Hei skjønnhet,

I dag vurderer jeg et meget interessant produkt "Lash Extension Fibers" fra Milani. Jeg kom over dette produktet mens du surfer på en nettside og umiddelbart plukket opp det. Mine ørepynt er veldig tynn og tynt vokst, og iført falske pisker er ikke min kopp te, så dette produktet fikk øye på meg, og jeg kjøpte det. La oss grave inn i hvordan det viste seg for meg.

Pris: $9 Produktbeskrivelse: Du er bare sekunder unna de lengste piskene dine øynene noensinne har sett! For et falskt lash-utseende, bruk ett lag med din favoritt mascara til visker og puss lengd i sekunder Lash Extension Fibers på våte lash tips. Topp med en annen kappe mascara for å forsegle. Mascara + fibre = pisker med fordeler!

applikasjon 1) Prep lashes ved å bruke en frakk av din favoritt mascara. 2) Før mascara sett, forsiktig klappfibre kun på tips av vippene. 3) Sett ditt utseende ved å påføre et avsluttende lag med mascara for å forsegle fibrene på plass. Gjenta trinnene til ønsket lengde er nådd. IKKE BRUK MED KONTAKTLENSER. IKKE GJELD DIREKTE TIL ØYE.

Min erfaring med Milani Length i sekunder Lash Extension Fibers:

Den kommer i et hvitt mascara-rør med en svart vrikslutt. Staven er ikke formet annerledes, det er en veldig enkel vanlig stav. Når du åpner produktet, vil du se hvite fibre på staven, de er egentlig nylonfibre.

Jeg bruker vanligvis kontaktlinser når jeg går ut og åpenbart skulle bruke dette produktet bare den gangen. Men når jeg leser "Ikke bruk med kontaktlinser", brøt hjertet mitt litt. De har nevnt det fordi disse fibrene kunne komme inn i øynene dine og holde seg til linsene dine som gjør deg super ubehagelig (folk som bærer linser, vet hva jeg sier!), Men på en eller annen måte klarte jeg å bære både kontaktlinsene og dette produktet uten noen problem; Vær imidlertid oppmerksom på at det alltid er en risiko for å gjøre det. Det er et must å følge instruksjonene etter merke. Jeg gjorde det på egen risiko.

Hvis du bærer dette produktet med linser, kan det hende at du smiler i øynene i en kort stund. Det skjedde med meg når jeg hadde på seg det for første gang, men ikke etter det. Det kan skyldes tilstedeværelsen av dimetikon og fenoksyetanol som ingredienser. Min hensikt her er IKKE å skremme deg, men å gi deg heads up før du går videre og kjøpe dette produktet. Også denne advarselen er bare for personer som ønsker å bruke kontaktlinser og dette produktet sammen, men andre, bare gå videre og kjøp uten andre tanker!

Så, ja, produkt fungerer. Det gjør at øyene mine ser lengre ut og når jeg bruker mascara på toppen, blir det tykkere i utseende. Jeg vil ikke si at dette gir den samme effekten som å ha falskhet, men nær nok hvis du vil spare på trøtthetene om å ha falskhet. Jeg bruker vanligvis to strøk fiber og to strøk mascara for å oppnå ønsket utseende. Snakker om brukbarhet, det forblir på til jeg fjerner det, så du trenger ikke å bekymre deg hele dagen om retusjering.

Pros av Milani Lengde i sekunder Lash Extension Fibers:

  • Gjør øyenvipper lenger.
  • Oppholder seg hele dagen.
  • Ingen nedfall.

Cons av Milani Lengde i sekunder Lash Extension Fibers:

  • Risiko for bruk med kontaktlinser.
  • Kan stikke øynene dine litt.

Milani Eye Tech Define - 2-i-1 Brow + Eyeliner Felt-Tip Pen Milani Eye Tech Extreme flytende eyeliner - svarteste svart Milani Eye Tech Perfection Svart flytende øye liner Milani Bella Eyes Gelpudder Øyenskygge - 17 Bella Khaki Hvordan få lengre øyenvipper Covergirl Super Sizer Fibre Mascara Gjøre opp for noensinne Overdreven Lash Arresting Volum Mascara Essence False Lashes Ekstremt volum og Curl Mascara

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: