Hei alle sammen,

Jeg har ikke mye inn i leppeforbindelser, men i det siste har jeg brukt for mange leppe linjer og "The Este Edit in the Buff" og "MAC In Control" har blitt mine favoritter. Så les videre for å få vite mer om "I Buff".

Pris: $20 Produktbeskrivelse: Lip pencil med twist-up tips for å perfeksjonere din pout. Hva det er: En finpipet automatisk leppepenn i form, forsterker og konturer leppene dine uten blødning eller fjerning. Hva det gjør: Denne automatiske blyanten har en fin spiss og myk tekstur for ekstra presis anvendelse. Det forbedrer utseendet på leppene dine uten blødning eller fjerning. Bruk den til å justere leppene for form og kontur, eller fyll den i hele leppene som en base for din favoritt leppestift. Gå dypere eller lettere enn nakken leppestift nyanse for å skape en flerdimensjonal leppeffekt. For en konturert effekt, velg liner en skygge mørkere enn leppestiftet. For å fremheve eller legge til fullhet i leppen, velg en skygge lettere enn leppestiften. Hva annet trenger du å vite: The Barest Contour Lip Liner og The Barest Lip Color er skygge matchet og curated i seks nakentoner inspirert av concealer nyanser. Bruk sammen for å lage en perfekt nakenpute.

Min erfaring med Estee Lauder Esteen Rediger Barest Contour Lip Liner - I Buff:

emballasje: Estee Lauder Estee Edit Den Barest Contour Lip Liner kommer innkapslet i en uttrekkbar leppeblyantsrør. Bunnen av blyanten er fargekodd, noe som gjør det lettere å få øye på skyggen fra sminkebrettet. Navnet på merke og skygge skrives ut på blyantrøret.

Tekstur: Leppepennen har en veldig kremaktig og jevn tekstur. Den glir på mine tørre lepper som smør uten å rive eller trekke. Leppepennen er intenst pigmentert, slik at en enkelt sveipe gir en ugjennomsiktig dekning til leppene. Det er også overføringsikkert og overlever selv et tungt måltid.

Shade og Staying Power: Skyggen, "In the Buff" er en n * de brun farge, som vil se flatterende ut på alle hudtoner. Leppepennen gir en matt matte finish, og jeg har brukt den med nesten hver eneste leppestift. Det føles også veldig hydratiserende, i motsetning til de fleste leppepennene i markedet. Fargen er så vakker at jeg bærer den alene med en lipgloss på toppen. Det føles veldig lett og behagelig på leppene. Det varer ganske godt på mine lepper; Jeg får 5 til 6 timers slitasje med "In the Buff".

Pros av Estee Lauder Esteen Rediger Den Barest Contour Lip Liner - I Buff:

  • Vakker n * de brun skygge.
  • Gir en matt matte finish.
  • Kremet og pigmentert.
  • Hydrerende formel.
  • Komfortabelt å ha på seg.
  • Lett.
  • Transferproof; overlever måltider.
  • Fades jevnt.

Ulemper av Estee Lauder Esteen Rediger Den Barest Contour Lip Liner - I Buff:

  • Ingen.

IMBB Rating: 5/5 Vil du anbefale / tilbakekjøp Estee Lauder Estee Rediger The Barest Contour Lip Liner - I Buff? Ja til begge deler.

Estee Lauder Idealist Pore Minimerer Skin Refinisher Estee Lauder Estée Rediger Flash Photo Gloss Esteen Rediger av Estee Lauder Pore Vanishing Stick Maybelline V-Face Peach Blush Contour Hvordan konturere ansiktet ved å bruke Blush Anastasia Beverly Hills Contour Kit Beste Lip Liner Brands tilgjengelig i India Kylie Spice Matte Liquid Lipstick og Lip Liner Lakme 9 til 5 Lip Liner - Pink Blush

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: