Hei jenter,

Jeg har vært en så glødende elskeren av Chambor-pulvermatte leppestifter at da jeg skjønte at dette er en ny nyanse som har blitt lansert, tok jeg det raskt opp. Chambor's Powder Matte har en fantastisk rød leppestift i "Rubis Rouge", men det er en rød rød nyanse. "Crimson Red" er faktisk en nyanse som ikke var der i sin samling tidligere. Den siste nyansen jeg kjøpte fra dem var "Sugar Pink". Les videre for å vite om jeg har samme kjærlighet til "Crimson Red" som andre pulvermatte leppestifter.

Produktbeskrivelse: En nyskapende formulert leppestift som har både fuktighetskrem + matteffekt i den. Powder Matte Lipsticks har en Non-Drying Triple Action Formula som: Bright bold perfekt matte. Denne unike pulvermatte leppestift gir høy effektutbetaling; En ultrapigmentert, langvarig vitaminberiket formel glir lett på komfortabelt bruk. Langsom påføring.

Pris: INR 645, pleide jeg å kjøpe dem for 450 dollar for bare et par år siden.

ingredienser:

Min erfaring med Chambor Crimson Red Powder Matte leppestift:

Jeg må si at Chambor ikke bare har endret emballasjen, selv om formelen er mindre buttery enn før. Jeg er litt trist at de mangler den ekstra buttery og likevel pulverformet matformelen. Nå føler de seg litt harde i forhold til andre smørbrune matte leppestifter. Likevel har formelen blitt mindre kake og er fortsatt veldig matt å ha på seg.

"Crimson Red" er som en blanding av brune, burgunder og røde toner. Den har fremtredende brune undertoner til den. Jeg liker det for et mer sofistikert utseende. Dette er en anstendig rød du kan bære hvor som helst, når som helst. Dette er en trygg, "ikke så lys rød" leppestift. Rubis Rouge er et rødt alternativ hvis du trenger noe for å lyse ansiktet ditt.

Crimson Red er mer moden og vil gå veldig bra med varme og dusk hudtoner også. Lippestiften er glatt, men ikke smøraktig. Det er mye pigmentert, så det er ikke nødvendig å lagre det igjen og igjen. Dette er definitivt på den tørre siden. Jeg har en blokkert nese nå, og jeg må innhalere med munnen min, og jeg kan føle at jeg trenger en leppebalm. Så ja, tørre lepper er kanskje ikke så glad i dette spekteret.

Samlet sett, en fin brunaktig rød nyanse å eie i en matt formel, men du har kanskje sett mange buttery mattes der ute allerede i disse dager.

Pros av Chambor Crimson Red Powder Matte leppestift:

  • Fin sofistikert rød.
  • Ikke kakeaktig.
  • God nyanse for 20+ kvinner.

Ulemper med Chambor Crimson Red Powder Matte leppestift:

  • Føler seg tørr på leppene.
  • Det mangler den smørrende tekstur som tidligere pulver mattes hadde.
  • Ikke en "ansikts-lysende" rød nyanse.

Ville jeg anbefale / tilbakekjøp Chambor Crimson Red Powder Matte Lipstick? Hvis du finner en mer buttery rød i dette prisklassen, gå for at leppestiften. Hvis du er en lojal Chambor pulver matte kunde, enn kjøp denne. IMBB Rating: 3.9/5

Chambor Powder Matte leppestift-14 nyanser Min Chambor Powder Matte Lipsticks Collection :)) Chambor Powder Matte leppestift: Rose Fresque Chambor Powder Matte leppestift: Rubis Rouge Chambor Powder Matte leppestift Desert Rose Chambor Powder Matte leppestift - Coral Reef Chambor Powder Matte Lipstick # 176: Pink Flamingo Lotus Herbals Pure Colours Lip Farge - Crimson Red Maybelline M201 Fet Crimson ColorShow Leppestift Diana of London Crimson Red 2000 Kisses Fantastisk leppestift Maybelline Super Stay 14-timers leppestift - Tidløs Crimson

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Jul 22 2019