Hudton: Fair til middels

Hei søt,

L'Oreal hadde kommet opp med noen CC-balsam for en stund siden, og jeg prøvde "Cupid Peony" for en stund siden. Jeg likte det ganske bra, så planlagt å plukke opp noen få nyanser. Og her er jeg, med en nydelig nyanse fra CC-serien kalt "Midnight Rouge."

Pris: INR 650 Produktbeskrivelse av L'Oreal: Lip care så strålende det er geni. Den første intelligente fargekjærende leppebalmen. Den eksklusive mikro-neonteknologien retter seg mot dullhet og spyler umiddelbart lepper med levende farge. Ultra-light airgel olje bryter delikat lepper i ekstraordinær glans og 12 timer med den mest nærende omsorg. 6 livlige nyanser. 12 timer hydrering. For plump, fuktige lepper.

Min erfaring med L'Oreal Paris 709 Midnight Rouge CC Genius Balm:

emballasje: Genialbalsammen har en sølvbunn med fargen på balsam på toppen. Den har fargekodd emballasje, og det gjør det lettere å få øye på om du har mer enn én i samlingen din. Jeg likte mange forskjellige nyanser som de har lagt til i dette spekteret. Du vil sikkert finne noen få farger til din smak. Skyggenavnet er også skrevet på bunnen, men det er ikke veldig synlig. Luken lukkes med et klikk.

Shade / pigmentering / Finish: Skyggen "Midnight Rouge" er et perfekt navn for denne nydelige dyp tranebærrød nyanse. Det er et sted mellom en dyprød og maroon, men med mye balminess som gjør skyggen litt subtil på leppene. Skyggen ser veldig naturlig ut på leppene og er en fin nyanse for folk som ønsker å hydrere leppene sine hver dag, men vil fortsatt ha en lys farge på leppene.

Skyggen passer også for alle hudtoner og aldersgrupper. Det er en ganske dyp rødaktig maroon skygge, men det virker litt subtil på leppene enn hva det ser ut i kulen. Jeg elsker hvordan det gjør leppene mine så naturlige og søte! Pigmenteringen er veldig bra for en balsam. Den har pigmentering av en leppestift og skinn og glans av en leppebalsam. Den har en buttery konsistens som holder leppene mine hydrert gjennom. Det gir mine lepper en myk finish som gjør at leppene mine ser friskere ut og fulle.

Forbli kraft: Oppholdsstyrken er veldig bra for en buttery leppestift. Det forblir i seg selv i mer enn 4 timer, men hvis du har et måltid eller drikker drikkevann, kan dette komme av delvis og da vil du trenge en opprykk. Den kommer ikke helt ut, fordi etter 4 timer forlater den en lys korallrosa nyanse som gjør at leppene mine ser sunn ut. Det overfører mye på grunn av sin smørete tekstur og avgjør også litt n de fine linjene. Alt i alt, super søte å ha i stash!

Fordeler av L'Oreal Paris 709 Midnight Rouge CC Genius Balm:

 • Fargekodd emballasje.
 • Et utvalg av nyanser tilgjengelig for å velge mellom.
 • Super smøraktig konsistens.
 • Vakker dyp rødaktig maroon skygge som er lys, men har en subtil finish.
 • Gir en fin naturlig rød farge til leppene mine.
 • Superglanset med god glans.
 • Farge er egnet for alle hudtoner, aldersgrupper og i løpet av dagen.
 • Flott pigmentering for en myk leppestift.
 • Hydrerer leppene godt.
 • Bløder ikke.
 • Oppholder seg i 4 timer etterfulgt av en flekk til jeg fjerner den.

Ulemper ved L'Oreal Paris 709 Midnight Rouge CC Genius Balm:

 • Dyrt.
 • Overføringer.
 • Setter seg inn i fine linjer og fremtredende siden det er en lys nyanse.

Ville jeg tilbakekjøp / Anbefal L'Oreal Paris 709 Midnight Rouge CC Genius Balm? Hvis du er greit å bruke så mye for en balsam, så fortsett som kvaliteten er strålende. Jeg venter på å prøve de andre nyanser fra dette området også. IMBB Rating: 4/5

Fargen er akkurat som en leppestift med tilsatt hydrering og glans!

L'Oreal Paris 730 Ispahan Rose CC Genius Balm L'Oreal Paris Rouge Caresse leppestift - Sweet Berry L'Oreal Intelligent Color-Caressing Lip Balm L'oreal Paris 702 Cupid Peony CC Genius Balm Lancome Rouge i kjærlighet leppestift - Midnight Rose Lancome Rose Rendez-Vous # 230M Rouge i kjærlighet leppestift

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Jul 16 2019