Hudtone: Lys / rettferdig med gul-nøytrale undertoner Hudtype: Sensitiv-fet, akne utsatt

Hei skjønnhet!

Hvordan har du det i dag? Jeg er overveldet akkurat nå med så mange ting som må gjøres før vi går tirsdag morgen. Jeg må delta på repetisjonene for en kommende overraskelse, mens datteren min må handle for hennes kommende bursdagsfest. Jeg hadde noen planer om å lage mat indiske delikatesser til sine klassekamerater, men endelig droppet ideen da jeg måtte holde meg fri den dagen. Før det må jeg også gjøre litt pakking.

Jeg skulle ønske jeg hadde ekstra par hender og ben til å gjøre ting akkurat nå! Uansett i dag deler jeg om mitt første kjøp fra merket "Milk Makeup". Varemerket hevder å levere høyteknologiske, multifunksjonelle og lave vedlikeholdsprodukter til dagens smarte gal. Så la oss lese mer om Milk Makeup Lip Color Name Drop!

Pris: $ 22 for 0,1 oz, eksklusive frakt og skatt

Produktbeskrivelse: Hva det er: En leppestift re-imagined for den moderne jenta-perfekt for den dristige, matte leppe trenden.

Hva det gjør: Denne dristige Lip Color bathes lepper i hydrering for behagelig hele dagen slitasje. Sheasmør, kokosoljer og grapefruktskalloljer myker leppene og øker fuktigheten. I mellomtiden, melkemelt teknologi matcher kroppstemperatur for øyeblikkelig glid og en annen hud følelse. Et pigmentnivå på 30 prosent sikrer en sveipedekning og superintensiv fargepenger uten grunnlag. Rørets lange, magre form og egendefinerte tips gir enkel applikasjon for en perfekt fet, matt leppe som varer fra solnedgang til daggry.

ingredienser: Ricinus communis (castor) frøolje, bis-digylcerylpolyacyladipat-2, isononylisononanoat, kapryl / capritt triglyserid, euphorbia cerifera (candelilla) voks, ozokeritt, silika, dimetikon, butyrospermum parkii (shea) smør, mikrokrystallinsk voks, bis-stearyldimetikon , cetearylalkohol, metyldihydrobietat, hydrogenert ricinusolje, isopropylmyristat, citrus grandis (grapefrukt) peelingolje, tokoferylaktetat, kokosnukifera (kokosnøttolje), propylenkarbonat, isopropyltitantriisostearat, ceteareth-stearalkoniumhectoritt, polyhydroksystearinsyre, trimetylsiloksysilikat, fenoksyetanol, kan inneholde: titandioxid, jernoksid, rød 6, rød 7, rød 7 innsjø, glimmer, rød 33 innsjø, rød 28 innsjø, gul 5 innsjø, blå 1 innsjø

Min erfaring med melk Makeup Name Drop Lip Color:

Leppefargene kommer i en uttrekkbar, plastikk blyantpakkasje med gjennomsiktig plasthette. Dette er pent plassert i en annen solid, gjennomsiktig plastrøremballasje. Men fremdeles føler jeg at emballasjen kunne ha vært bedre, spesielt hvis du vurderer pengene jeg har satt inn i den.

Skyggen "Name Drop" er beskrevet som en oransje rød, og det er sant å beskrivelsen. Den kommer opp som en lys og levende oransje rød på mine lepper med halvmattig finish og litt kremaktig glans. Formelen av denne leppefargen er svært pigmentert; Det er godt nok til å levere høy intensitetskvalitet med en jevn berøring. Imidlertid er Bite Beauty-blyanter som jeg eier, mer kremete og føler meg litt tunge på leppene. Denne føles ganske lett på leppene og er akkurat som andre hud.

Faktisk gir denne leppefargen en finish som er ganske lik Urban Decay Matte Revolution Lipsticks på mine lepper med liten forskjell; i Urban Decay opprettholder leppefargene en subtil gjennomskinnelighet og en gelstruktur, som begge er fraværende her. Denne gir nesten 100% farge lønn i 1-2 swipes; Jeg trenger et andre sveipe for å jevne ut kantene og få det til å se jevnere ut. Det skjuler de tørre flekkene og leppepigmenteringen helt uten kake eller tunge blikk på leppene. Flott, hei!

Tekstil av Name Drop, som nevnt tidligere, er myk og moderat hydratiserende på leppene mine; Jeg føler aldri tørrhet på leppene mine. Faktisk, jeg liker hvordan det glir som en halvmattig ferdig leppestift, men gir enda mindre tørrhet på leppene mine. Jeg mener at det gjør seg som en pudderaktig matte ferdig leppestift på leppene mine først, men snart fades i en myk oransje-rød farge som ser mer jevn og myk ut.

Det betyr også at fargen forblir satt godt i 7-8 timer på mine lepper, overlevende gjennom sjenerøs overføring med lette snacks, tunge måltider. Fargen forblir fortsatt der som en slitesterk flekk med et slag av farge og en kremaktig glans. Jeg føler at det kan være en drøm som kommer i oppfyllelse av en hvilken som helst matte elsker, da den ikke ser kremaktig eller skinnende ut, men har en ungdommelig glans med moderat hydratiserende egenskaper. For ikke å glemme, de friske ingrediensene viser positive resultater på mine normale tørre lepper; Jeg vil gjerne prøve alle nyanser fra dette området.

La oss oppsummere fordeler og ulemper:

Pros av melk Makeup Name Drop Lip Color:

• En levende, intenst pigmentert oransje rød leppefarge • Infundert med rikdom av naturlige ingredienser • Glir lett uten å rive seg • Ser og føles ganske lett på leppene • Ikke understreker leppe linjer eller tørre flekker • Har en ganske tilgivende formel som gir mindre tørrhet • Tørker ikke ut leppene • Gjør leppene myke • Fargen forblir satt i god 7-8 timer uten fading eller fjerning • Brukervennlig, inntrekkbar og reisevennlig emballasje

Cons av melk Makeup Name Drop Lip Farge:

• Emballasje kunne ha vært bedre • Overføringer enkelt • Føles litt kremaktig i utgangspunktet • Oppholder seg ikke hele dagen • Pris

Vel, jeg har prøvd lignende produkter i forskjellige merker, derfor kan jeg se forskjellen. Hvis jeg måtte velge mellom Bite Beauty-blyanter, Urban Decay Matte leppestifter og Melk Sminke, så ble denne Milk Makeup-lip-fargen kommet på den andre listen, etter UD.

IMBB Rating: 4.4/5

Organix Nourishing Coconut Milk Shampoo Kiehl's Creme de Corps Soy Milk and Honey Body Polish Ting du må vite om permanent sminke! Hvordan å skjule acne arr og blemishes med makeup - komplett sminke opplæring Faces Say My Name # 12 Ultime Pro Velvet Matte leppestift 10 Bollywood Divas som endret navnene sine for berømmelse Kjendiser og deres virkelige navn Pearl Drops Whitening Tannpolish: Spearmint Victoria's Secret Plum Drop Beauty Rush Daily Moisture Body Lotion

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: