Fortsetter med kjærligheten og crazinessen til Charlotte Tilbury-leppestifter, her er en ny nyanse fra min stash "Love Bite." Denne leppestiften er fra KISSING-serien.

Pris: $ 32 USD Produktbeskrivelse: Dette er min feil-sikre oppskrift på perfekte lepper ... Beriket med et gjennombrudd, hemmelig ingrediens, Lipstick Tree, en antioksidant som naturlig beskytter lepper mot UV-skade og ekstern forurensning, slik at kashmir blir myk og uimotståelig. Blandet med spesielle voks og klare lysdiffuserende pigmenter for fulle, ultra briljante lepper som sikrer at du gir et varig inntrykk! K.I.S.S.I.N.G er mitt signaturområde på 10 leppestifter kurert med moderne og klassiske ikoner i tankene. Det er en kapsel fargeklær i backstage nudes til rødt teppe røde laget for å passe enhver hud tone. Perfekt, full, kyssbare lepper vokser virkelig på trær.

Min erfaring med Charlotte Tilbury Love Bite K.I.S.S.I.N.G Lipstick:

Denne leppestiften kommer innredet i et rosa gullrør som ville se fantastisk ut i din forfengelighet eller på bordet. Denne leppestiften har en vintage følelse for det.

CT-logoen er preget på toppen av lokket, og skyggenavnet er nevnt nederst på røret. Dette føles helt luksuriøst og stilig.

Skyggen "Love Bite" er en rødmotor for brannmotor, skyggen kan se annerledes ut på forskjellige hudtoner, men dette er et must hvis du elsker rød leppestift og dristige nyanser.

Kyssformelen fra Charlotte Tilbury har utrolig rik, pigmentert og fuktighetsgivende formel. Den glir lett på leppene og har en vakker glans på den. Selv om formelen er ganske kremaktig, tror jeg det varer ganske godt på leppene.

Denne leppestift tørker ikke ut leppene dine. Det overfører, men varer ganske godt på huden. Det varte i 4 timer og fades deretter jevnt ut.

Pros av Charlotte Tilbury Love Bite K.I.S.S.I.N.G Leppestift:

  • Hydrerende og behagelig på leppene.
  • Pigmentert.
  • Glider uten problemer.
  • Fantastisk rød nyanse.
  • Fantastisk emballasje.

Ulemper med Charlotte Tilbury Love Bite K.I.S.S.I.N.G Lipstick:

  • Ingen.

Ville jeg tilbakekjøpe / Anbefale Charlotte Tilbury Love Bite K.I.S.S.I.N.G Lipstick? Ja. IMBB Rating: 5/5

Charlotte Tilbury K.I.S.S.I.N.G Stoned Rose Lipstick Charlotte Tilbury K.I.S.S.I.N.G Velvet Underground Lipstick Charlotte Tilbury K.I.S.S.I.N.G Bitch Perfect LipstickCharlotte Tilbury Hot Lips Secret Salma Luminous Moderne Matte Leppestift Charlotte Tilbury Hot Lips Hemmelig Salma Luminous Moderne Matte Leppestift Lakme Lip Love Lipstick - Apricot Bite

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: