Hola Bonitas!

Håper dere alle er i rosa av helsen din! Jeg er her igjen for å dele mitt siste kjøp fra L'Oreal denne måneden. Jeg har oppdaget at ferskenskygge er ment for bleke / lyse hudtoner. Jeg pleide alltid å holde seg borte fra fersken, sannsynligvis fordi jeg liker lysere / dype nyanser mer eller fordi fersken så unappealing i emballasje, spesielt med en haug med pinks og røde leppefarger! Jeg har også innsett betydningen av å ha farger i henhold til ens hudtone, kroppstype (takket være IMBB), og det gjør en forskjell! Så, la oss snakke i detalj om L'Oreal Paris Henna til himmelen Infallible Pro-Last Lipcolor!

Produktbeskrivelse: Dette er den langvarige, overføringsbestandige fargen du har søkt etter. Høyintensitetsfargen glir på med en fuktighetsgivende følelse som varer opptil 24 timer. Resultatet: dristige lepper uten uttørking og ikke nødvendig å søke på nytt.

Trinn 1: Påfør høy intensitetskvalitet for ekte fargebetaling som motstår overføring, fading og blødning. Trinn 2: Påfør Pro-Seal Balm for å låse i fargen og la leppene føle seg fuktig.

Pris: $ 8- $ 12 for 0,17 Fl Oz (5,2 ml), prisen varierer mellom butikker

Min erfaring med L'Oreal Paris Henna til himmelen Infallible Pro-Last Lipcolor:

Skyggen kommer som vanlig, solid plastemballasje akkurat som andre Infallible Pro-Last Lipcolors. Og som jeg alltid sier, er L'Oreal sikkert en vinner når det gjelder å være nyskapende med emballasje det også til uslåelig pris og kvalitet!

Skyggen "Henna to Heaven" virker skinnende gylden fersken til meg i røret mens det kommer med svakt rosa undertone på leppene mine, som ser ganske mye grasiøs ut med shimmers, selv om det er en frodig nyanse, og vi må leve med det! Jeg har en kjærlighet / hate forhold med denne skyggen som tidligere Toujours Teaberry også! Jeg elsker skyggen på leppene mine som gir meg ungdommelig, subtil makeover, bortsett fra å forbedre hudtonen min mens jeg hater følelsen og ferdig på leppene mine som ligger utenfor toleransnivået mitt.

Jeg antar at børstepapperen først må klandres for ujevn etterbehandling, da kommer tilstedeværelsen av shimmers som gjør den ujevn uansett at vi sveiper den nte ganger for å kvitte seg med den flekkete, ujevnlige fargebetaling. Og til slutt, den gamle klissete følelsen som trenger umiddelbar oppfølging med topplakk for å gjøre overflaten verre.

Tenk deg iført en gyllen ferskenbase som allerede skinner som stjerne og på toppen av det, slipper vi glatt balsam som enten ødelegger hele konseptet med å ha en frostløs flekk eller bare ta den til et annet nivå, og vi kaller det sminkehelse! 😛 Jeg finner ikke behovet for både shimmers og toppjakke alt i en ferskenskygge. Hva med deg? Det forblir sikkert lenger, men uten bruk siden leppeflekken begynner å kippe ut som ujevne flekker, og vi kan ikke fikse det med andre berører enn å starte med frisk applikasjon.

Jeg er glad for at det er overføringsfritt, og jeg ser ikke noen spor av shimmers på haken min eller ansikt over alt selv etter å tørke det helt av. Jeg følte bare at denne skyggen var god på egen hånd selv med shimmers forutsatt at formelen av disse flekkene ikke var klissete. Vi trenger hyppig leppebalsam eller topplakkapplikasjon med denne fargen dessverre, ettersom leppene mine krever fukt hver tredje og fjerde time.

Jeg tror ikke jeg vil få det igjen, selv om jeg vil anbefale det til skjønnhet, forutsatt at du vet veien til å takle klebrig, klebrig følelse mens du hopper over den glatte kappen.

La oss oppsummere fordeler og ulemper:

Pros av L'Oreal Paris Henna til himmelen Infallible Pro-Last Lipcolor:

• En lett, skinnende leppefarge i subtile gyldne ferskenfarger • Skyggen virker ganske grasiøs og slitesterk, selv med shimmers og frostfinish • Det fremhever ikke problem med tørre lepper eller det gjør dem supertørre • Det forblir for godt 6 + timer, slik at det glir av som flak, flekker som måtte ha tatt vare på • Topplaget gir hydrering og myk overflate for anstendig 3-4 timer • Ganske brukervennlig og reisevennlig emballasje

Ulemper av L'Oreal Paris Henna til himmelen Infallible Pro-Last Lipcolor:

• Frost overflate og klissete tekstur er overfor toleransnivå til meg personlig • Det er absolutt ikke akseptabelt å kutte av leppeflett • Shimmers og glanset toppfrakk er ikke beste følgesvenner å leke med • Jeg trenger hyppige berøringer av toppfrakk med denne skyggen

IMBB Rating: 2.9/5

Konklusjon: Vel, jeg tror det virker mer eller mindre som Toujours Teaberry-skygge, generelt. Jeg ser seriøst ikke på at shimmers og toppjakke er en god ide å leke med på en gang, som egentlig ikke kan unngås i dette tilfellet. Jeg vil ikke få det igjen, selv om jeg er interessert i å prøve alle matte, kremete nyanser fra dette området.

L'Oreal Paris Captivated av Cerise Infallible Pro-Last Lipcolor L'Oreal Paris Violet Parfait Infallible Pro-Last Lipcolor L'Oreal Paris Toujours Teaberry Infallible Pro-Last Lipcolor L'Oreal Paris # 111 Passionate Petal Infallible Pro-Last Lipcolor L'Oreal Paris # 217 Cherry Noir Infallible Pro-Last Lipcolor L'Oreal Paris Mesmerizing Merlot Infallible Pro-Last Lipcolor Henna for hår-tips og bruk Khadi Ayurvedic Hair Oil - Rosemary og Henna MUA Professional Himmel og Jord Øyenskygge Palette Layer's Wottagirl Heaven Classic Collection Duftende Body Splash

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: