Hei damer!

Jeg er tilbake med en anmeldelse av en sjampo igjen. Denne gangen kommer det fra Garnier. Jeg elsker Garnier sjampo. De har alltid vært gode for meg. La oss se hvor godt de har vært denne gangen.

Produktbeskrivelse: Nærende blanding av avokadoolje og shea-smør for å nærme og mykre selv det tørreste og mest fresende håret!

Pris: Jeg kjøpte den sammen med mange ting, så jeg kan ikke huske prisen.

Min erfaring med Garnier Ultra Doux Avocado Olje og Shea Butter Nærende Sjampo:

Garnier har nylig lansert denne underkategorien for Ultra Doux-serien. Jeg var så ivrig etter å vite hva som gjør det eksepsjonelt fra den vanlige. Årsaken var tydelig nevnt på flasken. For Ultra Doux har Garnier valgt og optimalisert rengjøringsmidler av vegetabilsk opprinnelse i en unik formel som gir mykhet og respekterer håret.

Moren min kjøpte dette fra UAE, sammen med balsam. Min lillebror som er åtte år gammel, begynte å bevise om en sjampo dagen han nådde her. Han kom nær meg og spurte meg om å røre på håret hans og se hvor myk det føltes. Det var faktisk mykt, men jeg var minst plaget om det som min fulle konsentrasjon var bare på sjokolade! 🙂 Neste dag spurte han meg om jeg hadde brukt sjampoen, og jeg sa nei. Dette skjedde i to dager, og da kom han til meg med denne sjampoen og balsam i hånden hans.

Jeg ble forelsket i sin emballasje ved første øyekast. Custard gulfargede flasken med avokado og shea smør bilde stole ganske enkelt mitt hjerte. Og så var jeg ivrig etter å prøve dette og se på IMBB. 😀 For første dag brukte jeg både sjampo og balsam. Neste gang bestemte jeg meg for å bruke sjampoen alene for dagen for å se soloytelsen.

Emballasjen er flott og flip-klaffen har et bladtrykk over det. Fargene på sjampoen er den samme som den i flammegrønnfargen på flasken, og dens konsistens er ganske tynn sammenlignet med de andre sjampoene. Det lunder opp ganske enkelt og med mindre innsats. Det lukter av en yummy frukt smak og dermed ingen problemer til sensitiv nese. Jeg tok før og etter bilder for å se de virkelige effektene og dessverre var resultatene ikke gode.

Sjampoen absorberte bare fuktigheten fra håret mitt og gjorde ikke i henhold til mine forventninger i det hele tatt. Det hevder å ha nytte av både avokadoolje og Shea-smør, men det er enten falskt eller sheasmør og avokadoolje, begge kan ikke gi hår med tilstrekkelig fuktighet! Så jeg antar at det ikke vil være til stor hjelp for folk med veldig tørt eller krusete hår. Jeg tror ikke at denne sjampoen er verdt pengene, da du får mange bedre alternativer.

Fordeler med Garnier Ultra Doux Avocado Olje og Shea Butter Nærende Sjampo:

• Det lunder lett • Bare en liten mengde er nødvendig for hver bruk • Attraktiv emballasje • Fin, fruktig lukt • Krever ikke parabener • Ingen silikonformel • Krav om å ha nytte av Avokado olje og Shea smør

Cons av Garnier Ultra Doux Avocado Olje og Shea Butter Nærende Sjampo:

• Det gir bare resultatene hvis du bruker det sammen med balsam • Tynn konsistens gjør produktet dryppet til gulvet • Jeg antar at det ikke er veldig reisevennlig • Ikke alle kravene er sanne

IMBB Rating: 2/5

Ville jeg tilbakekjøpe Garnier Ultra Doux Avocado Olje og Shea Butter Nourishing Shampoo? Nei, jeg vil ikke kjøpe denne sjampoen igjen, siden den ikke har gitt meg ønskede resultater. Og ville ikke engang anbefale det. Jeg er ikke fornøyd med produktet, spesielt måten den oppfører seg uten balsam.

Vi ses snart med gjennomgang av balsam. Til da, Ha det fint! ?

Garnier Ultra Doux Nourishing Hair Oil Garnier Ultra Doux Nourishing Conditioner med ekstrakt av hvetekjøtt Garnier Ultra Doux Nourishing Conditioner med ekstrakt av Lime Blossom Hudpleie Fordeler med avokado Biotique Avocado Body Massasje Olje Biocado Organix Smooth Hydration Argan Oil and Shea Butter Shampoo Natio Shea Butter Lip Balm Jergens Shea Butter Deep Conditioning Moisturizer Kaya Nourishing Shampoo Kiehls Olive Fruit Oil Nourishing Shampoo + Conditioner L'Oreal Hair Spa Deep Nourishing Shampoo

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: