Hei folkens,

Så Elle 18 har lansert det nye fargestiftingsområdet av leppestifter. Så snart jeg hørte om det, måtte jeg plukke det opp som Elle 18 var det første merket av leppestifter jeg kjøpte i løpet av tenårene mine. De fleste jentene har brukt Elle 18 en gang i livet, fordi det er ganske rimelig og også av fin kvalitet. La meg fortsette med anmeldelsen ...

Produktbeskrivelse: Med sin spesielle dual core leppestift format, gir Elle 18 farge boost deg 6 timer med non-stop lip farge. Nyt den kremete, myke tekstur med ekstra fuktighetsgivende kakaosmør i 10 fantastiske nyanser. Pout non-stop med farge boost er non-stop leppe drama.

Pris: Dette retails for Rs. 150 (jeg fikk den til 140)

Min erfaring med Elle 18 Naken Beige Color Boost Lipstick:

emballasje: De har økt prisen, men det er fortsatt greit for meg fordi kvaliteten har endret seg litt. De har også forandret emballasjen. Lippestiften kommer i en kuletype, men ikke den vanlige sorte en; de har endret fargen på hetten til hetrosa som ser kult ut. Hetten lukkes med en sterk klikkelyd og sørg for å lukke den ordentlig, ellers vil hetten falle og produktet ditt kan bli skadet.

Tekstur og pigmentering: Det er veldig kremaktig i tekstur. Det er ingen tugging eller trekk i det hele tatt under påføring. Det er ikke helt matt, men av satengfinish. Jeg hadde farget noen andre nyanser i butikken, og noen av leppestifterne fra dette området hadde shimmerpartikler i den. Den har den typiske lukten av Elle 18 leppestifter. Det føles ikke tungt på mine lepper i det hele tatt. Det bløder heller ikke, så du kan hoppe over leppeforingen hvis du vil. Det har dual core ting skjer, men det er litt forskjellig fra de andre leppestifter; Den doble skyggen er litt lettere enn den opprinnelige leppestiftfargen. Det er veldig fuktighetsgivende på leppene mine, men ja det tørker ut leppene etter ca. 3 timers bruk.

Jeg sier ikke at det tørrer tørr leppene mine, men det begynner å føle seg tørt. Pigmenteringen er fantastisk, du får nesten full dekning med bare 2 swipes. Jeg vil si at applikasjonen er litt streaky, og jeg håper det er tilfellet med bare lettere nyanser. Jeg plukket denne fargen fordi jeg elsker naken nyanser, men søsteren min snappet det så snart hun så denne skyggen fordi hun også har begynt å like naken nyanser i dag. Så jeg ga det til henne som en gave.

Oppholdsstyrke: Det forblir på leppene mine uten å snakke for en god 4 timer, og så blir den jevnt og forlater en vakker flekk bak. Det overlever ikke måltider i det hele tatt.

IMBB Rating: 4/5

Fordeler av Elle 18 Naken Beige Farge Boost Leppestift:

• Pris. • Reise vennlig emballasje. • Fint, rosa, farget kule. • Fukter leppene mine. • Fremhever ikke tørre lepper. • Anstendig oppholdskraft. • Fin slitesterk skygge.

Ulemper med Elle 18 Naken Beige Colour Boost Lipstick:

• Oppholdsstyrke kunne vært bedre, men kan egentlig ikke klage til denne prisen.

Vil jeg tilbakekjøp Elle 18 Naken Beige Color Boost Lipstick? Nei, som jeg definitivt vil prøve andre nyanser. 🙂

Anbefaler jeg Elle 18 Naken Beige Color Boost Lipstick? Selvfølgelig anbefaler jeg dette til alle; fra rettferdig skinned beauty til dusky skjønnhet alle kan prøve dette ut.

Elle 18 Color Boost Hyper Orange Lip Color Review 11 Elle 18 Color Pops Lipsticks fra min samling Elle 18 Color Pops Lipstick: Rosy Blush Elle 18 Color Pops Lipstick: Rusty Elle 18 Color Pops Lipstick - Pretty Peach Elle 18 Color Pops Lipstick: Rød Rød Clinique Cupid Blushing Blush Powder Blush Coloressence Premia Pickle Me Pink Lipstick Streetwear Color Rich Ultra fuktig leppestift - 11 Pink Passion Colorbar Velvet Matte leppestift Spennende Rosa 56 Chambor leppestift bilder, stikkprøver, leppeprøver 48 Chanel Lipstick Bilder, Stikkprøver, Lipstopper 10 Office Wear / Nude Lipsticks fra min samling

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Aug 15 2020