Fortsetter med min kjærlighet og craziness for Charlotte Tilbury-leppestifter, her er en ny anmeldelse, "Love Liberty" fra "Matte Revolution" -området. Les videre for flere detaljer 🙂

Produktbeskrivelse: Lag illusjonen av fyldigere, bredere lepper med min matrevolusjon - for lepper som ser ut fra innsiden. Det er et triks jeg bruker hele tiden på fotograferinger, ved hjelp av belysning, pigmenter og pulver, og har jobbet i årevis for å gjenskape denne effekten i glatt på en leppestift. Nå kan alle lage denne fulle, matte leppeffekten i en langvarig, byggbar, hydratiserende formel - det er fremtidens matte leppestift! Eksklusivt beriket med Lipstick Tree ekstrakt som beskytter lepper og er en naturlig antioksidant, og Orchid Extract som sverter og hydraterer for en myk, buildable cashmere-finish. Tilgjengelig i 10 moderne matte nyanser for alle hudtoner - 1 for hver av mine signaturtyper. Love Liberty er inspirert av Liberty Ross, en wild rose-flush for wildly glamorøse netter a la Jerry Hall og Uma Thurman.

Hva gjør min matte magi?

  • Lipstick Tree og Orchid ekstrakt myker, beskytter og hydrater lepper for yngre, sunne lepper.
  • 3D-glødende pigmenter skaper illusjonen fra innsiden av leppene som vises bredere og fyldigere.
  • Triglyserider blandet med en perfekt blanding av oljer og voks glir langvarig farge på leppene.
  • Revolusjonerende, firkantet, vinklet spiss etterligner formen på en leppebørste for presisjonsapplikasjon.

Pris: $ 23 USD.

Min erfaring med Charlotte Tilbury Love Liberty Matt Revolution Leppestift:

Denne leppestiften kommer innredet i et rosa gullrør som ville se fantastisk ut i din forfengelighet eller på bordet. Det har en vintage følelse for det - CT-logoen er preget på toppen av hetten og skyggenavnet er nevnt nederst på røret. Følelsen er helt luksuriøs og stilig.

"Love Liberty" tilhører Charlotte Tilburys ikoniske "matte revolusjon" rekkevidde. Jeg elsker absolutt denne formelen. Det ser matt ut, men føles hydraterende og fuktighetsgivende på leppene.

Skyggen "Love Liberty" er en nydelig bærskygge, perfekt til sport om vinteren. Denne nyansen ble inspirert av kjendis Liberty Ross. Jeg tror dette vil se vakkert ut på nesten alle og vil passe alle typer komplekser - rettferdig, middels, dusk og mørk.

Det føles behagelig på leppene og tørker dem ikke ut. Viktigst, det varer i rundt 4 til 5 timer på leppene, mesteparten av dagen. Denne leppestiften gjør ikke flekker, fjær eller blødning.

Det legger seg heller ikke inn i de fine linjene. Det har også en søt vanilje duft til den. Jeg elsker helt denne leppestiften.

Pros av Charlotte Tilbury Love Liberty Matt Revolution Leppestift:

  • Hydrerende, føles behagelig på leppene.
  • Pent pigmentert leppestift.
  • Langvarig formel.
  • Fantastisk emballasje.

Ulemper med Charlotte Tilbury Love Liberty Matt Revolution Leppestift:

  • Ingen.

Ville jeg tilbakekjøpe / Anbefale Charlotte Tilbury Love Liberty Matt Revolution Lipstick? Ja. IMBB Rating: 5/5

Charlotte Tilbury Matte Revolution Leppestift Sexy Sienna, Walk of Shame Charlotte Tilbury Matte Revolution Bond Girl Luminous Moderne Matte Leppestift Charlotte Tilbury K.I.S.S.I.N.G Velvet Underground Lipstick Charlotte Tilbury K.I.S.S.I.N.G Bitch Perfect Lipstick Urban Decay Matte Temper Matt Revolution Leppestift Urban Decay Matte Revolution Leppestift - Matte Tilt Lakme Lip Love Lipstick - Peach Hug MAC Gi meg frihet til lanseringen i London i India

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: