Hei damer,

Høyte midjeskjørt er veldig mye i dag i dag, og det er mange flotte måter å bære dem på. Denne skjørtstilen passer nesten hver kroppstype og er perfekt for den pågående sesongen. Så hvis du også er en fan av høytelte skjørt, fortsett å lese for å vite hvordan du kan style forskjellige stiler av skjørtene dine riktig.

Kim Kardashian måte

Hvis du har kurver som den nydelige Kim Kardashian, og ikke er redd for å vise dem av, så lag et høyt midjeformet blyantskjørt med en avlingstopp for å vise den perfekte tonet midriff eller abs. Du kan helt hoppe over tilbehør hvis du har på seg en uttalelse øverst.

Med en georgettebluse

Pair a pastel high waisted skjørt med en knapp ned georgette skjorte for en enkel og rask sommerdag utseende. Du kan velge et flytende skjørt for en uformell dag ute eller gå for et blyantskjørt for et mer formelt utseende. La også håret løses i stedet for å sikre det i en bun eller hestehale for å oppnå glamourkvoten.

Med leggings

Pair din høyt midjeskjørt med leggings og et signatur skjerf eller shrug etterfulgt av høye høy støvler for å holde seg stilig selv i den kalde vintersesongen. Du kan lagre godt og fortsatt skjørtet får all oppmerksomhet.

Gå på Ankara måte!

Ankara-utskrift har vært en stor suksess i år og med rette. Du kan sport en Ankara skjørt mest for hele året, og aldri gå galt med det hvis du har det riktig. Sammen med et høyt midje i maxi Ankara skjørt med en fin topp tucked i kan forstørre utseendet ditt. Du kan gå til vakre bukser i pastellfarger.

Med en blazer

En lys blazer med din chiffon eller denimskjørt kan få deg til å se usedvanlig stilig ut. Hvis du vil slå hodene, er dette det ultimate utseendet for deg. Dette utseendet fungerer bra for svingete og pluss størrelse fashionistas også.

Sport en splittelse

Pare et slitt høyt midjeskjørt med en pinstripe-t-skjorte for en uformell jentersdag eller en lunsjdato med din kjære.

Være formell

Tror du ikke kan klippe skjørt, spesielt høye midjer, å jobbe? Vel, du er ikke her. Pair en fin høyt midjeformet blyantskjørt med en pen pastellopp og en blazer å se mer stilig ut. Du kan til og med gå for et subtilt co-ord antrekk for å se mer stilig ut.

Gjør deg klar til fest

Hvis du er lei av å ha på seg kjoleer til sosiale sammenkomster, kan du prøve å lage en satin maxi høyt i livet skjørt med en elegant satin eller silkeplate for å lage en uttalelse og opp moterspillet ditt. Ikke glem å legge til et par høye hæler og noen fine smykker til dette utseendet.

Bli inspirert fra Miranda Kerr

Pair din favoritt høyt midjeskjørt med en off skulderstopp gjemt inne i det for en lett-breezy yet stilig utseende! Hold ditt tilbehør undervurdert med et fint par hæler og en liten clutch.

Kjoler til tunge kvinner Hvordan Style Frocks for Ladies Slik styler du Saree som en Diva Slik styler du en topp Hvordan Style Winter Wear med indiske antrekk 7 forskjellige måter å drape Lehenga Dupatta Hvordan stil Chambray skjorte Outfit: Svart kjørt, Studded Top 7 Smakfulle måter å bære Midi skjørt i sommer

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: