I det siste har jeg lidd av tørre og utjevne lepper, og i et slikt scenario har kremete og bølle-teksturerte leppestikker fungert som min frelser. Jeg har nå for Guerlain La Petite Robe Norire ganske ofte nå. Skyggen som jeg vil gjennomgå i dag fra denne serien "064 Pink Bangle."

Pris: $32 Produktbeskrivelse: Lekkert skinnende og absolutt uimotståelig, Guerlain La Petite Robe Noire leppestift er en byggbar, lett leppestift fylt med ultralette og ultralette pigmenter. Full komfort-formelen er tilgjengelig i en rekke livlige og vridd nyanser, og gir leppene dine et naturlig og sofistikert utseende, avhengig av hvordan du bygger den. Det er også delikat duftende med merkevarens fruktige og floral La Petite Robe Noire duft.

Min erfaring med Guerlain 064 Rosa Bangle La Petite Robe Noire Lekkert skinnende leppefarge:

Denne Guerlain La Petite Robe Noire leppestift kommer inn i et veldig vakkert gjennomsiktig tilfelle med et invertert hjerte, som Guerlain La Petite Robe noire parfyme.

Navnet på merkevaren er trykt på det ytre gjennomsiktige tilfellet og leppestiftrøret selv. Siden det er en gjennomsiktig emballasje, er det lettere å hente riktig farge du vil sport. Navnet på skyggen er trykt på røret.

"064 Pink Bangle" er en kul-tonet rosa. Den har blå undertoner til det, noe som vil gjøre tennene ser hvitere ut, og jeg tror at denne nyansen passer til en rekke hudtoner og kan brukes som flekker eller en fullstendig leppestift også. Denne spesielle nyansen er pigmentert enn de andre nyanser jeg har prøvd fra dette området. Lippestiften gir ren til middels dekning og er svært byggbar uten å se eller føle seg tung på leppene.

Den har en veldig glatt tekstur som gjør at leppene ser klumpete og fyldigere ut. Guerlain La Petite leppestifter har en veldig sterk parfyme-duft, tar etter petite robe noire parfymen, som jeg personlig ikke liker, men jeg er fortsatt greit med den.

Lippestiften bløder ikke rundt leppene som er et stort problem med de fleste rene leppestifter. Dette har en glid til det og trenger mange lag for å bygge opp til en middels dekning. Jeg elsker hvordan det føles på leppene.

Det føles faktisk veldig fuktig, behagelig og lett som jeg alltid ser etter i en leppestift. Selv om det er ren, etterlater det en flekk bak og gjør ikke leppene dine flate. Det varer også ganske bra og føles hydraterende selv etter at fargen har slitt seg. Jeg får full 4 timer slitasje med "Pink Bangle."

Pros av Guerlain 064 Rosa Bangle La Petite Robe Noire Lekkert Skinnende Lip Farge:

  • Vakker emballasje.
  • Stort skyggeområde.
  • Gjør leppene klumpete og fyldigere.
  • Helt til middels dekning.
  • Lett.
  • Hydrerende og behagelig.
  • Leaves en flekk bak.

Cons av Guerlain 064 Rosa Bangle La Petite Robe Noire Lekkert Skinnende Lip Farge:

  • Duft er ganske sterk.
  • Trenger mange lag for medium dekning.

Ville jeg anbefale / tilbakekjøp Guerlain 064 Pink Bangle La Petite Robe Noire Lekkert skinnende leppefarge? Hvis duft ikke er et problem, definitivt ja. IMBB Rating: 4/5

Guerlain La Petite Robe Noire 003 Red Heels Nail Lacquer Guerlain La Petite Robe Noire 463 Gloss d'Enfer Maxi Shine Guerlain Rouge Juvel Lipstick Kompakt 23 Geisha Guerlain Rouge Automatique Lipstick 143 Nahema, 144 Insolence Maybelline Color Sensational Levende 2 Neon Pink Levende Matte Lipstick Estee Lauder Pure Color # 210 Neon Azalea Envy Matt Skulpturleppestift Calvin Klein Helt Delicious Sheer Plumping Lip Gloss - Sparkle Purple

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: