Hei Kjære IMBB lesere,

Hvordan har du det? Lenge siden sist. Jeg var på reise de siste to månedene og likte indisk sommer mye. Ja, du kan nyte indisk sommer og huden din kan fortsatt være frisk og strålende, hvis det er riktig hudpleieprodukter ved din side.

Takket være IMBB har jeg innsett viktigheten av godt hydrert hud. Tidligere pleide jeg å ignorere huden min om sommeren. Bare litt fuktighetskrem eller ingen fuktighetskrem i det hele tatt var min sommer skjønnhetsregime. Da min hudtype er normal, syntes jeg det ikke var nødvendig å skjemme bort huden min med fuktighetskrem om sommeren. Men jeg var så feil; Denne uvitenhet kan føre til kjedelig og tørr hud og kan forårsake tidlig tegn på aldring. Så jeg søker alltid etter en best egnet oljefri fuktighetskrem for huden min.

Nylig prøvde jeg Neutrogena Synlig Clear Oil-fri fuktighetskrem. Jeg stoler på dette merket og leser gode anmeldelser om dens moisturisers i IMBB. Vi ser hvordan det viste seg.

Produktbeskrivelse: Neutrogena Synlig klar Oljefri fuktighetskrem er en komplett løsning for en klarere og sunnere hud hver dag. Hydrer, glatter og gir ut hudtonen.

Pris: £ 5 for 50 ml

Veibeskrivelse: Påfør om morgenen og kvelden på nyrenset hud. Unngå øyekontakt.

Min erfaring med Neutrogena Synlig klar oljefri fuktighetskrem:

Denne oljefri fuktighetskrem kommer i en oransje og hvit tube emballasje. Den vride åpne røret er solid og ikke rotete. Bare pea-sized mengde som trengs for å fukte ansiktet ditt. Konsistensen av fuktighetskrem er mellom en krem ​​og gel og ikke rennende i det hele tatt. Produktet er veldig lett i tekstur med mild duft, men det minner meg om medisinsk krem, men det fades bort om noen sekunder, så jeg er ok med den. På applikasjonen synker den bare inn i huden. Det gir en kul prikk på huden som går bort om få minutter.

Det etterlater en halvmattig overflate på huden uten oljedyr. Huden føles fuktig og ikke tørr eller stram i det hele tatt. De oljefrie lotionene eller kremer jeg har brukt tidligere har tett porene mine, men dette var ikke tilfelle med Neutrogena Visible Clear Oil fri fuktighetskrem. Det la huden min puste med en myk og smidig følelse. Jeg bruker det daglig fra de siste to månedene og har lagt merke til at huden min ser godt ut fuktig, sunn og strålende. Det utvider selv hudtonen i en grad. Tidligere ble huden min kjedelig uten sminke, nå kan jeg virkelig føle forskjellen. Eneste ulempen er at den ikke inneholder SPF. Så må du bruke en god solkrem over dette.

Det er et flott produkt for fet hud og kombinasjon hud skjønnhet. Jeg føler meg unntatt for tørr hud folk andre hud type folk kan bruke dette spesielt i somre og fuktige monsoons. Jeg kjøpte dette fra Boots og jeg antar at dette ikke er tilgjengelig i India ennå. Det er grusomt - ikke lansere slike gode produkter i India. Ikke tankene, jeg har allerede bedt min venn om å ta med to pakker med dette fra Storbritannia.

Fordeler med Neutrogena Synlig klar oljefri fuktighetskrem:

• Oljefri og varig fuktighet. • Selv toner huden. • Leaves kult tinning. • Reisevennlig emballasje. • Egnet til oljeaktig og kombinasjonshud. • Dermatologistestet.

Cons of Neutrogena Synlig Clear Oil-Free Moisturizer ::

• Ingen SPF. • Inneholder Paraben. • Duft ligner kanskje ikke alle. • Tilgjengelighet i India.

IMBB Rating: 4.5/5

Vil jeg tilbakekjøp / anbefale neutrogena synlig klar oljefri fuktighetskrem? Ja, dette produktet er sant til sine krav og jeg vil få det fra alle deler av verden hvis det er nødvendig, Sukk.

Neutrogena Fine Fairness Essence Liquid Neutrogena Pure Mild Facial Cleanser Neutrogena oljefri fuktighet - ansikts fuktighetskrem med UVA / UVB solbeskyttelse Neutrogena Deep Clean Foaming Cleanser Neutrogena Deep Clean Gentle Scrub Neutrogena oljefri fuktighet - ansikts fuktighetskrem med UVA / UVB solbeskyttelse Ren og klar olje - fri fuktighetskrem er en vinter må-ha for alle fet-skinned skjønnheter

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: