Hudtype: Kombinasjon, sensitiv og akne utsatt

Hei alle sammen!

Jeg er ganske hekta på masker i disse dager. I dag skal jeg se på SNP Rabbit Whitening Face Art Mask. La oss se hvordan det gikk for meg.

Pris: $ 5 for 1 ark. Produktbeskrivelse: Kanin Brightening Mask Sheet av SNP etterfyller lysstyrke og mykhet, som gir hydrering for kjedelig og grov hud. Lysende maske lyser vakkert og dårlig hudtone og gir fuktighet for nydelig, myk hud. Ved å levere konsentrert fuktighet, gjør kalkvann og niacinamid lyse og gjennomskinnelige. Lysende maske reduserer dannelsen av melanin for å undertrykke dannelsen av blemmer som fregner; Synergi effekt av kalkvann og lysampe gjør huden gjennomsiktig og melaktig. Kokosvann fyller effektivt fuktighet i kroppen og inneholder høye nivåer av essensielle elektrolytter og kalium. Det kalles "væske av livet" i sin rene og naturlige form. Laget med naturlig masse for høyt konsentrert essens å holde på huden lenger. Real Animal Mask har et trygt fargeelement som ikke stimulerer huden, og dets sikre ingredienser og ny tegnet design er tilfredsstillende i tekstur og gir moro for en helt ny opplevelse!

ingredienser: Vann, karbomer, dinatrium EDTA, Niacinamid, Hydroksyetylcellulose, Glyserin, Betain, Trietanolamin, Alkohol, Polysorbat 80, Fenoksyetanol, Citrus Aurantifolia (Lim) Fruktvann, Camellia Sinensis Leaf Extract, Lactobacillus / Soyabønne Ferment Extract, Citrus Junos Fruit Extract, Panax Ginseng Root Extract, Theobroma Cacao (Kakao) Extract, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Vann, Duft

Min erfaring med SNP Rabbit Whitening Face Art Mask:

Plate masker er så mye i trend i disse dager. De er enkle å bruke, rotfri og effektiv også. Mange koreanske merker innfører dyrkarakter masker disse dager. Jeg har noen av disse masker fra SNP. Jeg har allerede vurdert SNP Animal Otter Aqua Mask Sheet, SNP Animal Tiger Wrinkle Mask Sheet og SNP Animal Panda Whitening Face Mask. Laken masken kommer i en fin papegøye grønn pakke med en søt kanin trykt på den. Utskriften er ganske attraktiv og iøynefallende. Baksiden av pakken har all produktrelatert informasjon, men det meste er trykt på koreansk språk. Ingrediensene og bruksanvisningen er trykt på engelsk. Hver pakke inneholder en arkmaske. Den har kaninen og gulrøtter på den og det ser super søt ut.

Den oransje detaljering på den hvite masken ser lys ut. Laken masken består av tykk bomullstøy. Materialet er tykkere enn vanlig arkmasker. Materialet ligner på Tony Moly Jeg er ekte arkmask, men disse har finere tekstur. Maskens størrelse er litt liten for å dekke ansiktet. Det er mindre enn arkmaskene fra Tony Moly, The Face Shop, Etude House, Sephora, Watsons, Purederm, etc. Alle disse merkene har store masker, men denne kaninplaten er ganske liten. Det dekker ikke helt sidene av ansiktet mitt. Det glir ikke av selv om jeg beveger meg rundt. Masken er myk for å berøre og føles behagelig på huden.

Det er helt vått og serumet dråper fra masken mens det utfolder seg. Det kan bli litt rotete, men når det er på, drikker det ikke. Dette er veldig enkelt å bruke. Bare vask av ansiktet og klapp tørt. Legg masken på huden og fjern eventuelle bobler. Hold det for en stund. Jeg foretrekker å holde den i 25-30 minutter og la den tørke helt, for å få serumet absorbert i huden pent. Masser ekstra serum i huden til det blir fullt absorbert. Serumet er ikke-klebrig og blir absorbert i huden pent. Serumet gjør ikke huden fett i det hele tatt.

Masken hevder å lyse og hydrere huden. Og det gjør det det hevder. Etter å ha fjernet denne masken, observert jeg god sunn glød på huden min. Huden min så rettferdig og lysere. Utstrålingen varte i en dag. Det gjør ikke ansiktet mykere og gjør det glødende. Jeg elsket effekten så mye. Det er virkelig fantastisk. Masken danner også dypt huden og tar bort all tørrhet. Det gjør huden min myk og glatt. Min hud ser plumped og hydrert etter bruk av denne arkmasken. Denne masken er egnet for alle hudtyper. Jeg har sensitiv og akne-utsatt hud. Denne arkmasken bryter meg ikke ut. Faktisk passer alle SNP-masker til min sensitive hud. Jeg møtte ikke noen hudutbrudd med noen av disse. Masken lyser opp huden og gir god sunn glød til huden. Det gjør at huden min ser frisk ut, men gløden fades bort etter en dag. Generelt er arkmaskene de beste på farten hudpleieprodukter. Det krever ikke mye tid eller krefter. Det er også veldig effektivt. Så, jeg elsker det.

Pros av SNP Rabbit Whitening Face Art Mask:

 • Søt emballasje
 • Myk bomullsmaske
 • Har cutouts for øyne, nese og lepper
 • Stikker godt til huden
 • Billig og veldig effektiv
 • Moisturizes huden pent
 • Tar bort all tørrhet
 • Gjør huden myk og glatt
 • Tilfører sunn glød til huden
 • Lyser huden
 • Gjør huden ser hvitere og lysere ut
 • Hud ser næret ut
 • Holder huden hydrert
 • Bryter meg ikke ut
 • Serum blir lett absorbert i huden
 • Ingen sterk duft
 • Effekter varer for en dag eller to

Cons of SNP Rabbit Whitening Face Art Mask:

 • Størrelsen er litt mindre

IMBB Rating: 4.5/5 Vil jeg tilbakekjøpe / anbefale SNP Rabbit Whitening Face Art Mask? Ja, til begge deler.

SNP Diamond Brightening Ampoule Mask SNP trekull mineral svart ampullmaske SNP Gold Collagen Ampoule Mask Tonymoly Jeg er Real Brightening Lemon Mask Sheet DIY Face Pack for Øyeblikkelig Skin Brightening 7 Amazing Night Face Packs for hudbleking Garnier Skin Active Honey Face Mask Garnier Skin Active Volcano Face Mask Skjønnhetsformler Snegle Regenererende Ansiktsmaske

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: