Hei alle sammen,

Denne anmeldelsen kommer på en ganske ny versjon av Becca. Det er Beach Tint Lip Shimmer Soufflé i skyggen Vannmelon / Opal.

Om produktet: En dobbel dose av pigment og glimmer i en lett, marmorert glansformel som smelter vakkert på leppene. Hva det gjør: Drenk leppene med den mykt-myke tekstur av denne fuktighetsgivende Shimmer Soufflé. Det er infundert med brune alger ekstrakt, som glatter og myker lepper for sofistikert glans som varer i flere timer. Hva det er formulert UTEN: - Parabener

Pris: $24 bruk: -Vær det alene eller lag over favorittleppene dine for å skape en skinnende finish. -Tip: For å oppnå en matt finish, bruk din favoritt nyanse av Beach Tint Lip Shimmer Soufflé, og klapp deretter en liten mengde gjennomsiktig eller innstillingspulver over leppene dine med fingertuppene eller en leppebørste. -Blott lepper sammen for å sikre at pulveret er jevnt fordelt.

ingredienser:

Min erfaring med Becca Vannmelon / Opal Beach Tint Lip Shimmer Soufflé:

Jeg har vært ganske imponert over Becca-produkter i det siste, nemlig de glitrende hudens perfektorer som er min favoritt favorittlightere. Så da disse nye Lip Shimmer Soufflés ble utgitt, var jeg veldig fascinert av dem, for ikke å nevne det nydelige virveldesignet, tvang meg til å kjøpe dette produktet.

emballasje: Disse pakkene er ikke pakket som den tradisjonelle lepplansen i et rør med en applikator i stedet for dette produktet kommer i et klikkaktig pennformat med en slanset silikonapplikator. Denne typen format fungerer veldig bra for typen produkt dette er som er en hvirvelmønstret blanding av 2 nyanser, og bidrar til å holde dem skilt, noe som ville vært vanskelig hvis det var et tradisjonelt rørformat med konstant dypping av staven i røret.

Den vakre utformingen av hvirvelmønsteret av farger er synlig gjennom en del av pennen. Klikkmekanismen er ikke den beste. Produktet når det er helt nytt må klikkes flere ganger nesten 8-10 ganger for at produktet skal stige opp og metallspegelens overflate gjør det mulig å tiltrekke fingeravtrykk. Silikonapplikator-tippen fungerer godt med et produkt som dette, slik at det lett kan spre seg på leppene og ikke absorberer noe produkt. Det er også enkelt å tørke rent etter hver bruk, og det er det jeg foretrekker å gjøre, så jeg har ikke en glop av gammelt produkt som venter på meg neste gang jeg bruker produktet.

Tekstur / konsistens og følelse: Dette produktet har en veldig merkelig tekstur. Ved første påføring gjelder det veldig tykt, som til slutt tynner som det setter etter noen få minutter. Jeg må passe på ikke å punge mine lepper sammen mens det setter seg som det har en tendens til å slå seg på steder og også danner de irriterende linjene på innsiden av leppene dine når du trykker og åpner munnen. Dette produktet, selv om det strøk og klamrer seg til leppene, føles det ikke veldig hydratiserende og behagelig å ha på seg.

Skygge, Avslutt, Pigmentering: Dette produktet kommer i 6 forskjellige nyanser som er en blanding av en 1 fargerik nyanse + 1 glitrende nyanse som vist i navnet. For eksempel består vannmelon / opal av fargen Vannmelon blandet med shimmer shade Opal som er skyggen som selges som et individuelt høydepunkt også (se her). Jeg elsker det faktum at, akkurat som i highlighters, er skimmeren i dette leppeproduktet ikke grusomt. Du kan ikke se enkelte partikler av glimmer istedenfor, det gir bare en vakker glans.

Jeg har et problem med hvordan denne fargen kommer ut av pennen. Noen ganger føler jeg at jeg ikke får samme mengde farge og glimmer, derfor vil jeg noen ganger ende opp med super frostige lepper (som i LOTDEN) hvis jeg får mer av glittersiden. Produktet kommer ut av røret fraskilt og påføres slik også; du må glide applikatoren over leppene dine et par ganger for å blande dem sammen.

Pigmenteringen av dette produktet med hensyn til å gi farge og dekker pigmenterte lepper er gjennomsnittlig lav. Det gir en ren fargefarge til leppene og vil ikke være nok til å dekke pigmenterte lepper. Jeg finner den beste måten å bruke dette produktet på er over en slags leppeprodukt som en leppeforing med et snev av denne Shimmer Soufflé i midten av leppene sparsomt. Å bruke dette over et leppeprodukt hjelper også ved å fylle noen av de fine linjene på leppene, og gir dermed mindre mulighet for denne Shimmer Soufflé å bosette seg i.

Oppholdsstyrke: Jeg var veldig skuffet i dette aspektet. Det ble knapt 3 timer på meg før jeg nesten blekket bort. Det overfører minimalt og fader seg raskere hvis du spiser eller drikker noe.

Parfyme: Den har en mild, behagelig duft som ikke hviler når den påføres på leppene. Alt i alt. Jeg er ikke veldig imponert over dette produktet. Jeg liker ikke hvordan dette produktet føles på leppene med den klissete tekstur, sin tendens til å synke i linjer og det er ikke spesielt behagelig å ha på leppene mine. Det har en tendens til å få leppene til å bli frostige hvis de overføres, derfor er den beste metoden for å bruke dette svært sparsomt over et annet leppeprodukt. Jeg liker ikke det nok til å anbefale det.

I fargeprøven:

Første bilde er når det blir brukt på egen hånd.

For det andre er når den påføres over Marc Jacobs (P) Outliner Longwear Lip Pencil i skyggen Primrose (Review here) og dabbed det i midten av leppene sparsomt.

Pros av Becca Vannmelon / Opal Beach Tint Lip Shimmer Soufflé:

• Vakker emballasje • Fin duft som ikke er overveldende • Skumpartiklene er ikke greske og legger seg ikke på leppene når produktet har bleknet bort.

Ulemper med Becca Vannmelon / Opal Beach Tint Lip Shimmer Soufflé:

• Meget tykk tekstur ved påføring som til slutt tynner ut • Føler seg tett og har en tendens til å samle seg i glober • Gir de irriterende linjene på innsiden av leppene dine når de presses sammen • Kan se veldig frost hvis det påføres som et tykt lag • Ikke pigmentert nok og gir ikke en sterk farge for å dekke pigmenterte lepper • Jeg er ikke en stor fan av silikonapplikator, selv om det fungerer med typen produkt dette er • Clicky pennformatet kan være litt irriterende å bruke. Noen ganger klikker du og ingenting kommer ut, noen ganger kommer for mye ut. • Dårlig sStaying Power

IMBB Rating: 2.8/5

BECCA Moonstone Shimmering Skin Perfector Presset gjennomgang BECCA glitrende hud Perfector Hent skygge Opal Review Becca skinnende Skin Perfector Moonstone Review Becca Beach Tint i vannmelon Becca Papaya / Topaz Beach Tint Shimmer Souffle Becca Mineral Blush i Flowerchild Herbal Essences Naked Volumizing Souffle VLCC Enbrighten Tinted Sunscreen Souffle SPF 25 PA ++ Review

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: