Når du prøver å løfte opp skyggen av blond hårfarge, kommer du uventet til å få en oransje hårfarge på hodet ditt. Folk som ofte bleker håret av seg med oransje hår. Oransje er den mest uønskede farge på hodet ditt, og det er pinlig når du får oransje låser selv etter bleking av håret ditt. Til slutt er du igjen med to alternativer - enten avtale med oransje håret eller trimme dem fra endene. Så hvis du er den som ofte handler med oransje hår etter bleking, er det få måter å takle dette problemet på.

Hvorfor blir håret oransje

Mens blekemiddel bidrar til å lette håret ditt, hjelper det ikke å kvitte seg med det naturlige pigmentet som gir håret sin farge. Nesten hver farge har en oransje og rød tone i den, som vanligvis er rester igjen etter blekingen. Folk med mørkt hår har de mest oransje tonene i håret, noe som øker sjansene for oransje hår etter en lynnedslag. En annen grunn er at mineralsk innskudd på håret ditt. Imidlertid er det flere måter å fikse oransje hår etter bleking.

1. Fest oransje håret med toner

En toner kan bidra til å fjerne den oransje og gule delen fra håret som gir deg naturlig hårfarge. Hvis du har en gul hårfarge mer enn den oransje, bruk lilla toner. Og hvis du har mer av en oransje tone enn gult, bruk en blå toning sjampo et par uker for å nøytralisere oransjen. Ta litt toner og bland den med peroksid i forholdet 1: 2. Bruk nå blandingen på håret ditt ved hjelp av en hårpensel. Når du har dekket den oransje delen på håret ditt, la blandingen stå i 45 minutter. Skyll av med en sjampo senere.

2. Fest oransje hår ved hjelp av eple cider eddik

Apple cider eddik viser seg effektiv i behandling av oransje hår. Du trenger noen dråper blå eller lilla flytende matfarge, 2 ss eddik eddik eddik, 2-3 ss kokosnøttolje og 1 kopp vann. Påfør deretter kokosnøttolje før du bruker blandingen. Vask håret ditt neste morgen og bruk blandingen. Gjenta dette to ganger om dagen for å nøytralisere håret.

3. Hollyhock urt og ACV

Ved hjelp av Hollyhock urt og ACV kan det lett behandle oransje hår. Kok litt vann og legg til noen urter og eple cider eddik til det. Varm det i litt tid til blandingen blir tykkere. La det kjøle seg ned og bruk deretter limen på hodebunnen som dekker håret. La blandingen holde seg i 10 minutter og vask av med en sulfatfri sjampo og bruk en balsam.

4. Konverter oransje hår til blonde

I stedet for å nøytralisere håret, er den beste måten å håndtere oransje hår, å konvertere det til blond farge rent. Kjøp et godt blekepulver, en 30 volts utvikler, og en platina eller aske blond boks hårfarge. Nå kombinere blekemiddel og utvikler i forholdet 1: 2. Nå gjelder dette på skalp og la det sitte i 30 minutter. Vask håret ditt og gjør dette to ganger i uken for å nyte en komplett blond finish.

5. Skjult oransje hår til lysebrun farge

Kjøp en lysere aske blond farge enn den som ga deg ditt oransje hår. Nå gjelder det hele håret ditt i henhold til instruksjonene nevnt. La det sitte en stund, noe som vil bli nevnt i instruksjonene. Vask av med vann og tilstand godt. Ved å bruke et askeblondt fargestoff på mørkere oransje hår, vil du nøytralisere oransje mens du ikke tetter håret for mye, slik at du får en fin lysebrun nyanse.

L'Oreal Total Repair 5 Shampoo og Conditioner Lakme 9 til 5 Scarlet Drill Lipstick 7 fantastiske måter å stil en Saree å skjule en tung midje 8 Prøvede og testede måter å øke høyde etter fylte 20 år 10 prøvde og testet måter å lette stress på Hvordan lage hjemmelaget oransje hårspray Forest Essentials Bitter Orange og Kanel Hair Cleanser Naturlig Bleking Face Packs Ill Effects of Facial Bleaching

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: