa nyanse uten shimmers. Det virker så kremaktig på leppene og tørker opp til blank flekk med samme gamle klebrig følelse som trenger umiddelbar oppfølging med en balsam eller topplakk. Jeg lurer på at det ser neon oransje på leppene mine, noen ganger spesielt i dunkle, skumle dager ute.

Kort sagt, det virker litt vanskelig på min hudtone fordi det er tider når jeg føler øyeblikkelig lysende effekt på huden min mens det er dager da denne nyansen ser neon oransje for å gjøre huden min litt mørkere enn vanlig. Uansett, jeg elsker teksturen mer enn den egentlige skyggen som er perfekt å være en demi-matt flekk, spesielt etter å ha prøvd noen frostige nyanser, finner jeg det perfekt for tørr-normale lepper.

Men toppfrakk er et must med hver nyhet, som noen ganger stjeler den faktiske spenningen ved å ha på seg disse halvmatte flekker. Dessuten finner jeg at få nyanser som denne bestemte Captivated av Cerise og Mesmerizing Merlot ser veldig vakkert ut når de bæres alene og legger til glans eller topplakk, og endrer deres ferdiggjøring foran linsen og personen. Jeg er ikke forelsket i glatte lepper hele tiden, derfor kan folk som meg synes det er litt skuffende å ha glans eller balsam med hver flekk.

Annet enn det, finner jeg ikke noen problemer med dette produktet. Det varer super duper lenge nesten mer enn 10 timer det også uten ujevn chipping av eller flaking unna. Det er lett å fjerne med leppestift remover, men ingen enkel olje eller såpe vann vil gjøre kunsten, beklager! Jeg er også glad for å se at den ikke legger seg i leppelinjer, og det gir aldri noen flakket eller fremhevet tørre flekker.

Videre krever jeg ikke hyppig lagring av topplakk med denne skyggen som en gang den setter det, gjør ikke leppen min ute etter fuktighet eller forårsake flak. Samlet sett, hvis du har det bra med neon nyanser, kan du gjerne sjekke det ut.

Fargeprøver:

La oss oppsummere fordeler og ulemper:

Pros av L'Oreal Paris Fanget av Cerise Infallible Pro-Last Lipcolor:

• En lett, kremaktig halvmatte flekk i nydelig korallrosa skygge • Det er intenst pigmentert og gir byggbar dekning med bare en sveipe • Gir non-kakig, ikke-flaky finish selv med flere swipes • Gir jevn, kremaktig, halvmattig finish på lepper som kan bæres alene uten topplakk, selv om vi først trenger det for å unngå den klissete følelsen på leppene • Løsner ikke i leppe eller tørre leppeporter • Fremhever ikke problemer med tørre lepper • Flekken krever oppfølging med topplakk i utgangspunktet, og jeg trenger derfor ikke leppeglans eller leppebalsam med denne flekken • Steder for godt 10 + timer uten chipping eller fading • Overfører ikke i det hele tatt • Brukervennlig og reisevennlig emballasje

Ulemper ved L'Oreal Paris Captivated av Cerise Infallible Pro-Last Lipcolor:

• Det føles klissete først • Skygge virker vanskelig på min bleke hud

IMBB Rating: 4/5

Konklusjon: Vel, annet enn skyggen, ser jeg ikke noe problem med dette produktet. Det er langt kremaktig, glanset på egen hånd. Hvis du er i neon koral nyanser, bør du sjekke det ut! Personlig er jeg ikke overbevist med skyggen som det virker vanskelig på min bleke hud, men jeg vil definitivt elske å sjekke alle andre ikke-skinnende nyanser i dette området.

L'Oreal Paris Violet Parfait Infallible Pro-Last Lipcolor L'Oreal Paris Toujours Teaberry Infallible Pro-Last Lipcolor L'Oreal Paris # 111 Passionate Petal Infallible Pro-Last Lipcolor L'Oreal Paris # 217 Cherry Noir Infallible Pro-Last Lipcolor L'Oreal Paris Mesmerizing Merlot Infallible Pro-Last Lipcolor Rimmel Hold Glossy Lip Gloss - Fang meg 10 Beste Rimmel London Lip Glosses tilgjengelig i India Wet n Wild Silk Finish Lipstick - Cerise Glacee (539A) L'Occitane Pivoine Flora leppestift - Tourbillon Cerise

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: