Ola Bonita Chica er!

Jeg håper alle dere vakre damer gjør det bra i dag, og hvis du ikke er så frykt ikke mine kjærligheter fordi jeg har så bra valg for deg i dag! Det beste med dette produktet er prisen. Jeg håper du blir forelsket i dette produktet akkurat slik jeg har med sin allsidighet. Indiske kvinner fokuserer mer på deres øye sminke og denne kohl fremhever øynene deres, på et budsjett! Jeg liker også å prøve nye produkter, så når jeg finner en billig en som ser bra ut, er mitt vanlige svar hvorfor ikke ?!

Produktbeskrivelse: Disse øye liners har nettopp blitt tilgjengelig i markedet og er en ny versjon i år i markedet. De er allerede en stor hit overalt, og jeg kan se hvorfor! Wet N Wild har definitivt økt sin rekkevidde, og disse super lange og tynne øye liners er fantastiske. Denne skyggen er nøyaktig den samme, en øye liner blyant lang og tynn nok til å være en spisepinne! Den har en plastikkhette i den ene enden, og det ser ikke ut spinkel eller billig i det hele tatt.

ingredienser:

Pris: USD 0,99 for 1,4 gram eller 0,04 oz produkt. Ja damer, la meg gjenta det for deg, det er en dollar for en øyefôr. Slå den!

Min erfaring med Wet N Wild Pros og Bronse Coloricon Kohl Eyeliner:

Jeg stoppet bokstavelig talt da jeg så disse eyeliners i butikken. Som mitt hjerte hoppet over et slag! Jeg dro hjem og kom tilbake med bare $ 1 og tillot meg å få bare en. Og jeg plukket en fin farge gutter! Først av alt må jeg nevne at det ikke er noe dårlig i ingrediensene! Ingen parabener og ingen dimetikon selv. Jeg var allerede fascinert på dette punktet. Ja det er noen ikke så gode ting om denne eyeliner men til denne prisen hvem bryr seg! La meg ta deg gjennom det en etter en.

For det første må jeg si at jeg elsker ordspillet og stykket i ord med skyggenavnene. Gode ​​skygge navn gjør meg glad og Inglot øyenskygge tall gjør meg sur. Selv om denne skyggen sier bronse, kommer den av mer som kobber på øynene og hudtonen min. Ikke noe dårlig i det hele tatt fordi kobber ser bra ut på en brun hudtone! Også dette er super glatt og nesten glatt på øyelokkene mine. Det kan være varmen som gjør øyelokkene mine alle fettete og oljete, eller det kan bare være at formuleringen til denne øyefôr har voks, olje og petrolatum i den. Dette er ikke den beste eiendommen, men bare påminn deg om prisen igjen. Dette betyr bare at selv om det glir jevnt på øyelokkene og vannlinjen min (Ja, jeg brukte den på min vannlinje da jeg gjorde et røykaktig utseende en dag, og gutten gjorde det for øynene mine!). Det blir også brukt opp veldig raskt, og jeg må enten slipe dette produktet for en fin tips, noe som betyr at mye blir bortkastet, eller lær hvordan du får øyenlinsen min på punkt, selv med et stumt tips. Jeg er en makeup kriger, og derfor valgte jeg sistnevnte!

Det er ingen funky lukt til dette produktet. Det er så lang blyant at det ser ut til at det er mye produkt i det, men det er også en tynn en. Den ene dårlige tingen om denne blyanten, som du ser i min fargeprøve er at den flager mye, men det er på grunn av sin voksaktige natur. Jeg må si at det ikke har gjort så mye på øyelokkene mine og igjen hvis du tror du vil få et problem med dette produktet på grunn av dette, så gjenta etter meg - en dollar, en dollar, en dollar, en dollar. Se, føler du deg ikke bedre? Hehe!

Denne skyggen smelter også veldig godt som du kan se i fargene. Den har en veldig fin glans og glitrer på det når det er flekker. Den holder seg godt på lokkene mine når de er foret eller flekkete. Jeg merket ikke en stor forskjell heller! Jeg elsker denne eyeliner!

Fordeler av Wet N Wild Pros og Bronse Coloricon Kohl Eyeliner:

• Billig og godt pigmentert. • Billig og jevn på applikasjon. • Billige og smuss godt. • Billig og bra.

Cons av Wet N Wild Pros og Bronse Coloricon Kohl Eyeliner:

• Ingenting i det hele tatt!

Ville jeg tilbakekjøre Wet N Wild Pros og Bronse Coloricon Kohl Eyeliner? Nei! Fordi jeg vil prøve ut andre farger!

Vil jeg anbefale Wet N Wild Pros og Bronse Coloricon Kohl Eyeliner? Gå av bommen din akkurat nå og gå og få det! Denne fargen er fantastisk!

IMBB Rating: 5/5

Wet n Wild Coverall presset pulver Wet n Wild Mega Volume Mascara Wet n Wild Silk Finish leppestift i Light Berry Frost Wet n Wild Spoiled Brat Farge Ikon Øyenskygge Trio Wet n Wild Farge Ikon Brass Glitter Single ELF Cream Eyeliner: Metallic Olive Lakme Nine to Five Intense Shine Eyeliner Olive Maybelline Levende og glatte linjer Olive og Metallic Silver Kryolan Ikonic Gel Eyeliner Pencil - Olive Shimmer Lakme Absolute Shine Line: Black Eyeliner

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: