Hudtype: Oljete og følsomme

Hei, skjønnheter!

Jeg tror vi alle har hatt pimples og mørke flekker minst en gang. Det er veldig vanskelig å kvitte seg med de mørke flekkene. Jeg hadde ikke engang pimples da jeg kjøpte dette produktet. Men siden jeg har fått det, begynte huden min å begynne å fungere underlig. Jeg antar at huden min ville at jeg skulle se de riktige resultatene av dette produktet. Så jeg prøvde det et par ganger på kviser og flekker. La oss komme inn i anmeldelsen.

Pris: Rs.590 / - for 80 flekker. Produktbeskrivelse: Et to-trinns spot beroligende og beskyttende patch kit som beskytter huden mot ekstern forurensning og bidrar til å beskytte sår og absorbere utslipp. Funksjon og fordeler: Spot Plaster Band: inneholder salicylsyre og Willow Herb for beroligende hud. Spot Hydrocolloid Band: Hydrogel type som absorberer og beskytter sårinfeksjoner. Dermatologisk testet. Fullført hudtest (Spot Plaster Band). Ingen tilsatt duft.

Clarifying Spot Patch Kit (Spot Plaster Band): Et gipsbånd som inneholder teolje, lindrer sensitiv hud og beskytter huden mot ekstern forurensning (bidrar til å lindre problematiske områder før akne har fullstendig oppdretts). Hovedtrekkene: Inneholder salisylsyre og Willow Herb for beroligende hud. Brukes for akne som dannes, men har ikke oppstått ennå. Hvordan å bruke: Etter rengjøring når huden er helt tørr, legg lappen på det berørte området (ikke bruk lotion eller krem). Etter ca 8 ~ 12 timer, fjern lappen. Unngå å bruke repetitivt på samme sted.

Clarifying Spot Patch Kit (Spot Hydrocolloid Band): Et hydrokolloidbånd som bidrar til å absorbere og beskytte sårutslipp (gir lindring av sår fra akneutvinning) Hovedtrekkene: Hydrogel type som absorberer og beskytter sårinfeksjoner. Brukes til å beskytte sår fra akneutvinning. Hvordan å bruke: Etter rengjøring når huden er helt tørr, legg lappen på det berørte området (ikke bruk lotion eller krem) Produktet vil svulme og hvite, og deretter gå tilbake til sin normale tilstand. Fjern etter en tilstrekkelig tid. Unngå å bytte for ofte. Anbefales til bruk en gang om dagen og ikke bruk produktet igjen.

ingredienser:

Min erfaring med ansiktsbutikken Dr. Belmeur Spot Patch Kit:

Dette kommer i en fin hvit pose som har en glidelås på den. Inne i posen er det tre små poser som inneholder flekkene. Emballasjen er trygg og jeg kan lagre dem enkelt. Faktiske patcher limes pent på et klart plastark. Den inneholder totalt 80 flekker, og det finnes to typer patcher i den. En pose har 40 plasterbånd og den andre har 40 pluss hydrokolloidbånd. Den enkelte vesken har ingen zip. Etter at jeg har kuttet posen, blir den åpen. Men hovedposen har en glidelås som hjelper til med å holde dem trygge.

Disse patchene er spesielt formulert for å kurere kviser og acnes. Det er to typer patcher: en er å kurere kviser og andre er å dekke dette området. Du må bruke begge for å se resultatene og for å kvitte seg med kviser. La oss nå snakke om de enkelte patcher.

Spot Hydrokolloid Band: Hydrokolloidbåndet er å kurere og redusere pimples størrelse. I denne vesken får du totalt 40 hydrokolloidbånd. Disse bandene kommer også i to forskjellige størrelser. Det er 12 små flekker og 8 store flekker. Jo mindre er for små acnes, og jo større er den gigantiske pimples. Begge flekkene er runde i form. De er litt tykke og gjennomsiktige gelélignende flekker. Toppsiden har en fin matt finish og den andre siden er litt klissete. Du må plassere disse patchene direkte på rent ansikt og ikke bruke noe annet på ansiktet ditt. Plasser dem pent på kviser og dekk med lappen. Den beveger seg ikke fra sin plass og forblir perfekt til du fjerner den. Kvaliteten er veldig bra, og det føles ikke tungt i det hele tatt. Jeg er ganske komfortabel med dette på ansiktet mitt og det irriterte aldri huden min. Du må holde det i noen timer. Jeg foretrekker å bruke det om natten og fjerne det om morgenen.

Dette hydrokolloidbåndet reduserer pimpleens størrelse og helbringer det over natten. Etter at du har lagt den på kvise, kan du se et hvitt flekk over det og lappen begynner å svulme etter noen timer. Det betyr at det har absorbert utslippet fra pimple. Selskapet hevder at det vender tilbake til sin normale tilstand, men jeg har ikke lagt merke til det. Du må rengjøre ansiktet pent etter behandlingen. Disse er bruk og kaster patcher. Det fungerer bra på pimple som har en hvit flekk på den. Det bidrar til å trekke ut bakteriene og utslipp fra kviser. Det bidrar til å redusere størrelsen på det samme og tørker ut kimen. Det er en nattlig behandling for kviser. Det tar tid å jobbe på kviser som fortsatt er under huden. Jeg måtte vente på en dag. Jeg brukte det på 2dre dagen, og det virket. Noen ganger kan det ikke absorbere all utslipp, og jeg må rengjøre den kvise med en bomullsboll. Det er ganske enkelt og trenger ikke noe press. Det forlater ikke et mørkt sted etter at kvise er borte.

Spot Gipsbånd: Dette er ment å holde pimple trygt fra de andre bakteriene. Dette bandet bidrar til å dekke opp kviser og holde dem trygge i flere timer. Denne vesken inneholder totalt 40 band og de er alle like i størrelse. De er runde i form og toppsiden har en fin matt tekstur. Det er veldig tynt og lett. Plasser dette gipsbåndet på et rent ansikt og hold den på i 8-12 timer. Jeg har brukt sminke på det og det virker underverk.Jeg hadde en fest så jeg bare dekket den kvise med lappen og søkte min sminke. Det dekket opp kvise godt og jeg kunne ikke se det. Det er gjennomsiktig og det samsvarer nøyaktig med huden. Hvis du går ut og vil holde kvise trygt, kan du bruke den. Den inneholder tea tree olje som gir en fin beroligende effekt. Jeg merket at det bidrar til å redusere rødmen og størrelsen på kviser raskt. Det virker som en fin beskytter for mine kviser. Den holder seg for lang og har ingen bivirkninger.

Samlet sett er dette et kombinationssett som bidrar til å beskytte akne og absorbere utslippet. Det beskytter og dekker også kviser. Det fungerer virkelig bra. For små kviser er det et perfekt produkt, og det kurerer dem godt. Jeg bruker det i over en måned, og jeg er helt fornøyd med det. Det virker sakte for større kviser og det trenger litt tålmodighet. Også, disse er ikke effektive på flekker. Det er et godt produkt å prøve ut. Det er et dyrt kit, men det er helt verdt det.

Pros av The Face Shop Dr. Belmeur Spot Patch Kit:

 • Hyggelig emballasje.
 • Leveres med to forskjellige typer patcher.
 • Pinner godt på huden og enkel å bruke.
 • Leveres i forskjellige størrelser for ulike kviser.
 • Hjelper med å redusere kviser og helbreder dem godt.
 • Hjelper med å absorbere utslipp eller bakterier fra kviser.
 • Fungerer raskt som en nattbehandling for små kviser.
 • Gipsbånd beskytter kviser fra ekstern forurensning.
 • Gipsbåndet er veldig lett og man kan gå ut med det.
 • Føler seg komfortabel uten irritasjon.
 • Hjelper med å redusere rødheten og beroliger huden.

Ulemper ved ansiktsbutikken Dr. Belmeur Spot Patch Kit:

 • Fungerer sakte og tar tider for kviser som ennå ikke er fullvokst.
 • Behandler ikke flekker.
 • Dyrt.

IMBB Rating: 4.6/5 Vil jeg tilbakekjøpe / anbefale ansiktsbutikken Dr. Belmeur Spot Patch Kit? Ja, til begge deler. Hvis du har akne utsatt hud, må du prøve det. Jeg tror vi alle burde ha et livsparingsprodukt som dette.

The Face Shop Bright Eyes Modeling Gel Patch The Face Shop Løsningen Pore Care Face Mask The Face Shop White Seed Brightening Serum The Face Shop White Seed Brightening Toner Face Shop Fresh Lotus Soothing Gel Neutrogena Acne-behandling på stedet Natio Acne Clear Spots Rensende Spotbehandling

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: